Продам Tandberg Tr-2025 ( під профілактику )
Автор Сообщение
gun jack Не на форуме
Ветеран

Продам Tandberg Tr-2025 ( під профілактику ) / 28-12-2011 17:41
Продам тандберг 2025 .
http://www.radiomuseum.org/r/tandberg_tr..._2025.html
Візуально 5- ( є незначні царапини на кабінеті але їх дуже легко усунути . достатньо підшкурити і перелакувати . ні сколів ні збитих кутів немає потрібно тільки освіжити лакове покриття . морда має 2 незначні царапинки які також можна буде усунути за 2 хвилини . тобто його можливо буде привести в ідеальний стан мінімальними зусиллями . це не погано як для апарату 30-ти річної давності )
Технічно 4- . Апарат повністю в оригіналі . Регулятори не хриплять не шуршать і не скриплять . Всі фільтри працюють . Єдине шо потрібно провести профілактику тому шо 1 канал грає тихише за інший .
Всі розєми оригінальні 5-ти контактники ( дін ) . В подарок даю клеми для акустики ( 4-шт для двох пар АС ) і входи тюльпани 3 пари . Всі розєми позолочені .
А так заготовка дуже дуже хороша а всі роботи коштують мінімальних затрат . Зато вкінці можна отримати апарат в колекційному стані .

Ціна 1100 грн ( фоток зараз не маю але завтра постараюсь зробити )
Якшо зацікавило то пишіть . Бо через 2-3 дні я зроблю профілактику сам і приведу до ладу кабінет але і ціна буде змінюватись по ходу виконаних робіт .
Звук даного ресівера не бачу змісту описувати так як марка відома в кругах меломанів і користується популярністю .
(Отредактировал 28-12-2011 в 19:41 gun jack.)
Найти все сообщения

gun jack Не на форуме
Ветеран

RE: Продам Tandberg Tr-2025 ( під профілактику ) / 03-01-2012 17:25
Покишо без змін . Вверх
Найти все сообщения

mirchavg Не на форуме
Ветеран

RE: Продам Tandberg Tr-2025 ( під профілактику ) / 05-01-2012 19:32
(03-01-2012 17:25)gun jack писал(а):  Покишо без змін . Вверх Спасибо! в принципе интерес. вариант... но сразу-качественная фотка морды буде играть с4ом. акустик. и сколько ватт на канал? Сув. Валерий
Найти все сообщения

gun jack Не на форуме
Ветеран

RE: Продам Tandberg Tr-2025 ( під профілактику ) / 23-01-2012 21:57
Отже накінець добрався до фотоапарату і зробив пару фоток . На фото все видно . Врахуйте шо спалах також дає своє . В живу виглядає краще . І ше дещо помінялось . Тепер 2 канали працють добре . Регулятори як не хрипіли так і не хриплять . Не знаю є два варіанти . Або був поганий контакт коли я підключав в себе ( там специфічні розєми . ці старі штекери в мене є і можливо був поганий контакт в місці змотування . Бо я свій кабель примотав до кусків від того штекера . Можливо в цьому місці був слабий контакт ) або він запрацював коли я його перевозив . В любому випадку я б радив зробити йому мілку профілактику як не як 30 років .
Ресівер в оригінальному стані ніхто нічого не робив . Розєми в подарок . Ціна також не змінилась . Думаю для когось буде хорошим варіантом .

(Отредактировал 23-01-2012 в 22:00 gun jack.)
Найти все сообщения

gun jack Не на форуме
Ветеран

RE: Продам Tandberg Tr-2025 ( під профілактику ) / 26-01-2012 15:10
Вверх . Звучить за свої скромні гроші Happy0144 . А виглядає ше краще . В темноті дуже гарно . Всі лампочки світяться всі регулятори і індикатори в повнсьтю робоочму стані . Шасі з алюмінію . Кабінет з дерева . Може і собі залишу з часом . Але зараз потрібні гроші тому покишо впродажі .
Найти все сообщения

sda79 Не на форуме
Ветеран

RE: Продам Tandberg Tr-2025 ( під профілактику ) / 27-01-2012 12:16
прошу резерв.
Найти все сообщения

gun jack Не на форуме
Ветеран

RE: Продам Tandberg Tr-2025 ( під профілактику ) / 27-01-2012 12:49
В резерві
З.Ы. Див. лічку
Найти все сообщения

gun jack Не на форуме
Ветеран

RE: Продам Tandberg Tr-2025 ( під профілактику ) / 02-02-2012 17:15
Продано . Всім дякую . Прошу тему в архів .
Найти все сообщения

Переход:

Пользователи просматривают эту тему: 1 Гость(ей)

Orion

Администрация форума | Статистика форума | Обратная связь | Вернуться к содержимому | Справка | Лёгкий режим | Список RSS