Маю вдома старий подарунок від друзів (більше 5 років тому)
SVEN Комплект акустики HP-503T
який стоїть на Стійки SS-12
та Стійки SS-11
і підключений до Сабвуфер з вмонтованим 5-канальним підсилювачем X5-30
Ось така "реклама" Свена
Цього мені вистачало "з головою" для перегляду ДВД з ДВД-програвача з виходом 5.1.
З появою медіаплеєрів виникла потреба в декодуванні цифрового звуку з фільмів в 5.1. Тому шукаю _недорогий_ ресівер для цієї цілі. Готовий пожертвувати заради ціни не тільки HDMI 1.4 але й HDMI1.3
Тобто - якщо хтось має недорогий ресівер 5.1 з декодерами - розгляну усі пропозиції.
Заздалегідь вдячний.
[quote='Rostyslav' pid='916705' dateline='1326399950']
та Стійки SS-11
Ось така "реклама" Свена
Цього мені вистачало "з головою" для перегляду ДВД з ДВД-програвача з виходом 5.1.
З появою медіаплеєрів виникла потреба в декодуванні цифрового звуку з фільмів в 5.1. Тому шукаю _недорогий_ ресівер для цієї цілі. Готовий пожертвувати заради ціни не тільки HDMI 1.4 але й HDMI1.3
Тобто - якщо хтось має недорогий ресівер 5.1 з декодерами - розгляну усі пропозиції.
Заздалегідь вдячний.
Можу пропонувати ресівер Кембрідж Аудіо 540-в ідеальному стані з документами і упаковкою.Дуже музикальний апарат.Продаю в звязку переходу на HD формат.Без торгу продаю за 1600гр-дуже дешево.В ресивері тороедальний трансформатор всі клеми позолочені-звук шикарний.т.0965929177.
если интересно могу предложить AV-ресивер Yamaha RX-V359 серебряного цвета, состояние хорошее, в комплекте: "мурзилка", пульт, антенна. Работал со Свеновской акустикой
Почитать хар-ки - http://magazon.com.ua/products/yamaha-rx-v359/features
тел.: 063-700-82-92
Хотелка - 1300 грн.
Выразили согласие:
Rostyslav
Участник
(18-02-2012 23:17)вален писал(а): Можу пропонувати ресівер Кембрідж Аудіо 540-в ідеальному стані з документами і упаковкою.Дуже музикальний апарат.Продаю в звязку переходу на HD формат.Без торгу продаю за 1600гр-дуже дешево.В ресивері тороедальний трансформатор всі клеми позолочені-звук шикарний.т.0965929177.
Дякую за пропозицію, але трохи не підходить. Ресівер дійсно хороший, та й ціна ЗА НЬОГО ніби не погана. Однак я не скористаюся з його можливостей при моїй акустиці. Та й 200 у.о. за вживаний ресівер для МОЇХ СКРОМНИХ ПОТРЕБ трохи забагато.
(20-02-2012 07:16)AviaLaborant писал(а): Продам AV-ресивер Yahaha RX-V730RDS.
Внешнее состояние - 5-. Техническое - 5. Комплектация - ресивер как таковой, пульт ДУ, АМ-антенна, упаковка.
ЦЕНА - 2500 ГРН.
...
Бонус для покупателя - DVD плеер Yamaha DVD-S557.
Внешнее состояние - 5-. Техническое - 5-. Комплектация - DVD плеер как таковой, пульт ДУ, упаковка.
Техника находится в Донецке, упакована и готова к отправке покупателю.
Возможна оплата наложенным платежом.
donetskauto@rambler.ru
O5O 563 75 78
Дмитрий.
Дякую за пропозицію, але трохи дорогувато ДЛЯ МЕНЕ за вживаний ресівер 310 у.о. (я для себе 390 у.о. за нову Ямаху з гарантією затискаю ), а ДВД в мене ВЖЕ Є - Самсунг правда, але за те керується одним пультом з ТВ та й ніби непоганий.
(20-02-2012 12:58)AviaLaborant писал(а): Ростислав, я с интересом выслушаю Ваше ценовое предложение.
Не думаю, що воно Вас зацікавить
Я готовий видати за Б/В ресівер від 100 до 200 у.о. в залежності від характеристик. Бо за 380 у.о. я вже зможу взяти нову з гарантією Yamaha RX-V371 2011 року з НДМІ та 3Д, якої мені аж забагато.
А щодо ДВД - він мені не придасться, бо я вже маю, ще й з НДМІ.
Выразили согласие:
ZVA72
Ветеран
(21-02-2012 00:35)ZVA72 писал(а): Rostyslav ))))) Кэмбридж Аудио-540(предложенный от вален).....хороший вариант для 5.1...(приличный звук в стерео) и цена доступная
Повторюся - хочу дивитися ФІЛЬМИ в непідготованій вітальні. Акустика - СВЕНІВСЬКИЙ комплект "поличників"
Ну зовсім не потребую переплати за ХОРОШИЙ стереорежим - не зможу його оцінити.
З.І. - колонки нульового класу Естонія - відвіз на роботу як на склад багато років тому назад, разом з купою радянського (досить непоганого на ті часи) стереообладнання.
З.З.І. - теперішній звук влаштовує повністю, просто хочу купити медіаплеєр, а переважна більшість з них не має виходу 5.1 для звуку.
Возможно Вам подойдет такой аппарат:
5.1 усилитель Sven HR-940
Декодер многоканального звука: Dolby ProLogic
Мощность Вт на канал: 50x2+14x3
Многоканальный линейный вход: 5.1
Дистанционное управление: Да
Исполнение: Черный
Размеры (ШхВхГ), мм: 430х146х423
Масса: 8.8
Особенности: Караоке
Возможность отдельной регулировки центра и тыла
4 стерео входа + 5,1 с прямым усилением
на стерео входах возможно включение нескольких предустановленных режимов Dolby ProLogic
отдельная регулировка низких высоких и баланса
2 микрофонных входа, регулировка уровня эха и уровня задержки
Пульт ДУ
Дешево и сердито
Отдам за 600 грн
Выразили согласие:
Rostyslav
Участник
(23-02-2012 10:59)Андрeй писал(а): Возможно Вам подойдет такой аппарат:
5.1 усилитель Sven HR-940
...
Дешево и сердито
Отдам за 600 грн
Дякую за пропозицію - апарат перевищує мої сподівання... по ціні - менше ніж я збирався потратити
А якщо серйозно - в нього замало декодерів та цифрових входів. Буду розглядати як запасний варіант.
(18-02-2012 23:17)вален писал(а): [quote='Rostyslav' pid='916705' dateline='1326399950']
та Стійки SS-11
Ось така "реклама" Свена
Заздалегідь вдячний.
Можу пропонувати ресівер Кембрідж Аудіо 540-в ідеальному стані з документами і упаковкою.Дуже музикальний апарат.Продаю в звязку переходу на HD формат.Без торгу продаю за 1600гр-дуже дешево.В ресивері тороедальний трансформатор всі клеми позолочені-звук шикарний.т.0965929177.
Добрый вечер. Обмен Кембрідж Аудіо 540 на YAMAHA RX-V550RDS рассматриваете?