а футбол кто смотрит?
|
Автор |
Сообщение |
quadrokot
Старый Кукадос
|
|
|
|
Выразили согласие: | |
|
minoltist
Ветеран
|
RE: а футбол кто смотрит? / 07-04-2012 20:15
(07-04-2012 19:47)JRA7 писал(а): Версія , що Гармаш не правильно покинув поле ми отримали з комментарів телевізійної трансляції. У мене закрадується версія . що карточка була за симуляцію.
Ну отримав Гармаш там травму , качався на полі , викликали лікарів , його повинні були винести або з лікарями вийти за найближчу (а це воротарська) лінію , бо йому дуже боляче , і треба як найшвидше йому допомогти, а він тим часом як і нічого не було , як молодий, побіжав за бокову лінію , бо тільки звідтам входять у гру . Молодий , не вистарчило артистизму і за це поплатився жовтою. Так сталося ... се ля ві.... З телевізійної трансляції (точніше коментаторів) Ахмет-каналу (це по-перше)
По друге- симуляція не була потрібна, тому що зіткнулися два гравці однієї команди. За це пенальті та штрафних не буває..
Що скажете ?
|
|
|
|
|
|
|
JRA7
Ветеран
|
RE: а футбол кто смотрит? / 07-04-2012 20:38
(07-04-2012 20:15)minoltist писал(а): (07-04-2012 19:47)JRA7 писал(а): Версія , що Гармаш не правильно покинув поле ми отримали з комментарів телевізійної трансляції. У мене закрадується версія . що карточка була за симуляцію.
Ну отримав Гармаш там травму , качався на полі , викликали лікарів , його повинні були винести або з лікарями вийти за найближчу (а це воротарська) лінію , бо йому дуже боляче , і треба як найшвидше йому допомогти, а він тим часом як і нічого не було , як молодий, побіжав за бокову лінію , бо тільки звідтам входять у гру . Молодий , не вистарчило артистизму і за це поплатився жовтою. Так сталося ... се ля ві.... З телевізійної трансляції (точніше коментаторів) Ахмет-каналу (це по-перше)
По друге- симуляція не була потрібна, тому що зіткнулися два гравці однієї команди. За це пенальті та штрафних не буває..
Що скажете ? Та нічого такого Вам не скажу , все можливо .
Мав на увазі ту симуляцію, що як так боляче, то йди за поле тай отримуй допомогу, для тебе лікарів викликали,причому виходь за воротарську лінію, найближчу.Як для мене, там була невідповідність тої болючої травми, і тої легкості з якою Гармаш побіжав за бокову лінію вступати в гру, а ще як суддя вказав вийти за воротарську , а він цього не зробив. Зігнорував суддю. Я так припускаю. Можливо і за це поплатився. А може суддя куплений. Тобто --- а хто його знає !
(Отредактировал 07-04-2012 в 20:44 JRA7.)
|
|
|
|
|
Выразили согласие: | lion |
|
|
|
|
|
Пользователи просматривают эту тему: 3 Гость(ей)
|
|