Международный День Джаза!
Автор Сообщение
BARMALEY :( Не на форуме
Ветеран
*****

Откуда: Kiev
Сообщений: 20
Репутация: 25
Международный День Джаза! / 23-04-2013 17:10
30 квітня о 20:00
Jazzva Club предсталяє: концерт Konstantin Ionenko Quintet з нагоди святкування Міжнародного дня джазу.

У листопаді 2011 року Організація Об'єднаних Націй з питань освіти, науки і культури (ЮНЕСКО) офіційно призначила 30 квітня Міжнародним днем джазу, головна культурна мета якого – сприяти об'єднанню людей по всьому світу.
У квітні, на протязі всього місяця (Jazz April), під егідою Міжнародного дня джазу в різних країнах проходять семінари, майстер-класи, фотовиставки, концерти, джем сейшени, лекції, літературні читання, кінопокази, театральні виступи і танці. Завершує все гала-концерт всіх зірок.

Ідея святкування Дня джазу проста – ця музика свого часу об'єднала людей, створила простір для протесту і самовираження, яке потім переросло в окрему культуру вільної імпровізації і мислення, що дало поштовх для розвитку багатьох інших музичних течій. Їх об'єднує головне – почуття свободи і рівності, поваги до смаків, якими б вони не були, і поглядів інших людей. Територія свободи, побудована на основі джазу, сприяє взаємопроникненню культур, їх комунікації, джаз відкритий для всіх звуків світу, і його універсальна мова може йти з глибини століть або випереджати час. Джаз відкриває свої обійми для кожного, завдяки йому в будь-якій точці земної кулі можна відчувати себе як вдома.

Київ і клуб Jazzva із задоволенням включаються в марафон святкування Міжнародного дня джазу, підтримуючи всі його цінності, проголошені ЮНЕСКО.
У будівлі Київського планетарію 30 квітня пройде незвичний концерт – гру музикантів доповнить 3D шоу. На сцені виступить Konstantin Ionenko Quintet – приклад сучасного європейського джазового звучання у виконанні одних з найкращих українських музикантів.

У цей же самий день в Стамбулі пройде великий гала-концерт, в якому візьмуть участь мало не всі зірки світової сцени:
Terence Blanchard (США), Richard Bona (Камерун), Dee Dee Bridgewater (США), Teri Lyne Carrington (США), Wayne Shorter (США), Herbie Hancock (США), Hiromi (Японія), Zakir Hussain (Індія), Wynton Marsalis, Marcus Miller, Danilo Pérez (Панама), Robert Glasper (США) та багато інших.

30 квітня о 20:00

склад гурту Konstantin Ionenko Quintet:

Дмитро Бондарєв – труба, флюгельгорн
Дмитро Шлеляйн - альт-саксофон
Павло Литвиненко - рояль
Костянтин Іоненко - бас
Павло Галицький - барабани

           
(Отредактировал 23-04-2013 в 17:42 Sirkon.)
Найти все сообщения
 
Цитировать
 Выразили согласие: etlik


Переход:


Пользователи просматривают эту тему: 1 Гость(ей)

Orion

Администрация форума | Статистика форума | Обратная связь | Вернуться к содержимому | Справка | Лёгкий режим | Список RSS