В магнитной системе ВЧ динамика отклеилась верхняя часть магнитопровода (металлическая дискообразная). Достигаемое устранение вида силы взаимодействия - "сдвиг". Каким клеем её можно и лучше всего приклеить? Пробовал "Моментом" - не держит. Читал когда-то, что "БФ" какой-то. Подскажите, пожалуйста.
Мене випередив Юрій))
Але це правда.Потрібно щоб після полімерезації була висока механічна міцність.
Потрібно ще зробити центровочну технологічну втулку.
Це різниця між внутрішнім діаметром шайби та зовнішнім діаметром керна.
Це дасть можливість надіти шайбу точно по центру без перекосу.
Розвести смолу намастить, але не сильно щоб не було підтьоків,та положить під груз до повної полімеризації.
Все робить треба дуже чисто та уважно.
Другого шансу може не будь.
Що не зрозуміло пишіть в особисті повідомлення.
«Во времена всеобщей лжи говорить правду - это экстремизм».
Джордж Оруэлл.
Когда множатся законы и приказы, растёт число воров и разбойников.
Лао Цзи.
Спасибо, Назар, технологическая последовательность операций мне известна (пытался склеить "Моментом"). Важен (теперь с вашей помощью уже БЫЛ) выбор самого клея. Интересно ещё вот что. Если (гипотетически) увеличить толщину этого дискообразного элемента магнитопровода, то при соответствующем увеличении значения глубины магнитного зазора не уменьшиться ли в нём значение магнитного потока?
(17-03-2012 23:22)Nazar_ua писал(а): Ось для цього і потрібно щоб зазор між шайбою та магнітом був мінімальний.
Тоді і сила магнітного потоку не зменшиться на шайбі.
Вы, по-моему, не поняли. Я имел ввиду именно глубину, а не ширину, как Вы имели ввиду в Вашем последнем сообщении.
Или таки я Вас не понял?
Ну думаю що зміниться для такої чутливої системи.
Зміниться індуктивність і добротність а відповідно і частотний діапазон.
А для чого Вам це потрібно??
Джордж Оруэлл.
Лао Цзи.
А для чого Вам це потрібно??
[/quote]
Можно ли таким образом, например, увеличить значение характеристической чувствительности ГД? И наоборот, не уменьшиться ли оно при этом?
Це значення більш важливе для низькочастотних та широкополосних динаміків.
З свого досвіду можу сказать що це дуже мале значення при зміні зазору по ширині та висоті,а от на частотній характеристиці це думаю відобразиться.
Джордж Оруэлл.
Лао Цзи.