Отже друг попросив виставити на продаж ось таку вертушку . Робив її сам для себе але зараз має бажання продати .
Голка Grado . Я не дуже розбераюсь в вінілових програвачах а вчора коли питався в нього про програвач то він мене так засипав інфою шо я нічого не запамятав
З того шо запамятав . Так це 6-полісний тихохідний виносний мотор , рубінові підшипники , 3 віброопори . Навіть фірму тонарму не запамятав . А от ціну запамятав добре це 400 уе . Голка в дуже хорошому стані майже нова ( по його словах ) . Наскільки я зрозумів він людина толкова і робив вертушку для себе . Швидкість тільки 33
Але якшо шось буде цікавити поконкретніше то можу все запитатись .
063-790-66-21 м.Львів
Дуже бажано самовивіз. Оскільки коробки немає то пакувати прийдеться мені .
Что бы самодельный продать, надо много информации по нему.
Если двигатель выносной, то где он, почему не видно?
Диск самодельный? Из чего сделан, вес?
Это ещё не всё, так что мучать вопросами будут долго и не только я, а все кто реально заинтересован купить.
Без проблем в кого реальний інтерес тому даю номер тої людини що робила дану вертушку вона все пояснить . Зверху мій номер з метою відсіяти людей які хочуть просто поговорити тому шо майстер людина старша і йому це не сподобається якшо будуть назвонювати по різних дрібницях . На разі вертушка в резерві за одним форумчанином . Він дзвонив до власника але не відписався до чого вони договорились . Тому чекаю поки він відпише .