(21-11-2012 09:24)SSGorbunkov писал(а): 30 минут потратить на какого-то пи*дабола... ШЕРЕХ, я Вам завидую. Столько лишнего времени у меня не было никогда в жизни.
Извините, я забыл дописать : SSGorbunkovу - не смотреть.
А в сэкономленное время неторопливо выпить стакан кефира, чередуя его с глубокими вдохами и выдохами.
(21-11-2012 09:11)ШЕРЕХ писал(а): Тарас Стецьків відверто про те, що і як буде у ВР після виборів :
Все логічно він сказав.
Можна з ним погодитись.
Те що він не попав до ВР - теж логічно і правильно.
Він багато разів вже мав змогу щось змінити, але нічого не змінив.
Логічно мислити - це добре.
Але треба щось робити, а не тільки говорити.....
(22-11-2012 13:46)rostian писал(а): Те що він не попав до ВР - теж логічно і правильно.
Він багато разів вже мав змогу щось змінити, але нічого не змінив.
Логічно мислити - це добре.
Але треба щось робити, а не тільки говорити.....
Щось змінити... Він не виглядає таким, що міг би натовкти пику Саламатіну.
Принаймні якось не заплямувався - і то добре.
А зараз, коли в Раді з'явилась бойова фракція Свободи, побачимо, наскільки гуртом легше ....
(22-11-2012 14:00)ШЕРЕХ писал(а): Щось змінити... Він не виглядає таким, що міг би натовкти пику Саламатіну.
Принаймні якось не заплямувався - і то добре.
А зараз, коли в Раді з'явилась бойова фракція Свободи, побачимо, наскільки гуртом легше ....
Ви думаєте, що якщо натовкти пику Саламатіну, то щось змінеться?...
(22-11-2012 14:36)rostian писал(а): Ви думаєте, що якщо натовкти пику Саламатіну, то щось змінеться?...
це була метафора.
А взагалі я вже не вірю, що змінити хоч щось можливо мирним шляхом. Принаймні будь-які зміни вимагають хоча б демонстрації сили.
Частково погоджуюсь.
Щоб швидко (за декілька років) щось змінилось, потрібні радикальні дії.
Хороший шанс був в 2004.
Але Ющенко-Тимошенко все запороли.
Прихід до влади ПР, це прямий наслідок їх дій.
Тобто основна вина лежить на них і їх командах, частина з яких зараз в опозиції і далі "лажають".
Сьогодні у Кіровограді народний депутат Андрій Табалов дав прес-конференцію (про яку, до речі, журналістам повідомили за годину до початку), під час якої озвучив свою позицію: