Іноді єдиний шлях до спокою — це ввімкнути музику на повну...
Автор Сообщение
BlackScreenn Не на форуме
Пользователь
*

Іноді єдиний шлях до спокою — це ввімкнути музику на повну... / 27-01-2026 18:28
Сьогодні був день повного виснаження. Робочий тиск, нескінченні дзвінки та гамірне місто висмоктали з мене останні краплі енергії. Коли я повернувся додому, мені не потрібна була тиша. Тиша в такі моменти лише змушує негативні думки кричати ще голосніше.

Мені потрібен був струс. Я викрутив гучність системи до рівня, за який зазвичай було б ніяково перед сусідами, і дозволив Linkin Park — In the End просто підірвати кімнату.

Коли звучать перші акорди електрогітари, а барабани б’ють прямо в груди, я відчуваю, як уся втома розбивається вщент. Це мій спосіб «очищення» душі після жахливого дня. Ніяких роздумів, ніякого аналізу сцени чи деталізації — тільки я і чиста енергія музики.

Чи є тут хтось схожий на мене? Коли ви втомлені до краю, яка пісня стає вашою «зброєю», щоб заглушити навколишній світ? Поділіться зі мною своїми найпотужнішими треками!
Найти все сообщения

С. Михалыч Не на форуме
Ветеран

RE: Іноді єдиний шлях до спокою — це ввімкнути музику на повну... / 27-01-2026 20:02
(27-01-2026 18:28)BlackScreenn писал(а):  стає вашою «зброєю», щоб заглушити навколишній світ?
Нам бы ваши проблемы
Тут вся краiна в зброi.
I глушить навколишнiй свiт так... шо мама не горюйfacepalm
(Отредактировал 27-01-2026 в 20:03 С. Михалыч.)
Найти все сообщения

Выразили согласие: o-leg
AlTair_SPb Не на форуме
Ветеран

RE: Іноді єдиний шлях до спокою — це ввімкнути музику на повну... / 27-01-2026 23:29
Утамуй мои печали. Было такое кино.
А это про музыку.
Как маэстро говорил - война проходящее, а музыка - вечное.
Найти все сообщения

Выразили согласие: o-leg , BorisIvanovich
С. Михалыч Не на форуме
Ветеран

RE: Іноді єдиний шлях до спокою — це ввімкнути музику на повну... / 28-01-2026 00:31
(27-01-2026 23:29)AlTair_SPb писал(а):  а музыка - вечное.
Трудно не согласится Party0012
Найти все сообщения

shumerian Не на форуме
Ветеран

RE: Іноді єдиний шлях до спокою — це ввімкнути музику на повну... / 28-01-2026 23:38
(27-01-2026 18:28)BlackScreenn писал(а):  Сьогодні був день повного виснаження. Робочий тиск, нескінченні дзвінки та гамірне місто висмоктали з мене останні краплі енергії. Коли я повернувся додому, мені не потрібна була тиша. Тиша в такі моменти лише змушує негативні думки кричати ще голосніше.

Мені потрібен був струс. Я викрутив гучність системи до рівня, за який зазвичай було б ніяково перед сусідами, і дозволив Linkin Park — In the End просто підірвати кімнату.

Коли звучать перші акорди електрогітари, а барабани б’ють прямо в груди, я відчуваю, як уся втома розбивається вщент. Це мій спосіб «очищення» душі після жахливого дня. Ніяких роздумів, ніякого аналізу сцени чи деталізації — тільки я і чиста енергія музики.

Чи є тут хтось схожий на мене? Коли ви втомлені до краю, яка пісня стає вашою «зброєю», щоб заглушити навколишній світ? Поділіться зі мною своїми найпотужнішими треками!
NECRONOMICON - Cold Ages(Dark Land lll) from LP1989 "ESCALATION"
(Отредактировал 28-01-2026 в 23:45 shumerian.)
Найти все сообщения

o-leg Не на форуме
Ветеран

RE: Іноді єдиний шлях до спокою — це ввімкнути музику на повну... / 29-01-2026 16:30
Хтось хоче посидiти у тишi , та послухати гарний джазз на не великой гучностi з склянкою гарного вiскi. А комусь надо так щоб сосiди аiдчули як йому погано..

Музыка своей мелодией доводит нас до самого края вечности и дает нам возможность в течение нескольких минут постичь ее величие.
Найти все сообщения

Переход:

Пользователи просматривают эту тему: 1 Гость(ей)

Orion

Администрация форума | Статистика форума | Обратная связь | Вернуться к содержимому | Справка | Лёгкий режим | Список RSS