Хочу купить Ipad,но пока не понимаю зачем он мне нужен.С удовольствием прислушаюсь к Вашему мнению и Вашим советам!Спасибо! А если выяснится,что он нужен,то какой следует покупать.1,2,3. 16,32,64.?
....Извечное желание получить что-нибудь бесплатно,доведет вас до нищеты.....
Дивлячись який вам потрібно 3г + ВіФі чи просто ВіФі . Я взяв собі ВіФі і користуюсь в кафе де є вай фай . Читаю журнали і ігри іноді поцикую . Дуже класний гаджет . Візьміть покористуйтесь потім продати не складе труда, можливо і без втрат, якщо недорого взяти, а якщо і зі втратами то мінімальними . Але це стосується айпаду, а не інших планшетів . Інші планшети продати буде значно важкіше всі хочуть айпад . Для інтернету і фейсбуку зручніший за компютер . Дружина сидить на фейсбук тільки через Айпад . Така інтеграція і продуманість на компютері значно попроще .
Я взяв другий . Читав про 3-й негативні відзвиви . Тай дешевший 2-й нормально не факт шо цю різницю в ціні 3-й виправдає . Нічого ітак не тормозить тому змісту переплачувати за 3-й крім дисплею ретіна не бачу . Дуже зручно в подорожах . Незамінна для мене зараз річ .
Имею Apple New iPad, не знаю какой это первый или третий(не разбираюсь ,но куплен в этом году). Выбирала дочка, куплен был для неё взамен бука hp pavilion 3. Результат - этот апле торжественно вручили мне и назад забрали бук Вот сижу матюкаюсь. Походу ещё одно изделие с сомнительным назначением, хвастатся перед друзьями-малолетками типа кто выше на стенку писает За неделю перед всеми засветилась и хорош, надоел. Короче лучше купите чтонибудь прикольное а это всё хлам
(01-10-2012 19:37)михаил писал(а): Имею Apple New iPad, не знаю какой это первый или третий(не разбираюсь ,но куплен в этом году). Выбирала дочка, куплен был для неё взамен бука hp pavilion 3. Результат - этот апле торжественно вручили мне и назад забрали бук Вот сижу матюкаюсь. Походу ещё одно изделие с сомнительным назначением, хвастатся перед друзьями-малолетками типа кто выше на стенку писает За неделю перед всеми засветилась и хорош, надоел. Короче лучше купите чтонибудь прикольное а это всё хлам
Предлагаю обмен ненужного Вам Ай_отпада на мой НР_5 в очень хорошем состоянии
(01-10-2012 19:37)михаил писал(а): Имею Apple New iPad, не знаю какой это первый или третий(не разбираюсь ,но куплен в этом году). Выбирала дочка, куплен был для неё взамен бука hp pavilion 3. Результат - этот апле торжественно вручили мне и назад забрали бук Вот сижу матюкаюсь. Походу ещё одно изделие с сомнительным назначением, хвастатся перед друзьями-малолетками типа кто выше на стенку писает За неделю перед всеми засветилась и хорош, надоел. Короче лучше купите чтонибудь прикольное а это всё хлам
Предлагаю обмен ненужного Вам Ай_отпада на мой НР_5 в очень хорошем состоянии
У меня -1й, у жены -2й
На первом чуток связь лучше, на втором - аккумы, да и шустрее он как-то
Удобные приблуды для хранения файлов/фоток, вполне читабельный экран.
Укртелекомовский интернет практически везде, детям куча развлекалок/приблуд, фильмов можно с собой взять куда...
(01-10-2012 19:54)Alex.z писал(а): У меня -1й, у жены -2й
На первом чуток связь лучше, на втором - аккумы, да и шустрее он как-то
Удобные приблуды для хранения файлов/фоток, вполне читабельный экран.
Укртелекомовский интернет практически везде, детям куча развлекалок/приблуд, фильмов можно с собой взять куда...
Что есть приблуды...?В чем их полезность?
....Извечное желание получить что-нибудь бесплатно,доведет вас до нищеты.....
(02-10-2012 09:31)vsedobre писал(а): по моему штука не нужная. читалка будет полезней
Я было тоже думал, что планшет вещь нужная. Чуть было не уговорил себя. Теперь понимаю - показалось Одно вижу ему применение - игры. Все остальное делает нормальный смартфон.
Справа така, ніхто ж не розгядає в якості ноутбуку або головного компютеру дома . Так і про дюну сказати можна сучасні компютери, точніше їхні відеокарти мають вихід НДМІ і можна на телевізор кидати . В дорогу наприклад набагато зручніший чим ноутбук . В автобусі , в черзі , в лікарні , в шатлі всюди зручніший . Користуюсь замість ноутбука в 90% крім роботи з ВОРД ( для цього клавіатура зручніша ). Читалкою не прочитаєш файли ПДФ і неподивишся на цьогомісячний плейбої у всій красі такшо . Просто кожен сам для себе повинен скласти пріоритети потрібності речі чи ні . А не як переконав себе, або не переконав . Цілком можна обійтись і без нього . Я б назвав більшим божевіллям коли люди ганяються за і3 і5 і7 і прочими мегапотужними ноутбуками і платять шалені гроші ( як і за кожну новинку ) для того шо б сидіти і перевіряти пошту або працювати в ворді
http://hi-tech.mail.ru/review/samsung/sa..._note.html
непонимаю зачем нужен ипод если есть самсунг. Понятный ,бесплатный ,удобный и главное размер таки имеет значение . На работе все свои иподы все прячут в штаны когда я достаю свой галахси ноте ..Асейчас выйдет ноте-2 4ядра и 12 пикс камера компьютер полновесный в кармане . я с ним нигде не скучаю..сериалы вообше смотрю только вне дома..на нем..
(02-10-2012 23:35)gun jack писал(а): Справа така, ніхто ж не розгядає в якості ноутбуку або головного компютеру дома . Так і про дюну сказати можна сучасні компютери, точніше їхні відеокарти мають вихід НДМІ і можна на телевізор кидати . В дорогу наприклад набагато зручніший чим ноутбук . В автобусі , в черзі , в лікарні , в шатлі всюди зручніший . Користуюсь замість ноутбука в 90% крім роботи з ВОРД ( для цього клавіатура зручніша ). Читалкою не прочитаєш файли ПДФ і неподивишся на цьогомісячний плейбої у всій красі такшо . Просто кожен сам для себе повинен скласти пріоритети потрібності речі чи ні . А не як переконав себе, або не переконав . Цілком можна обійтись і без нього . Я б назвав більшим божевіллям коли люди ганяються за і3 і5 і7 і прочими мегапотужними ноутбуками і платять шалені гроші ( як і за кожну новинку ) для того шо б сидіти і перевіряти пошту або працювати в ворді
Андрію, в мене зараз нема ні айпада, ні смартфона, ні ноута, ні компа взагалі (ще телефон треба буде купити звичайний чорно-білий). є тільки робочий комп і мені його з головою вистачає хотів купити ноут но пожалів грошей в мене така філософія:
ми люди надто сильно погрязли в ці ІТ технології. навіщо мене комп в черзі, маршрутці, чи туалеті? якщо я можу виділити 2-3 години на повноцінну роботу на повноцінному ПК. а в черзі чи туалеті краще про вічне подумати люди зараз айпадам більше часу приділяють ніж власним дітям. подивися фільм "Черное зеркало" частина 3 - ось куди ми йдемо