|
|
Продам акустику TAGA Harmony
|
| Автор |
Сообщение |
vovaj
Ветеран

|
RE: Продам акустику TAGA Harmony / 24-07-2013 14:18
Лишу і я свій відгук про Генадія і його акустику TAGA 806F. Перш за все хочу подякувати Генадію за кучу порад, настанов, за допомогу в підборі акустики і підсилювача під неї !! Гєна ти Людина з великої букви, дуже тобі дякую друже  Всі хто ще сумнівається на рахунок Генадія як продавця- це сама надійна людина і продавець з яким я мав справу , а техніки через сландо я накупляв вже багато ! Ніхто більше так не порадить не допоможе як, Гєна і головне все по ділу з толком і знанням своєї справи !
А тепер що до акустики TAGA 806F
До покупки 806-х у мене вже був підсилюввач pioneer a206r. Все що Генадій написав про ці напольніки -вірно. Без прогрівання відразу ж з коробки, акустика звучить добре, відчувається глибина звуку, хороший бас. Після прогрівання і підключення по Бі-вайрінгу ситуація стала ще краща! Але не вистачало ясності середнім частотам, справа була явно в підсилювачі, він був заслабенький для таких "монстрів" 806. З допомогою Гєни , я підібрав підсилювач Philips dfa888 з демпінг фактором 80 ( що по ідеї є в самий раз для прокачки таких потужних двох басовиків по 20см) І ось тут акустика 806Ф зазвучала !!! Це був просто шок від шикарного динамічного басу ( барабани звучать дуже достойно), чистих не ріжучих вуха високих частот і прекрасної ясної середини ! Гєна ти був неправий  Ця акустика не є суто роковою. На ній зазвучало все - інструменталка, джаз, блюз, електронщина., вокальний джаз, класика, ну і звісно рок просто супер  А як вона озвучує фільми, я реально переживав за цілісність скла в вікнах яке дико вібрувало від супер потужного низького басу. З TAGA TAV-806F вам не захочеться докупляти сабвуфер, він там просто не потрібен , 806-ті чесно відіграють 30-35Гц низи. TAGA TAV 806F це універсальна акустика для практично усіх музичних стилів і просто шик для кіно. Все те що я хотів від акустики я отримав. Звісно якийсь супер хай-енд зазвучить краще, але чекайте ми мову ведемо про 400дол. акустику, але яка грає на всі 800
Ще раз дякую Генадію за прекрасну акустику , за усі поради і допомогу
|
|
|
|
Afolina
Ветеран

|
RE: Продам акустику TAGA Harmony / 24-07-2013 14:52
(24-07-2013 14:18)vovaj писал(а): Лишу і я свій відгук про Генадія і його акустику TAGA 806F. Перш за все хочу подякувати Генадію за кучу порад, настанов, за допомогу в підборі акустики і підсилювача під неї !! Гєна ти Людина з великої букви, дуже тобі дякую друже Всі хто ще сумнівається на рахунок Генадія як продавця- це сама надійна людина і продавець з яким я мав справу , а техніки через сландо я накупляв вже багато ! Ніхто більше так не порадить не допоможе як, Гєна і головне все по ділу з толком і знанням своєї справи !
До покупки 806-х у мене вже був підсилюввач pioneer a206r. Все що Генадій написав про ці напольніки -вірно. Без прогрівання відразу ж з коробки, акустика звучить добре, відчувається глибина звуку, хороший бас. Після прогрівання і підключення по Бі-вайрінгу ситуація стала ще краща! Але не вистачало ясності середнім частотам, справа була явно в підсилювачі, він був заслабенький для таких "монстрів" 806. З допомогою Гєни , я підібрав підсилювач Philips dfa888 з демпінг фактором 80 ( що по ідеї є в самий раз для прокачки таких потужних двох басовиків по 20см) І ось тут акустика 806Ф зазвучала !!! Це був просто шок від шикарного динамічного басу ( барабани звучать дуже достойно), чистих не ріжучих вуха високих частот і прекрасної ясної середини ! Гєна ти був неправий Ця акустика не є суто роковою. На ній зазвучало все - інструменталка, джаз, блюз, електронщина., вокальний джаз, класика, ну і звісно рок просто супер А як вона озвучує фільми, я реально переживав за цілісність скла в вікнах яке дико вібрувало від супер потужного низького басу. З TAGA TAV-806F вам не захочеться докупляти сабвуфер, він там просто не потрібен , 806-ті чесно відіграють 30-35Гц низи. TAGA TAV 806F це універсальна акустика для практично усіх музичних стилів і просто шик для кіно. Все те що я хотів від акустики я отримав. Звісно якийсь супер хай-енд зазвучить краще, але чекайте ми мову ведемо про 400дол. акустику, але яка грає на всі 800 
Благодарю Вас Владимир за столь лестный отзыв, но останусь при своем мнении, акустика более роковая, а то что она зазвучала так хорошо и на другом звуковом материале так это заслуга усилителя, который к стати и подбирался по двум критериям которые Владимир не упомянул, первое это убрать звуковую карту из компа так как она прилично подгружала рабочую машину а это подразумевает наличие более менее порядочного цапа на борту, ну и естественно звуковой почерк усилителя должен был быть с яркой серединой!
Собственно правильно подобранные компоненты, дают хороший результат! Чего собственно мы и добились!
Ну а я в свою очередь естественно доволен как удав от того что в очередной раз помог человеку правильно и с толком потратить свои кровно заработанные деньги!

Что бы судить о человеке, по крайней мере, надо войти в тайну его мыслей, его несчастий, его волнений!
О.Бальзак
|
|
|
|
vovaj
Ветеран

|
RE: Продам акустику TAGA Harmony / 24-07-2013 15:00
(24-07-2013 14:52)Afolina писал(а): (24-07-2013 14:18)vovaj писал(а): Лишу і я свій відгук про Генадія і його акустику TAGA 806F. Перш за все хочу подякувати Генадію за кучу порад, настанов, за допомогу в підборі акустики і підсилювача під неї !! Гєна ти Людина з великої букви, дуже тобі дякую друже Всі хто ще сумнівається на рахунок Генадія як продавця- це сама надійна людина і продавець з яким я мав справу , а техніки через сландо я накупляв вже багато ! Ніхто більше так не порадить не допоможе як, Гєна і головне все по ділу з толком і знанням своєї справи !
До покупки 806-х у мене вже був підсилюввач pioneer a206r. Все що Генадій написав про ці напольніки -вірно. Без прогрівання відразу ж з коробки, акустика звучить добре, відчувається глибина звуку, хороший бас. Після прогрівання і підключення по Бі-вайрінгу ситуація стала ще краща! Але не вистачало ясності середнім частотам, справа була явно в підсилювачі, він був заслабенький для таких "монстрів" 806. З допомогою Гєни , я підібрав підсилювач Philips dfa888 з демпінг фактором 80 ( що по ідеї є в самий раз для прокачки таких потужних двох басовиків по 20см) І ось тут акустика 806Ф зазвучала !!! Це був просто шок від шикарного динамічного басу ( барабани звучать дуже достойно), чистих не ріжучих вуха високих частот і прекрасної ясної середини ! Гєна ти був неправий Ця акустика не є суто роковою. На ній зазвучало все - інструменталка, джаз, блюз, електронщина., вокальний джаз, класика, ну і звісно рок просто супер А як вона озвучує фільми, я реально переживав за цілісність скла в вікнах яке дико вібрувало від супер потужного низького басу. З TAGA TAV-806F вам не захочеться докупляти сабвуфер, він там просто не потрібен , 806-ті чесно відіграють 30-35Гц низи. TAGA TAV 806F це універсальна акустика для практично усіх музичних стилів і просто шик для кіно. Все те що я хотів від акустики я отримав. Звісно якийсь супер хай-енд зазвучить краще, але чекайте ми мову ведемо про 400дол. акустику, але яка грає на всі 800 
Благодарю Вас Владимир за столь лестный отзыв, но останусь при своем мнении, акустика более роковая, а то что она зазвучала так хорошо и на другом звуковом материале так это заслуга усилителя, который к стати и подбирался по двум критериям которые Владимир не упомянул, первое это убрать звуковую карту из компа так как она прилично подгружала рабочую машину а это подразумевает наличие более менее порядочного цапа на борту, ну и естественно звуковой почерк усилителя должен был быть с яркой серединой!
Собственно правильно подобранные компоненты, дают хороший результат! Чего собственно мы и добились!
Ну а я в свою очередь естественно доволен как удав от того что в очередной раз помог человеку правильно и с толком потратить свои кровно заработанные деньги!
   Так все вірно, забув згадати ці моменти ! Але все ж філіпс дав не лише яскраву середину, він дуже достойно розкачав басовики. Тому рок став звучати ще краще
|
|
|
|
Выразили согласие: | |
|
|
|
|
|
|
Пользователи просматривают эту тему: 1 Гость(ей)
|

|