Как продавать на eBay?
|
Автор |
Сообщение |
Выразили согласие: | |
|
|
|
|
avilon
Ветеран

|
|
|
|
|
|
|
IhorP
Ветеран

|
Re: Как продавать на eBay? / 12-08-2010 15:58
(12-08-2010 15:15)Ziggy N. link писал(а):Та в тому то річ, що дрібнота та - під замовлення. Завезти за кордон оптом не вийде. І процес продажу на аутсорс виносити не дуже вийде, або ж це просто збільшить затримку між замовленням товару і його отриманням, що єБей не дуже любить Порівнявши роботу нашої пошти з роботою пошти наприклад навіть в Польщі неговорячи про
сильно розвинені країни, можна прийти в униніє. Раптово пропадає всяка охота.
Про гроші - якшо хтось береться для Вас продавати щось і отримувати хоч якийсь регулярний прибуток
від цього, він просто зобовязаний платити податок з нього. А загранична податкова - це
зовсім не Державна Українська Податкова Адміністрація  - допустимо тут зі СКАТом
краще в ігри не гратися бо плохо буде. А шкала оподаткування дичайша. Отакі думки мої.
Хоча думаю це все рішаємо но я би не брався.
Måske
|
|
|
|
|
nem2007
Ветеран

|
|
|
|
|
|
Гаруспик
Ветеран

|
Re: Как продавать на eBay? / 12-08-2010 17:27
(12-08-2010 01:19)Ziggy N. link писал(а):Только что в голову пришла немиллионная, но простейшая бизнес-идея, однако для ее реализации надо продавать мелкое нечто за границу. Вопрос состоит только в том, как получать зарубежные денюжки в Этой Стране, в частности через ПэйПол. Как?
Спасибо
Нужна карточка иностранного банка. Без неё никак. Ешё лучше карточка + счёт. Но если объёмы торговли до 10.000$\мес счёт вам не особо нужен.
Как её заполучить? Вариантов масса.
Идеальный вариант - друзья\знакомые которые вам эту карту откроют.
Похуже и помуторнее - слетать,например, в Израиль на отдых и открыть ровно за 5 минут карточку в израильском почтовом банке (а лучше 10  ) Стоит это гривен 40\карточка.
Дальше - что делать с деньгами на пэйпале?
1. Выводить на карту (суммы свыше нескольких сотен выводятся за фиксированный маленький платеж), потом совать карту в банкомать и получать кэш.
2. Покупать за пэйпал на ебэе всякую фигню с целью преступной наживы.
3. Найти какого-нибудь посредника, который предоставляет услуги покупок на ебэй (типа местного Гарибальда. У меня,кстати, есть жуткое подозрение что я его вижу раз в неделю, но не знаю что это Гарибальд  А спросить забываю.) и договориться с ним о том, что вы шлёте ему деньги с пэйпала на пэйпал (это бесплатно если карта сша и очень дешево, если не сша), а он вам - кэш минус процент.
П 2 и 3 хороши тем, что деньги не будут идти через счета. Т.е. их вообще из виртуального пространства никто не выведет. А регистрировать пэйпал ессно надо на Василису Прекрасную (если конечно карта не америкоса - тут придётся дать реальные данные). Но и это не важно - налоговая любой стране при обналичке через п.2 и п.3. никогда не прицепится. У них просто не будет этих данных.
Разговоры о том, что наша укрпочта не годится для отправки - ФУФЛО. Не более 1% не дошедших посылок ( и то я не знаю по чьей вине!) на тысячу (да, у меня именно такая статистика).
Так что дерзайте, но всё начинается с поиска карты иностранного банка.
|
|
|
|
|
IhorP
Ветеран

|
Re: Как продавать на eBay? / 12-08-2010 17:41
(12-08-2010 17:27)Гаруспик link писал(а):[quote author=Ziggy N. link=topic=26624.msg477528#msg477528 date=1281565151]
Только что в голову пришла немиллионная, но простейшая бизнес-идея, однако для ее реализации надо продавать мелкое нечто за границу. Вопрос состоит только в том, как получать зарубежные денюжки в Этой Стране, в частности через ПэйПол. Как?
Спасибо
Нужна карточка иностранного банка. Без неё никак. Ешё лучше карточка + счёт. Но если объёмы торговли до 10.000$\мес счёт вам не особо нужен.
Как её заполучить? Вариантов масса.
Идеальный вариант - друзья\знакомые которые вам эту карту откроют.
Похуже и помуторнее - слетать,например, в Израиль на отдых и открыть ровно за 5 минут карточку в израильском почтовом банке (а лучше 10  ) Стоит это гривен 40\карточка.
Дальше - что делать с деньгами на пэйпале?
1. Выводить на карту (суммы свыше нескольких сотен выводятся за фиксированный маленький платеж), потом совать карту в банкомать и получать кэш.
2. Покупать за пэйпал на ебэе всякую фигню с целью преступной наживы.
3. Найти какого-нибудь посредника, который предоставляет услуги покупок на ебэй (типа местного Гарибальда. У меня,кстати, есть жуткое подозрение что я его вижу раз в неделю, но не знаю что это Гарибальд  А спросить забываю.) и договориться с ним о том, что вы шлёте ему деньги с пэйпала на пэйпал (это бесплатно если карта сша и очень дешево, если не сша), а он вам - кэш минус процент.
П 2 и 3 хороши тем, что деньги не будут идти через счета. Т.е. их вообще из виртуального пространства никто не выведет. А регистрировать пэйпал ессно надо на Василису Прекрасную (если конечно карта не америкоса - тут придётся дать реальные данные). Но и это не важно - налоговая любой стране при обналичке через п.2 и п.3. никогда не прицепится. У них просто не будет этих данных.
Разговоры о том, что наша укрпочта не годится для отправки - ФУФЛО. Не более 1% не дошедших посылок ( и то я не знаю по чьей вине!) на тысячу (да, у меня именно такая статистика).
Так что дерзайте, но всё начинается с поиска карты иностранного банка.
[/quote]
1. Ну це ж все незаконно - кримінал ....
2. А шо - ну пейпал зареєстрований з Украхни взагалі можна гроші получати кроми рефундів?
3. Тру!
Про пошту - раз транси загубили 200баксові тупо - по номеру видно шо в Україну
ввійшо і всьо - пропало ніхто не знає де ніяких реакцій на запити етс пустота, батарею від телефона
причому одну з двох - конверт розкритий в скриньку кинули з одной батарейой!
замість двох а скільки разів пластинки в розірваному конверті получав - непорахувати.
А ше фігня типу мікрухи з нешнл семікондукторз 2 тижні по Львову
ішли. Де воно застрагло так і не сказав ніхто.
Це при тому що я ніразу не тисячу посилок відправляв - получав.
Полюдські пошти хоч тракувати посилку вміють а тут тільки віконце
неживе яке вічно в стадії випробовування.
Правильна пошта - сьогодні я купив - завтра принесли.
Або хоча б занесли в трекінгову систему.
Måske
|
|
|
|
|
|
|
IhorP
Ветеран

|
Re: Как продавать на eBay? / 12-08-2010 21:20
(12-08-2010 17:47)Гаруспик link писал(а):[quote author=IhorP link=topic=26624.msg477971#msg477971 date=1281624081]
1. Ну це ж все незаконно - кримінал ....
Меру пресечения с номером статьи приведите,а?
dateline= писал(а):2. А шо - ну пейпал зареєстрований з Украхни взагалі можна гроші получати кроми рефундів?
Так не надо его регистрировать в Украине. Надо типа_в_той_стране где карта открыта. Потом они могут попросить какие-то документы. Я их просто рисую с нулевой степенью достоверности. Там что угодно прокатывает, если страна не америка.
dateline= писал(а):3. Тру!
А то!
dateline= писал(а):Про пошту - раз транси загубили 200баксові тупо - по номеру видно шо в Україну
ввійшо і всьо - пропало ніхто не знає де ніяких реакцій на запити етс пустота, батарею від телефона
причому одну з двох - конверт розкритий в скриньку кинули з одной батарейой!
замість двох а скільки разів пластинки в розірваному конверті получав - непорахувати.
А ше фігня типу мікрухи з нешнл семікондукторз 2 тижні по Львову
ішли. Де воно застрагло так і не сказав ніхто.
Це при тому що я ніразу не тисячу посилок відправляв - получав.
Полюдські пошти хоч тракувати посилку вміють а тут тільки віконце
неживе яке вічно в стадії випробовування.
Правильна пошта - сьогодні я купив - завтра принесли.
Або хоча б занесли в трекінгову систему.
Эээ нет, вы путаете мягкое с мокрым. Отправлять - да! (то о чём я говорил) Принимать - оооо нет  Пользуюсь сам услугами посредников. Плачу комиссию чуть меньше т.к. сам оплачиваю вещь.
[/quote]
Десь бачив в неті статту 208 приблизно такуго
Стаття 208. Незаконне відкриття або використання за межами України валютних рахунків
1. Незаконне, з порушенням встановленого законом порядку, відкрит тя або використання за межами України валютних рахунків фізичних осіб, вчинене громадянином України, що постійно проживає на її тери торії, а так само валютних рахунків юридичних осіб, що діють на тери торії України, вчинене службовою особою підприємства, установи чи ор ганізації або за її дорученням іншою особою, а також вчинення зазначе них дій особою, яка здійснює підприємницьку діяльність без створення юридичної особи, —
караються штрафом від п`ятисот до тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або обмеженням волі на строк від двох до чотирьох років з конфіскацією валютних цінностей, що знаходяться на зазначених вище рахунках.
2. Ті самі дії, вчинені повторно, або за попередньою змовою групою осіб, —
караються позбавленням волі на строк від трьох до п`яти років з поз бавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та з конфіскацією валютних цінностей, що знахо дяться на зазначених вище рахунках.
і так далі походу
http://www.vuzlib.net/beta3/html/1/9136/9366/
поправте якшо це не втему знов.
Про пошту - а які в Вас є можливості контролю чи навіть впливу на цю канторку?
Ви можете подати запит на те де Ваша пасилачка якщо її нема більше місяця чи не так?
З цей час на їбейові проти вас вже відкриют дєло і успішно його ж закриют списавши з вас
грошей та шей негативний фідбек получите. Пару таких проколів і обліковий запис на ібеї можна
закривати. Хоча це може і домисли і насправді Вам щастить чого я і Зіггі бажаю!
Måske
|
|
|
|
|
Гаруспик
Ветеран

|
Re: Как продавать на eBay? / 12-08-2010 21:36
(12-08-2010 21:20)IhorP link писал(а):Десь бачив в неті статту 208 приблизно такуго
Стаття 208. Незаконне відкриття або використання за межами України валютних рахунків
1. Незаконне, з порушенням встановленого законом порядку, відкрит тя або використання за межами
....
поправте якшо це не втему знов.
Правильно, я так и думал что Вы про эту статью.
Во первых, запрещено открывать депозиты и кредитные линии. А мы НЕ будем открывать депозит в иностранном банке. Особенно если мы будем обналичивать деньги без прогона их через банковскую систему. Это называется кажется "чековый счёт", когда можно потратить только то, что там есть + НЕ начисляются %
dateline= писал(а):Про пошту - а які в Вас є можливості контролю чи навіть впливу на цю канторку?
Ви можете подати запит на те де Ваша пасилачка якщо її нема більше місяця чи не так?
З цей час на їбейові проти вас вже відкриют дєло і успішно його ж закриют списавши з вас
грошей та шей негативний фідбек получите. Пару таких проколів і обліковий запис на ібеї можна
закривати. Хоча це може і домисли і насправді Вам щастить чого я і Зіггі бажаю!
Всё так, никаких. Если против меня открывают диспут, то я канючу, тяну время (авось прийдёт) а потом возвращаю деньги. Негатив вряд ли оставят - надо надувать щёки и изображать кипучую деятельность по розыску посылки.
К тому же Зигги сказал, что торговать хочет мелочевкой - так пусть заложит пару процентов на убыток.
Дорогими вещами я бы не рискнул так торговать.
|
|
|
|
|
|
|
|
Пользователи просматривают эту тему: 1 Гость(ей)
|

|