Що звучить краще за ГМ-70(?)
|
Автор |
Сообщение |
Выразили согласие: | |
|
|
|
|
rob
Ветеран

|
|
|
|
|
Кулибин
Ветеран

|
|
|
|
|
rob
Ветеран

|
|
|
|
t.800
Ветеран

|
RE: Що звучить краще за ГМ-70(?) / 24-02-2019 08:32
(23-02-2019 23:18)alex23 писал(а): Ви дивним чином створили тему, як не грають підсилювачи на конкретній лампі і як гарно звучать на іншій. І дивним чином це як раз співпадає з тим що Ви можете зробити. Эта тема продолжение эмоционального всплеска ТСа обсуждений в соседней ветке Виталия groove
про усилитель на ГМ-100.  Но там хоть есть уже что обсуждать, а здесь пока только навязывание
своих личных предпочтений.
(24-02-2019 00:53)Кулибин писал(а): Может ТС занимается ещё дольше, или более ефективно?  Да Александра просто задело, в каком ключе ТС создал тему, которая кстати и не соответствует
разделу.  Надо было начинать с рассказа и показа своих изделий на "лучших" лампах Г-811, раз
уж на то пошло.
(Отредактировал 24-02-2019 в 08:43 t.800.)
WINNEN of LEREN
|
|
|
|
|
|
SVS
Ветеран

|
RE: Що звучить краще за ГМ-70(?) / 24-02-2019 11:56
(24-02-2019 10:29)O V K писал(а): Каждая лампа , особенно выходная в SE , имеет свой звуковой почерк. Причем он мало зависит от режимов. Это миф , что можно найти золотой режим и любая запоет.
Отсюда и заоблачные цены на действительно хорошо звучащие лампы. 300B тому пример.
Мне нравися семейство 2А3 -6А3 - 6B4G -2C4C -6A5G
Вважаю що це майже так. Майже, бо 6С33С власного голосу майже не має, співає голосом драйвера. У того, хто з другою гармонікою справиться.
Сімейство 2А3-6С4С мені також дуже подобається, 300В вважаю переоціненою, дуже мляво звучить більшість її реалізацій, але поскільки там були лампи різних брендів, та й решта обвіски неоднакова, то все це "заслуга" не тільки лампи. А, наприклад, 814 лампочка буде однозначно краща за 300В в усіх реалізаціях. Ще й в пентоді можна включити.
Вкотре звертаю увагу, що це особисто моє сприйняття.
|
|
|
|
|
|
|
|
AudioMagic
Ветеран

|
RE: Що звучить краще за ГМ-70(?) / 24-02-2019 12:17
(23-02-2019 20:58)SVS писал(а): З легкої руки Олексія Шаліна (може і не його, але у нього я це побачив вперше) кільканадцять років тому ГМ-70 нарекли "королевою тріодів". Чи заслуговує вона на це?
На мій погляд і смак - ні. Підкреслюю, на мій смак. Це те, що я чую і як сприймаю. У інших все може бути по іншому і це не предмет для суперечок і гризні.
Якщо спробувати описати словами слухові відчуття, то у всіх підсилювачів на ГМ-70 (абсолютно), а я їх переслухав чимало, я відчуваю ледь чутну "зернистість" у звуці. У мене часто є можливість порівняти звучання різних підсилювачів, без прямого порівняння,. можливо, я і не звернув би уваги на це, але почувши один раз потім постійно на це звертаєш увагу.
А тепер конкретика. На мій смак, станом на середину 2018 р., лідером за звучанням серед потужних однотактів (потужність від близько 20 Вт) була Г-811. При прямому порівнянні з апаратами на ГМ-70 ті зливали з перших же тактів на будь-якому музичному матеріалі. Що добре, що різниці між декотрими Г-811 і 811А імпортних брендів практично немає. Рязанські лампи навіть кращі за відтворенням НЧ.
А хіба лампа може звучати?
|
|
|
|
|
SVS
Ветеран

|
RE: Що звучить краще за ГМ-70(?) / 24-02-2019 15:24
(24-02-2019 10:36)Сашабрус писал(а): "Вінниця це не край світу, можна приїхати і послухати. Я пишу тільки про те, що чув власними вухами, ви ж всі про свої думки взагалі." Опишите пожалуйста свою систему в которой Вы слушаете. Источники звука.Акустика,соединительные провода (акустические,межблоки,сетевые) Размер помещения и примерная растановка акустики.И на каком музыкальном материале предпочитаете сравнивать (тембр каких музыкальных инструментов в приоритете?).
Підсилювачі мої, акустика https://manualzz.com/doc/32451214/hds-45...nents.com, джерела сигналу: СД програвач Denon-2560, саморобний ЦАП на AD1861 (з передискретизацією, пересинхронізацією, гальванорозв'язкою та іншими правильними штуками), вініл грає програвач на базі Lenco-L75 з картриджем ELAC ESG - 794e, коректори також мої.
Про дроти писати нічого не буду, не вони повинні визначати звучання системи. Коли система звучить ніяк і ти заставляєш її хоч трохи заграти заміною кабелів - гріш ціна такій системі. Дротиками треба наводити лоск у системі, яка гарно грає.
Але це моя позиція, бо я можу залізти всередину будь-якого апарату і зробити, як це зараз називається, апгрейд. Інколи заміна міжкаскадного конденсатора одного бренду на інший дає приріст в звучанні на порядок більший за будь-який кабель. Для тих, хто на лазить всередину, залишається перебір кабелів.
Зараз на роботі експериментую з коректорами та післяцаповими буферами, тому все зараз там. Кімната метрів 70, місця вистачить всім, можна не соромитися, незручностей для домашніх не буде.
До речі, в Черкасах є мій підсилювач на 811 лампах. Може власник не відмовить, як у Вас буде велике бажання.
(24-02-2019 12:17)AudioMagic писал(а): А хіба лампа може звучати?
А Ви не знали? Так само як магнітофон чи підсилювач. Чи треба дослівно описувати що мається на увазі і що всі, і Ви в тому числі, розуміють.
(Отредактировал 24-02-2019 в 15:28 SVS.)
|
|
|
|
Пользователи просматривают эту тему:
|

|