Колонки 500-600 долларов
|
Автор |
Сообщение |
Выразили согласие: | |
|
|
Vasiles
Ветеран
|
RE: Колонки 500-600 долларов / 02-02-2023 18:03
(02-02-2023 17:19)alex69 писал(а): а гіпербола... Так і в мене гіпербола
Оголосіть увесь список з фотками системи, тоді я скажу ,який у Вас звук.
Чого це я маю оцінювати щось, маючи 25 відсотка інфи.
(02-02-2023 17:33)zick писал(а): Этот Нордост , Я не сперечаюсь про нюанси, у всьому можна почути різницю.
Але є така закономірність. Чим дорожчі і кращі топи, тим ніякіші низи.
Це стосується як і Остів, так і Квестів.
(02-02-2023 17:38)alex69 писал(а): ви просто лицарь дня! Ні, я просто використовую логічне мишлення..
Вам цього не зрозуміти, виходячи з того, як ви перекручуєте те, про що я пишу
(Отредактировал 02-02-2023 в 18:10 Vasiles.)
Все пізнається в порівнянні !
Sometimes, Music is the only Medicine the Heart and Soul need.
|
|
|
|
|
artshop
Ветеран
|
RE: Колонки 500-600 долларов / 02-02-2023 18:49
(02-02-2023 16:09)Vasiles писал(а): ...Про саби: Ви ніколи не чули і Ви ніколи не налаштували Корни, яким не потрібен саб.
І т.д і т.п Корни чув... Не налаштовував, то є так.
Але саб у Ні-End, то не питання бренду, чи окремої моделі АС. То питання налаштування зв'язці АС+КДП.
Як саб гарний, то є можливість додати нижнього басу, чи зменшити надмірний панч, чи скорегувати недоліки КДП, поліпшивши, тим самим, якість басу в усіх піддеапазонах.
То неважливо.. Карми, Мартени, Грифони, Сонуси, Авантгарди, АкустікПлан, Кабаси, Фокали, Вілсони, Блюменхофери, Чаріо, Діни, Бівні.... То початок переліку, з чим мав справу...
-----
Василю! Не соромне у пабліку нотувати пости-підтвердження Вашої необізнаності?? !!!!
(Отредактировал 02-02-2023 в 18:53 artshop.)
Завистливые люди часто обсуждают то, чего не умеют, и критикуют тех, до уровня которых им никогда не дотянуться.
(...Ницше...)
|
|
|
|
|
artshop
Ветеран
|
RE: Колонки 500-600 долларов / 02-02-2023 19:13
(02-02-2023 17:13)artshop писал(а): 1. Кабелі живлення.
- АR. Power Standart, Power MAX 2, Power MAX 3, Power Sensual, Power Reference.
- KK. Model 14, Model 10
- Furutech. a3, FP-3ts20
- PAD. Dominus, Poseidon, Colossus, Venustas
- Harmonix. SM-350 у 3-х різновидах. SM-350 M2R Impruved. Hijiry наразі не маю, бо його дуже купляють...
Теж саме, меньш різноманітне, маю у акустичних, між блоках.! Василю...
Згідно Вашої невігласної мантри:
"Скажіть, які кабелі використовуєте, і я дам оцінку системи... "
То потребую відповідь!
.... якої якості моя система?
А як буде закид, що до надайте фото... То я надам!
А потім закарбую за Вами призьвісько: блазень форуму...
(Отредактировал 02-02-2023 в 19:31 artshop.)
Завистливые люди часто обсуждают то, чего не умеют, и критикуют тех, до уровня которых им никогда не дотянуться.
(...Ницше...)
|
|
|
|
|
ВА67
Старожил
|
|
|
|
|
|
|
|
|
artshop
Ветеран
|
RE: Колонки 500-600 долларов / 02-02-2023 20:30
От Ви завзятий!
Гарад. Надам опис системи...
Тіки до Вашого сорому...
... а може..., до нанавчання бути сором'язливіше...
----
1. Джерело. Reimyo CDT-777. Ще маю Audio Note CD 3.1x/II, EAD T-1000.
2. DAC Reimyo DAP-999 EX. Ще маю EAD Signature.
3. Попередник Reimyo CAT-777 mkII.
4. Підсилювач ClierSaundAmplifier CSB.
5. АС Cabasse Baltic Evo + саб Cabasse Santorin 30-500.
6. Живлення - гальванічний розподіл. Бифілярний трансформатор, з попередньою фільтрацією ML, з останньою - Audio Prizm.
------
То кажіть! Як воно грає?
-----
.... Чи нехвата допису, де які кабелі інстальовані?
Чи фото надати?
----
Василю... В мене гарна, але доволі проста система, як порівнювати....
Ви, звиняйте, брутально експлуатуюте толерантність форумчан. Багато хто вважає недоцільним вказати Вам належне місце!
(Отредактировал 02-02-2023 в 21:26 artshop.)
(...Ницше...)
|
|
|
|
|
Vasiles
Ветеран
|
RE: Колонки 500-600 долларов / 02-02-2023 22:25
(02-02-2023 20:30)artshop писал(а): -----
.... Чи нехвата допису, де які кабелі інстальовані?
Чи фото надати? Андрію, по-перше моє запитання про кабелі не було до Вас.
По друге, стстема у Вас дійсно непогана і питань у мене немає, тому що це Ваш вибір і Ви про неї розказали. Що говорить, Вам вона подобається, але не мені.
Щодо акустики то те що у Вас , мене не цікавить від слова - абсолютно.
Правдою є теж те "що коли Остапа несе" то немає на то ради
(02-02-2023 21:15)Тибетский Ламер писал(а): ...сусід каже, Ну і що, що ? Ось і Ви кажете і Андрій каже і ще багато розумників кажуть, а де "сертифікати" видані міжнародною асоціацією аудіофілів ? Нема. Тому ми просто говоримо
З.І. Ви думаєте мене цікавить думка, так для прикладу "акспіртів" які не вміють змустити Корни грати бас ? чи може тих які кажуть що розєми RCA нічого не вирішують, чи може тих які не вміють організувати стрім.?
Артуре, не смішіть мене
(Отредактировал 02-02-2023 в 22:42 Vasiles.)
|
|
|
|
|
Тибетский Ламер
Ветеран
|
RE: Колонки 500-600 долларов / 02-02-2023 22:47
Vasiles, Василю... я вам вкотре повторюю - я нікому не закидаю, що ніхто "уяви не має" що таке правильний стрімінг, чи звук чи проводи. Я не заявляю подібного - "скажи які проводи і я скажу який в тебе звук"...
Але... моя система не тільки в профілі, але й в розділі "Системи учасників". Багато хто з форумчани були в мене, й мають уявлення про мій звук. А отже про те що я пишу на форумі, коли маю на увазі звук, чи стрімінг...
А ви пропонуєте орієнтуватися на список у вашому профілі та на ваші постійні мантри про "уявлення" та про кабелі?
Клею дурня. Якісно, професійно, недорого. У святкові та вихідні дні - знижки!
Я люблю свою Батьківщину, і пишаюсь країною, в якій живу!!!
Russian warship, fuck off
|
|
|
|
Vasiles
Ветеран
|
RE: Колонки 500-600 долларов / 03-02-2023 07:29
(02-02-2023 22:47)Тибетский Ламер писал(а): Vasiles, я вам вкотре повторюю - я нікому не закидаю, Артуре, Ви цікавий чоловік. Нікому нічого не закидаєте, окрім мене і це є правдою
А це нічого, що моє "ви уяви немаєте" було написане коли мені люди писали нісенітниці про той же стрім. Немаючи навіть приблизно чогось щоб його нагадувало. Наприклад Ваш "ауторитет" конструктор ЦАПів і консультант Аураліка. Або наприклад порівняння стріму з "цівкою сечі", про яке тут писалось.....
Що за сегрегація ? Небачу обурення на дурню , яку тут пишуть.
"а судді хто ?"
Проходьте повз, ніхто Вас не заставляє читати, що я пишу і коментувати.
|
|
|
|
|
t.800
Ветеран
|
RE: Колонки 500-600 долларов / 03-02-2023 08:59
(02-02-2023 18:03)Vasiles писал(а): Оголосіть увесь список з фотками системи, тоді я скажу ,який у Вас звук.
Чого це я маю оцінювати щось, маючи 25 відсотка інфи. Парочка систем участников форума...
говорит лишь об одном, что они довольны своим звуком, так же как и вы звуком своей системы.
Объединяет вас с ним то, что их никто не слышал в отличии от системы Тибетского Ламера, у
которого дома побывало куча народу..и я в том числе, причём несколько раз. Прослушав несколько
реинкарнаций системы, она всегда здорово играла, не смотря на бюджет...просто по разному.
Артур, человек целеустремлённый, с богатейшим опытом в аудио и отменным слухом, знает чего
хочет и как этого достичь.
Так что мимо, Василий всё мимо...слушайте музыку и наслаждайтесь.
WINNEN of LEREN
|
|
|
|
|
VNV73
Ветеран
|
RE: Колонки 500-600 долларов / 03-02-2023 10:06
Александр, там излучения двух динамиков складываются не только на морде АС, но и далеко за её пределами и важнее, как я полагаю, получить "синфазность" в месте, где находится ухо. Для этого нужно правильно устанавливать АС по высоте-наклону, относительно ушей и можно обойтись без "допиливания" колонок, в случае, если последние не имеют явных врождённых недостатков, особенно в области СЧ.
А приводимая выше цифра слышимости конкретно временнОй задержки в 2мс, в переводе на скорость звука, равняется 0.68м. На частоте 4000Гц(приводимой выше) - это 8(восемь!!!) полных колебаний или 2880 градусов фазового сдвига. Крайне сомневаюсь, что у кого-то динамики в колонках имеют столь чудовищную разницу по вылету и потому, на проблему под названием "временнАя задержка", как отдельный вид искажений, не затрагивающий других технических параметров, можно смело забить.
Я так думаю...
(Отредактировал 03-02-2023 в 10:10 VNV73.)
Жизнь подобна езде на велосипеде. Ты не упадешь, пока крутишь педали (с) Клод Пеппер
|
|
|
|
|
Пользователи просматривают эту тему: 3 Гость(ей)
|
|