Акустика "ПИЛОТЫ" Вадимыча
|
Автор |
Сообщение |
baheba
Ветеран
|
RE: Акустика "ПИЛОТЫ" Вадимыча / 27-12-2017 13:07
(27-12-2017 12:49)quadrokot писал(а): Таким чином, Вадимьіч, ви визнаєте, що на самих вузьких за діаграмою спрямовансті динаміках, Ви навмисно звузили діаграму та спромоглися отримати спотворення ВЧ завдяки перевідбиттю звуку від крилець вашої АС.
Дякую за розгорнуту відповідь. Костя,з чого ти взяв що пiщалки Вадiмича е вузькими в спрямованостi звуку,вони ж не перевищують по ширинi(нам важлива горизонталь) 2 -х см.,я ж писав вище,шо в такому випадку все що до 17 кГц буде шиорокоi спрямованостi,а тiльки пiсля 17 набувае бiльш вузькоi.
Артшоп,нiколи не прирiвнюйте "живий" звук до стерео формату де джерелом звуку е два канали iз яких формуеться третiй-уявний,той що межи калонками.В залi де живий звук все абсолютно по iншому,там кожен голос в хорi,кожен iнструмент оркестру це i е окреме джерело звуку.Тобто,двi калонки i концертна зала з акустичними iнструментами i голосами це рiзнi свiти вiд слова абсолютно.
Артшоп
По- друге,вiдбиття вiд стiн звуку широкоi спрямованости в вашiй КДП нiщо iнше як прикраси i ix слiд оцiнювати саме як прикраси,адже все що потрiбно для певноi фонограми режисер вже заклав при запису,а ви в своiй кiмнатi лиш "збагачуете" оригiнал.
(Отредактировал 27-12-2017 в 13:18 baheba.)
|
|
|
|
Выразили согласие: | |
|
alexo
Ветеран
|
RE: Акустика "ПИЛОТЫ" Вадимыча / 28-12-2017 12:14
Теория - это хорошо, это правильно ..
Практика - это тоже хорошо. Кстати, никто
так и не ответил на мой вопрос: "Где еще
на практике (в каких заводских моделях)
используется именно такой форм-фактор ..?
P.S.
Да, и куда делась добрая половина темы о ценообразовании ..?
(Отредактировал 28-12-2017 в 13:20 alexo.)
|
|
|
|
Вадимыч
Ветеран
|
RE: Акустика "ПИЛОТЫ" Вадимыча / 28-12-2017 13:12
quadrokot(е), ми про піщавки, чи про хто в кого був, чи про ціни?
Будьте послідовним, виберіть одну тему, непотрібно шарахатись зі сторони в сторону.
(28-12-2017 12:36)quadrokot писал(а): Коли я був в Вадимьіч вдома у 2012 році,... Так був!
Слухали "Pilot-I", модель де що іншого конструктиву. Ще в незавершеному варіанті.
(28-12-2017 12:36)quadrokot писал(а): мені була оголошена вартість у 2000$ за вже побудовані "под заказ" АС. Із слів Вадимьіч. Не правда, була оголошена вартість 1000$. За стільки вони і були продані. І до сьогодні власник користується ними і вельми задоволений.
На той моент моделі "Pilot-II", ще не існувало. Тому і про її вартість щоь було казати..
(28-12-2017 12:36)quadrokot писал(а): Ось приблизна вагова категорія АС. За звук не скажу, зроблена із любов"ю.
Порівняйте фото.
Дарма, починати потрібно зі ЗВУКУ, ми на hi-fidelity-forum, а не на дизайнерському форумі.
Та і вагові (масо/габаритні) категорії трохи відрізняються
"Pilot-II" має масу 21 кг., Ш-21см., Г-22см., В-120см. І це діполь! І розмір НЧ дінаміка 6,5", а не 12"
Так що, подібне - потрібно зрівнювати з подібним.
quadrokot(е), ми про піщавки, чи про хто в кого був, чи про ціни?
(Отредактировал 28-12-2017 в 13:31 Вадимыч.)
Думай головой, слушай ушами!
|
|
|
|
alexo
Ветеран
|
|
|
|
|
Karp
Ветеран
|
|
|
|
|
Тибетский Ламер
Ветеран
|
RE: Акустика "ПИЛОТЫ" Вадимыча / 30-12-2017 02:32
(29-12-2017 08:53)t.800 писал(а): Я не в курсе, что это и как повлияло на звук? Олег, это акустические терминалы WBT серии NextGen.
(29-12-2017 13:25)petr.solo1223 писал(а): Ну пора же наконец то избавиться от этого ящика с дверцами и использовать для работы нормальный инструмент.
Ребята... Вы нормальные вообще? Сначала советуете заменить акустику, потом посоветуете заменить ЦАП... Потом источник... А потом предъявите Вадимычу претензию, что кабели не такие... а он скажет - ничего не знаю, инструмент есть, претензии не принимаются. И что потом?
Клею дурня. Якісно, професійно, недорого. У святкові та вихідні дні - знижки!
Я люблю свою Батьківщину, і пишаюсь країною, в якій живу!!!
Russian warship, fuck off
|
|
|
|
Пользователи просматривают эту тему:
|
|