Продам акустику JAZZ-001
|
Автор |
Сообщение |
Выразили согласие: | |
|
|
Выразили согласие: | ССМ |
|
|
|
|
|
quadrokot
Старый Кукадос
|
|
|
|
|
|
tarsic
Ветеран
|
RE: Продам акустику JAZZ / 19-12-2011 14:50
Мав можливість послухати JAZZ-001 в себе вдома. Дуже приємне загальне враження, як від акустики, так і від спілкування з автором.
По-перше: зовнішній вигляд колонок... Натуральне дерево в кімнаті - просто шикарно. Рамки грилів в тон корпусу і підставки з дерева піднімають "на око" ціну акустики відразу ж, ще до початку прослуховування. Ти відразу ж відчуваєш, що в тебе з"явився просто розкішний елемент інтер"єру... Все виконано акуратно. Колонки мають цікаву форму, вони не просто прямокутні, задня стінка дещо скошена, чого не дуже видно на фото... Від цього стає ще цікавіше.
По-друге: звучання колонок... Натуральне дерево "звучить" просто шикарно. Особливо це помітно, коли слухати рояль соло чи скрипку, також гарно звучить орган, мені особливо сподобався жіночий вокал. Звучання цільне, спокійне,музика ніби ллється як ріка... Хоча динаміка в потрібних місцях присутня. Бас також присутній, з самим низьким включно. Кімнату не трясло від літавр, але що саме грали контрабаси було чутно досить чітко. Колонки майже не критичні до розстановки. Коли слухали джаз, я зрозумів - колонки повністю виправдовують свою назву! Вони просто якнайкраще підходять для такої музики.
По-третє: мінуси... Що не сподобалось - недостатня деталізація задніх планів і розподіл сцени вглиб в перегружених звуками творах, таких як "Реквієм" Дж.Верді, коли одночасно грає оркестр тутті, величезний хор і 4 солісти. Звучання все-таки тяжіє до камерного.
На чому слухали: ноут - M2TECH HIFACE - ЦАП Мастеркласс ДА-7 від Ігоря - міжблочник Burmester Lila 3 - Luxman L-510 - літцендрат. Також в ролі підсилювача включали підсилювач Джаз, який автор також люб"язно надав мені для прослуховування вдома. В порівнянні з транзисторним Люксманом я не зміг виявити переможця - були наявні як переваги так і недоліки, притаманні лампі і транзистору. Але дуже здивувала динаміка в звучанні ламповика.
(Отредактировал 19-12-2011 в 14:51 tarsic.)
Учитель говорил:
- Я вдохновляюсь Песнями,
Ищу опору в ритуалах
И завершаю музыкой.
|
|
|
|
|
|
|
|
VOVANT4
Ветеран
|
|
|
|
|
VOVANT4
Ветеран
|
|
|
|
|
Пользователи просматривают эту тему: 1 Гость(ей)
|
|