(31-05-2012 10:11)TarasBoolba писал(а): натій ж сторінці інші фото з одним кварцом і пліскою (хоча як я бачу пліска є на всіх). лотарейка? чи фотофейк аби переконати?
(31-05-2012 11:06)FilaBatya писал(а): відвязати 2 свисток від 5в юсбі і красота буде як в джоні мк2)))
скоро планую цим зайнятись
А шо дасть? реально шуми валитимуть дальше через землю. окрім того на сокс вже стоїть трасформатор розвязуючий (ну дуже схоже на те по фото) якшо і твікати то можливо систему живлення в самому девайсі можливо десь шунтів довісити і все... сумнівний приріст від зовнішнього живлення
дякую.
аудіофільский акумулятор - позитив з позаранку.
прикметно шо БНЦ-рса кітайський 99.9% зате провід далі 100% аудіофільский...
як мені це подобається...
тільки не тре писати про те шо я глухий - я знаю
А я попробую, що сорока скаже, що може з цього зробити то хай буде, гірше думаю не буде і не треба писати що й краще не буде
загалом за 200 доларів шикарний варіант для старічків цапів без привязки до конкретного джерела(рсі)
Справжні детальки поганими не бувають - буває не вдале викорестання( не там/не то /не тим). конкретно в вашому прикладі викинули 1 кварц засунули пліску нафіга? - не ясно. хоча з нею типу карта солідніше виглядає і по тексту пару раз про неї згадують (по тексту типу круто(маркетинг)) типу точніше задає частоти (але можна було поставити нормальні генератори + перердавач на АКМ-ці) на правах власної думки.. загадкова китайська штука. візьміть на вторичці есі/тератек/м-аудіо з дешевих або якшо грошви більше РМЕ і не грайте собі мозок з чудними девайсами. як зайві кошти будуть дайте толковій людині хай твікне, нормально, тай усе... а то фіг зна які "улутшайзери" китайці сунули в ту карту..
думаю шо мультимедійна фігня перше шо кинулось в очі С-медія 1 кварц.. отже неточний кварц, не точно рубає мікруха с-медія = "печаль і униніе" Прада на цихже чіпах асус ліпить вроді свої ксанари.. асус давно не люблю тому дожодного ксанара руку не тягнув (шоб їх маркетологи не писали на пачці). візьміть напів професійну чудес не буває (окрім твіка тремора) дешеве добрим небуде якшо воно не крадене.
(31-05-2012 14:56)TarasBoolba писал(а): а вам то треба? різниця сутьтева. генератори зазвичай кращі і дорожчі. хоча кожній деталі своє місце є
Тож треба. Виходить кварци що в M2Tech з 4ма лапами кращі, а ті що в треморі з 2ма гірші?
логічно. а на скільки воно дожче? в рази... ташо то ше під питанням шо краще я схиляюсь до плат бо бачу в них більше потенціалу.. але справа ваша і гроші теж ваші.
(31-05-2012 15:42)TarasBoolba писал(а): логічно. а на скільки воно дожче? в рази... ташо то ше під питанням шо краще я схиляюсь до плат бо бачу в них більше потенціалу.. але справа ваша і гроші теж ваші.
воно то так, але тут напрягає кропаль привязаність до РСІ, який вмирає. я наприклад спецом під РСІ материнку вибирав, щоб поставити туди це http://wwenze.blogspot.com/2010/09/anoth...hread.html
але вона з китаю на приїло вже майже всю систему зібрав, а задача транспорта не вирішена
а ці тремори твікати пів життя пройде, тому може не пожалітися і купити універсальний пристрій м2теч, який мона тикати в любий ПК. чи може купити таке і не пари мізки?