Складові якісного мережевого стріму
|
Автор |
Сообщение |
Выразили согласие: | |
|
|
Vasiles
Ветеран
|
RE: Складові якісного мережевого стріму / 02-05-2023 16:19
(02-05-2023 12:56)Boostaddict писал(а): Поразило то, насколько сильно влияние БП для роутера "грязного" берега.
всё начинается только с "чистого" берега. Так я про це писав постійно.
Якщо інформація передається по ланцюгу, то слабка ланка в будь якому місці, зведе всі потуги на "нуль" . І не залежно що буде перед Мережевим Плеером , девайс/кабель найвищого рівня за кілобакси, звуку не буде. А звідкіля йому взятися, якщо "затик" стоїть на вході.
Ось тому "існує" думка, що стрім тільки для ознайомлення.
Багато "будівляних" ставлять на "брудний" берег відстій у вигляді кабелів Супра або рівнозначних, роутерів типу Тенда, або БЖ які "харчують" два девайси одночасно, ну і звичайно звідкіля там може бути звук
З.І. всеж моя особиста думка: неможливий якісний стрім, якщо від провайдера подається сигнал на пряму на Роутер. Покращити його "берегами" до ідеалу неможливо.
Треба міняти блоки живлення у Провайдера, а це нереально
(Отредактировал 02-05-2023 в 16:24 Vasiles.)
Все пізнається в порівнянні !
Sometimes, Music is the only Medicine the Heart and Soul need.
|
|
|
|
|
Vasiles
Ветеран
|
RE: Складові якісного мережевого стріму / 02-05-2023 18:13
(02-05-2023 15:50)Kir9790 писал(а): Вывод - так же может поразить влияние на звук БП холодильника, телевизора, компьютера, освещения и других устройств, подключенных к сети квартиры/дома. И в этом нет никакой эзотерики. Я робив експеримент.
У мене так склалося, що до хати йде " лже виділенка" довжиною десь 100м, лічильник так далеко.
Так ось, пробував повиключати всі прибори в хаті , лишались тільки аудіо компоненти. Ніяких змін в ту чи іншу сторону зі звуком не було.
Тому на мою думку, живлення через певного рівня силових, фільтра і безпосередньо БЖ Роутера і (Модема в моєму випадку) вирішує всі питання по якості стріму.
З.І.
А "добре" живлення покращує зображення в телевізорі досить таки "відчутно" як в якості картинки, так і в кольоровій гамі
|
|
|
|
|
|
Vasiles
Ветеран
|
RE: Складові якісного мережевого стріму / 02-05-2023 19:17
(02-05-2023 19:00)эполитт писал(а): Самые счастливые люди те, которые создают свою реальность, в своем воображении!
PS: Друг мой, вы доживете до седых волос, в крепком здравии!
Друже мій, почнемо з того, що сивина в мене вже давно, генетика.
"Моя реальність" завжди корелюється з реальністью яка мене оточує. Як розумієте, в мене є можливість порівняти і калібрувати свій слух.
Ви думаєте на основі чого мій вибір а це стрім, підкріплений мережевим плеєром і обвязкою певного рівня ? Вибір мій свідомий.
Якби було все так сумно, як Ви собі уявив, то мій напрямок був би в сторону конвенційних джерел і носіїв.
З.І. поки що я не побачив ні одного форумчанина, який так як я скерував свої зусилля в бік майбутнього
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Пользователи просматривают эту тему: 1 Гость(ей)
|
|