«Мир аудиокассет» Chrome
|
Автор |
Сообщение |
RawaVlad
Ветеран
|
RE: «Мир аудиокассет» Chrome / 22-05-2014 14:18
(22-05-2014 11:53)kwazimodo писал(а): .. цена паршивая Можливо, якщо бути впевненим, що зможеш придбати дешевше. Але не бачив, щоб регулярно з'являлися в продажу
І може хтось знає нашого модератора. Я би радив йому зробити бекап гілки. Та помилка, що Олександр в #12557 показував, в мене після кожного повідомлення "вилазить". Ми ж вже маємо сумний досвід з "Мир-2".
До речі про раріки і про паршиву ціну. Дивись, Влад, як заурядна касета вартістю 100грн. вирівнялася в ціні з тою студійкою.
Спочатку думав-змовилися продавець-покупець. Та ні, там дійсно торги були. Так що все відносно в нашому хобі.
(Отредактировал 22-05-2014 в 15:20 RawaVlad.)
"коллекционирование - это ригидный мозг в поисках материальной пищи, пожирающий объекты культурного наследия, как правило, без разбора и с единственной только целью - заполнить пустоты своей души, заменить неопределенность будущего стабильным накопительством в настоящем"
|
|
|
|
Выразили согласие: | Ниро |
|
kwazimodo
Аналоговый человек
|
RE: «Мир аудиокассет» Chrome / 22-05-2014 15:54
(22-05-2014 14:18)RawaVlad писал(а): (22-05-2014 11:53)kwazimodo писал(а): .. цена паршивая Можливо, якщо бути впевненим, що зможеш придбати дешевше. Але не бачив, щоб регулярно з'являлися в продажу
І може хтось знає нашого модератора. Я би радив йому зробити бекап гілки. Та помилка, що Олександр в #12557 показував, в мене після кожного повідомлення "вилазить". Ми ж вже маємо сумний досвід з "Мир-2".
До речі про раріки і про паршиву ціну. Дивись, Влад, як заурядна касета вартістю 100грн. вирівнялася в ціні з тою студійкою.
Спочатку думав-змовилися продавець-покупець. Та ні, там дійсно торги були. Так що все відносно в нашому хобі.
Володя, мені здалося чи наявність частки засудження за слова "паршива ціна" в тебе була ))) Хай вибачить мене господар касети, але я мав на увазі суто "дорого". Не дай Боже образити когось.
Касета безперечно рідкісна ... Але кожен складає у себе в голові справедливу ціну виходячи з власного розуміння цінності касети (або взагалі - тієї чи іншої речі).
Ось я собі і склав ціну в голові.
Щодо Айви - я завжди вважав її по справжньому рідкісною касетою... ціна цілком адекватна для світового ринку.
Аналоговый человек в мире цифры
|
|
|
|
Выразили согласие: | |
|
kwazimodo
Аналоговый человек
|
|
|
|
|
|
RawaVlad
Ветеран
|
RE: «Мир аудиокассет» Chrome / 22-05-2014 17:21
Тепер, Влад, трохи дурдому.
Дивимось на ціну, біжимо до колекції, переконуємося що в нас теж лопнувша і тішимось, що ми купили дешевше, а "вскритіє" ніяк не вплинуло на її вартість. На обличчі від того з'являється ідіотська посмішка, хоча кому як не нам добре відомо, що ми не дураки.
P.S. Пацани,збирайте касети з розумом.
"коллекционирование - это ригидный мозг в поисках материальной пищи, пожирающий объекты культурного наследия, как правило, без разбора и с единственной только целью - заполнить пустоты своей души, заменить неопределенность будущего стабильным накопительством в настоящем"
|
|
|
|
|
|
|
Konica
Ветеран
|
|
|
|
|
dzhony74
Ветеран
|
RE: «Мир аудиокассет» Chrome / 22-05-2014 22:17
(22-05-2014 17:13)YURCO писал(а): я хочу, але ще не натрапив, в кого є лишня ?
Євген, може я, як шанувальник айв, Вашу перекуплю ? Не вопрос, могу продать, а лучше на что то из сони, басфа или агфа поменять. Напишите в личку Ваши интересы в кассетном коллекционировании, может еще что у меня лежит, а кому то эта кассета на вес золота...
И про счетчик, он считает, вчера было -1 сообщений.
|
|
|
|
YURCO
Ветеран
|
|
|
|
Konica
Ветеран
|
|
|
|
Пользователи просматривают эту тему: 1 Гость(ей)
|
|