коронавирус
|
Автор |
Сообщение |
alex23
Ветеран
![*](images/starwhf.gif) ![*](images/starwhf.gif) ![*](images/starwhf.gif) ![*](images/starwhf.gif) ![*](images/starwhf.gif)
|
RE: коронавирус / 09-07-2020 21:54
всі телеканали, які належать так званим "олігархам", чи начебто "опозиційні" є рупором залякування, так само як і більшість блогерів які сидять на грантах. Кожний з них зі шкіри вилазить бо від цього залежить їх заробіток. Так само як і лікарська верхівка. Всі вони скуплені оптом господарями ФРС. дем.партієй. Всі ті Обами. Клінтони, Байдени, Путіни. Сінзьпіни, сатанинська Меркелі - Путлєри та мікрони-макарони одна інтернаціональна глобальна гебешна банда. Мета всесвітній контроль через ID. День початку світової операції був призначений на п'ятницю 13 - го березня.
В Китаї і Москві випробування нових цифрових технологій пройшло успішно, населення отримало електронні номери, АйДі велося майже біля кожного під'їзда та стовпу. ідентифікація відбувалася навіть людей "зорро".
Для довідки. " Страшна епідемія" в Італії. Смертність 10.65 на 1000 в цьому році. В минулому та позаминулому 10.7 та 10.9 відповідно. Середній вік померлих від ковіду 82 роки, Середній вік життя в Італії 80 та 85 років чоловіків та у жінок.
В США в цьому році кількість смертей на 2 тисячі менше ніж за той самий період в 2018 році наприклад.
Головна риса цієї тотальної брехні.це відсутність будь якої порівняльної статистики, за минулі роки, чи з іншими хворобами. 1327 померлих від "коронавірусу!, а десять тисяч від онкології та туберкульозу...
Олександр, Кривий Рiг.
|
|
|
|
MetalMan
Ветеран
![*](images/starwhf.gif) ![*](images/starwhf.gif) ![*](images/starwhf.gif) ![*](images/starwhf.gif) ![*](images/starwhf.gif)
|
RE: коронавирус / 10-07-2020 17:06
Не просто так в мире сейчас всё...
Везде устанавливаются 5G вышки.
Илон Маск запускает систему спутников вокруг Земли.
Билл Гейтс готовит вакцину.
Так что ждём чего то интересного...
P.S. Увы, но стадо этого не понимает, они так любят прислуживать своим феодалам. Кстати недавно на кассе в Варусе меня хотели поставить "на колени", сказали что не обслужат меня если я не одену маску (у меня её нет). Я долго ссорился, подошли охранники, администратор, мне что то долго рассказывали и показывали какие то бумажки. В итоге я всех послал, оставил на кассе свои покупки (где то на 1000 грн) и просто ушёл. А в это время стадо, ЗА ЕДУ готовы были выполнять указания работников Варуса.
Так что стадо будет добровольно идти на вакцинацию.
(Отредактировал 10-07-2020 в 17:19 MetalMan.)
Без фирменных носителей (CD, винил), путь к созданию качественного звука - утопия.
|
|
|
|
Выразили согласие: | |
|
|
|
|
|
|
alexo
Ветеран
|
RE: коронавирус / 10-07-2020 18:44
(10-07-2020 17:06)MetalMan писал(а): Не просто так в мире сейчас всё...
Везде устанавливаются 5G вышки.
Илон Маск запускает систему спутников вокруг Земли.
Билл Гейтс готовит вакцину.
Так что ждём чего то интересного...
P.S. Увы, но стадо этого не понимает, они так любят прислуживать своим феодалам. Кстати недавно на кассе в Варусе меня хотели поставить "на колени", сказали что не обслужат меня если я не одену маску (у меня её нет). Я долго ссорился, подошли охранники, администратор, мне что то долго рассказывали и показывали какие то бумажки. В итоге я всех послал, оставил на кассе свои покупки (где то на 1000 грн) и просто ушёл. А в это время стадо, ЗА ЕДУ готовы были выполнять указания работников Варуса.
Так что стадо будет добровольно идти на вакцинацию.
Мля, ну очень понимЭ .. ![Party0012 Party0012](/images/Smileys/party0012.gif)
Точно так же оставил на кассе
красную форельку - ну очень
хотелось под 100 гр. прохладным
вечерком ..! ![Happy0158 Happy0158](/images/Smileys/happy0158.gif) ![Party0016 Party0016](/images/Smileys/party0016.gif)
P.S.
В Китае очереди после
карантина - скупают брендовые
футболки по $1000 и сумочки
по $10000 .. ![Cry Cry](/images/Smileys/cry.gif)
(Отредактировал 10-07-2020 в 19:22 alexo.)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Пользователи просматривают эту тему: 19 Гость(ей)
|
![Orion](/_partners/orion.png)
|