BlackScreenn
Пользователь

|
Іноді єдиний шлях до спокою — це ввімкнути музику на повну... / 27-01-2026 18:28
Сьогодні був день повного виснаження. Робочий тиск, нескінченні дзвінки та гамірне місто висмоктали з мене останні краплі енергії. Коли я повернувся додому, мені не потрібна була тиша. Тиша в такі моменти лише змушує негативні думки кричати ще голосніше.
Мені потрібен був струс. Я викрутив гучність системи до рівня, за який зазвичай було б ніяково перед сусідами, і дозволив Linkin Park — In the End просто підірвати кімнату.
Коли звучать перші акорди електрогітари, а барабани б’ють прямо в груди, я відчуваю, як уся втома розбивається вщент. Це мій спосіб «очищення» душі після жахливого дня. Ніяких роздумів, ніякого аналізу сцени чи деталізації — тільки я і чиста енергія музики.
Чи є тут хтось схожий на мене? Коли ви втомлені до краю, яка пісня стає вашою «зброєю», щоб заглушити навколишній світ? Поділіться зі мною своїми найпотужнішими треками!
|
|
|
|
С. Михалыч
Ветеран

|
|
|
|
AlTair_SPb
Ветеран

|
|
|
|
С. Михалыч
Ветеран

|
|
|
|
shumerian
Ветеран

|
RE: Іноді єдиний шлях до спокою — це ввімкнути музику на повну... / 28-01-2026 23:38
(27-01-2026 18:28)BlackScreenn писал(а): Сьогодні був день повного виснаження. Робочий тиск, нескінченні дзвінки та гамірне місто висмоктали з мене останні краплі енергії. Коли я повернувся додому, мені не потрібна була тиша. Тиша в такі моменти лише змушує негативні думки кричати ще голосніше.
Мені потрібен був струс. Я викрутив гучність системи до рівня, за який зазвичай було б ніяково перед сусідами, і дозволив Linkin Park — In the End просто підірвати кімнату.
Коли звучать перші акорди електрогітари, а барабани б’ють прямо в груди, я відчуваю, як уся втома розбивається вщент. Це мій спосіб «очищення» душі після жахливого дня. Ніяких роздумів, ніякого аналізу сцени чи деталізації — тільки я і чиста енергія музики.
Чи є тут хтось схожий на мене? Коли ви втомлені до краю, яка пісня стає вашою «зброєю», щоб заглушити навколишній світ? Поділіться зі мною своїми найпотужнішими треками! NECRONOMICON - Cold Ages(Dark Land lll) from LP1989 "ESCALATION"
(Отредактировал 28-01-2026 в 23:45 shumerian.)
|
|
|
|