Аудиофильский взгляд на политику
|
Автор |
Сообщение |
IZ SELA
Ветеран
![*](images/starwhf.gif) ![*](images/starwhf.gif) ![*](images/starwhf.gif) ![*](images/starwhf.gif) ![*](images/starwhf.gif)
|
|
|
|
Выразили согласие: | |
|
|
Soer
Постоялец
![*](images/starwhf.gif)
|
|
|
|
|
IZ SELA
Ветеран
![*](images/starwhf.gif) ![*](images/starwhf.gif) ![*](images/starwhf.gif) ![*](images/starwhf.gif) ![*](images/starwhf.gif)
|
Re: Аудиофильский взгляд на политику / 06-03-2009 17:53
(05-03-2009 06:14)Glib link писал(а):[quote author=spk link=topic=2496.msg168656#msg168656 date=1236204116]
Напевно Ви обязнані та поінформовані краще за нас. Які це три нові партії серьозних пацанів? І чому вони мають зненацька вискочити саме навесні як Пилип з конопель? Честно кажучи, натяк на нову раптово зібрану серьозно-пацанську партію в Україні у мене викликає саме саркастичну посмішку. Як правило розділяю бачення Зігфріда, та зараз цілком згоден із Сергієм. Технічно неможливо запустити цілком нову партію у Парламент, якщо вона буде складатись з нових обличь. Зрозуміло, що і ЮВ, і Янукович пройдуть за будь яких умов і при любій назві партії. А от нікого нового ми не побачимо, потрібно орієнтовно 3 роки активної діяльності і висвітлення, щоб стати силою, яка спроможна подолати прохідний барьєр.
Крім того, зараз ситуація дуже невизначена, бо суспільство вже надто агресивно і неадекватно сприймає політику. Відверто, сьогодні склалась ситуація, коли політична система країни настільки розбалансована, що гілки влади не спроможні виконувати свої функції у повний мірі.
За таких умов я, чесно, не бачу можливості появи політичної сили. Мовою економіки - ринок у повній стагнації. Через років 3-5 почнуть з`являтись нові фейси, а доти маємо шо маємо.
[/quote]
Гліб, якщо чекати 3-5 років, то ризикуємо діючу владу увіковічнити. Старші брати розтлумачать ЮВ чи Януковичу як це елементарно (на їхньму ж прикладі) робиться.
В ЮВ не такі вже файні справи як може здаватися. Вибачайте, що набиваю оскому, але в той день коли відмінили перевибори на Тернопіллі, на телеканалах цілий вечір тріщали про відставку Огризка. Таким звичним прийомом, применшували значення головної події другорядною. Бо, я в цьому практично впевнений, починаючи з Тернополя рейтиг БЮТ посипався б як карточний домік. Бо тримаєтся рейтинг блоку виключно на рейтингові одного політика, а не ідеології. Юля популярна - рейтинг є. Юля упала - партія посипалась... О!:
http://www.ratinggroup.com.ua/ua/product...entry/222/
(Отредактировал 06-03-2009 в 17:55 IZ SELA.)
|
|
|
|
|
|
Ziggy N.
Ветеран
|
|
|
|
|
|
|
Ziggy N.
Ветеран
|
|
|
|
|
|
|
|
Михайло
HI-FI GURU
|
Re: Аудиофильский взгляд на политику / 07-03-2009 00:37
(06-03-2009 17:10)IZ SELA link писал(а):[quote author=igorlevva link=topic=2496.msg169247#msg169247 date=1236321839]
Вы хотите сказать, что те, кто был на Майдане \"Борцы за справедливость\", а не элементарные лодыри и бездельники, к тому же прогуливающие работу и занятия. А деньги на \"Майдане\", что не давали? Оце, минулого літа, зустрічалися в рідному селі з другом дитинства. Він зараз в Пітері живе - я в Києві, мешкаю. Дак він мені ще до Вас, в деталях розтлумачив, як я, і ще з півтора десятка моїх знайомих, за дзеньгі шлі на майдан!
[/quote]
где то день на третий, или четвертый, приехал ко мне старый мой друг, он тогда в Москве тусовал, что то записывал, или просто бухал - не важно. Приехал, естественно, под воздействием путин-тв, и тоже с ходу начал мне рассказывать про то, что ту все за деньги, и все это фуфло. Но не долго это продолжалось - я его потащил на
Майдан, пользуясь репортерской ксивой - вытащил на сцену, и показал ему, как ЭТО выглядит. Ну, тут как раз Жулька вышла, и говорит, "мы взяли украинский дом", и я Саныча отвел туда. Посмотрел Саныч... так потом ребята из Москвы рассказывали, что более рьяного защитника Майдана они не видели.
|
|
|
|
|
Ziggy N.
Ветеран
|
Re: Аудиофильский взгляд на политику / 07-03-2009 01:55
(06-03-2009 22:21)igorlevva link писал(а):А в Росии в 1918г. - кто, против кого и за что? Полный букет был. Нищие против аристократии за распределение ресурсов, крестьяне против землевладельцев за землю, рабочие против капиталистов за завод, интеллигенция против власти за национальную идею, рекруты против офицеров за мир, плюс еще связи между категориями, плюс многие выступали в разных ролях, плюс кровная месть, плюс произвол и беспредел. Сейчас ни нищих, ни аристократии, ни крестьян, ни землевладельцев, ни интеллигенции, ни офицеров, власть и рекруты - смешно вспоминать, а рабочие за капиталистов горой уже 18 лет. Кто будет против кого воевать и за что? А кровушки 70 лет назад в Великой Отечественной так хлебнули, что иммунитет еще не вышел - тут каждый четвертый полег, до сих пор по селам байки ходят, что зазря...
(06-03-2009 22:21)igorlevva link писал(а):Или в Югославии и т.д. Все против сербов за независимость, национальные государства. Я думал, все это знают... А что?
Absolute positive!
|
|
|
|
|
IZ SELA
Ветеран
|
|
|
|
|
|
vadimd
Ветеран
|
|
|
|
|
ViktorXP
Ветеран
|
|
|
|
|
ViktorXP
Ветеран
|
|
|
|
|
IZ SELA
Ветеран
|
|
|
|
|
Пользователи просматривают эту тему: 1 Гость(ей)
|
![Orion](/_partners/orion.png)
|