Потрібна допомога з SACD
Автор Сообщение
Kuzdra76 Не на форуме
Пользователь
*

Откуда: Київ
Сообщений: 1
Репутация: 0
Потрібна допомога з SACD / 19-02-2024 23:17
Шановні учасники форуму!
Із самого початку хочу подякувати усім тим, хто подеколи давав мені дуже корисні і цікаві поради на моєму шляху до справжнього якісного звуку. Не буду перераховувати увесь свій шлях із самого початку (а був це далекий 2007 рік), скажу на якому етапі знаходжусь зараз. Як то кажуть поки серце заспокоїлося на такій системі:
1. Інтегральний підсилювач - Marantz PM11S3.
2. CD плеєр - Marantz Pearl Lite (наразі дуже думаю щодо його заміни на Marantz SA11S1 бо вважаю найслабшим компонентом в системі);
3. Програвач вінілу - Marantz TT15S1.
4. Акустика - Swan Diva 6.2.
Особливо хотів би відмітити який сильний вплив на звучання системи мала заміна кабелів. Це щось неймовірне. Протягом останніх тижнів придбав нові основні кабеля для системи:
1. Акустичні кабеля - MIT Evo 3;
2. Силовий кабель для підсилювачем - AudioQuest Tornado (на CD плеєрперейшов AudioQuest Moonson);
3. Міжблочний кабель - Avid SCT.
Скажемо так, нарешті я почув саме той звук, який давно мріяв почути вдома. Якщо раніше я частенько слухав музику у режимі “трифоника”, то зараз ніякого сабвуфера в системі не потрібно, бо глибини басів вистачає з головою. А високі, це щось неймовірне. І особливо коли слухаєш - джаз!
І тепер підійшов до суті питання. Я людина, що виросла на італодиско та євроденсіі. Але ці стилі не дають відчути увесь потенціал системи. Я вже давнішній шанувальник вінільного звуку, але після заміни в системі кабелів по новому оцінив і звучання CD. Але для мене є так звана “terra incognitа» - SACD. Тому вирішив спробувати на своїй системі ще і його. Поглянувши весь асортимент на Discogs, я побачив що знаю там лише найменувань 10, але і ціни там недитячі на деякі з них. Прошу знавців порадити, які SACD варто додати до своєї колекції. Буду дуже вдячним.
Найти все сообщения
 
Цитировать
doom Не на форуме
Специалист

Откуда: Одесса-город герой
Сообщений: 15 423
RE: Потрібна допомога з SACD / 20-02-2024 00:03
ну джаза много на супер аудио.но лучше купить компакты три слепые мыши и никакого супер аудио не надо))Happy0158
Найти все сообщения
 
Цитировать
 Выразили согласие: djon , Lexx200010


Переход:


Пользователи просматривают эту тему: 1 Гость(ей)

Orion

Администрация форума | Статистика форума | Обратная связь | Вернуться к содержимому | Справка | Лёгкий режим | Список RSS