коронавирус
|
Автор |
Сообщение |
Выразили согласие: | vtc |
|
vsedobre
Учу Правила
|
RE: коронавирус / 28-01-2021 12:25
(22-01-2021 05:24)михайлович писал(а): Все члены моей семьи переболели коронавирусом , но в относительно легкой форме т.к. соблюдали низкобелковую диету во время болезни. Я не болел вообще ни разу за последние 5 лет после перехода на сырую растительную пищу.
Це дивно, адже зараз в моді низьковуглеводні дієти і мабуть не даремно. А сиромоноїди і вегани калічать своїх дітей. Самі не дуже калічатся бо виростали на м'ясі, яйцях та рибі, якийсь ресурс організму є.
Треба дивтися що люди їли 1000 років тому. М'ясо їли, рибу їли. Точно не їли концентрований цукор та купу мучного.
(22-01-2021 11:51)CTAC писал(а): У меня друзья переболели в лёгкой форме в Египте, жрали и бухали в номере от души. Славно отдохнули
И шо? Кстати, оба медработники!
Так в чому підступність ковіду, що він дуже не прогнозований. Чітких закономірностей ще не знайшли. Наприклад в мене сусідка за 60 літ, за центнер ваги перехворіла в легкій формі, тільки трішки нюх втратила. А чуєш випадки як у здорових сильних мужиків 50 літ легені згоряють за тиждень. Можливо гіперреакція імунітету.
Доречі якщо ковід не прогнозований, то і вакцина від нього може бути ще більш непрогнозована.
(Отредактировал 28-01-2021 в 12:30 vsedobre.)
|
|
|
|
Выразили согласие: | |
|
|
|
|
|
|
Kozak
Ветеран
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Пользователи просматривают эту тему: 1 Гость(ей)
|
|