Очень хорошее состояние для винтажного аппарата (1983).Регуляторы не хрипят, в ремонте не был. Дополнительно установлены аккустические коннекторы под банан, розетка под качественный сетевой кабель; верхняя крышка была перекрашена в заводских условиях, покраска высококачественная. Серьезный блок питания, мощный (115 ватт на 8 Ом), в классе А ( до 10 ватт) греется, как утюг Звук достойный, ровный, точный, всего в меру. ИМХО, в данной ценовой категории конкурентов мало. Характеристики тут: http://www.hifi-wiki.de/index.php/Yamaha_A-700
Живет в г. Славутич , Киевской обл., поедет по Украине службами Автолюкс, Интайм. Контакты: личка, 050-201-12-75, gregory_motuz@meta.ua
Дополнительные фото по требованию, цена 1300 гривен, С уважением, Григорий.
Прослухали, разом з Григоріем ,його підсилювач Yamaha A-700 (CD- REGA-Planet, AC- Technics-440)враження самі позитивні.При прямому порівнянні з моїм, Орtоnіса SM-4646, досить складно було визначити ,хто кого переграе.Здавалось, що мій Орtоnіса SM-4646 і класом вище і ціною ,однак Yamaha A-700 проявила себе досить гарно,добра динаміка ,детальні прозорі верхи,серйозні низи та середина, звук не жорский і без склянистості, прикрас і зайвих нашарувань ,такий вірний звук.Для тих хто шукае недорогий та якісний звук -це просто знахідка.На місці Григорія, я не дуже поспішав з продажем, бо за такі гроші, щось потім найти такого рівня ,буде досить складно ,такаж Yamaha недавно продавлась більш дорожче .А взагалі ,окрема подяка Григорію ,за терпіння та небайдужість.
По моему 'gregory' уже продал один усилитель Yamaha A-700 12-09-2010 Усилитель Yamaha A-700 продан. Тема закрыта. Спасибо всем.
Так что, пожелания "myha" не дуже поспiшати з продажем уже второй Ямахи виглядят по меньшей мере наивно
(10-07-2011 15:37)serg0603 писал(а): По моему 'gregory' уже продал один усилитель Yamaha A-700 12-09-2010 Усилитель Yamaha A-700 продан. Тема закрыта. Спасибо всем.
Так что, пожелания "myha" не дуже поспiшати з продажем уже второй Ямахи виглядят по меньшей мере наивно
Вам щось муляе, шановний?Я не звик порпатись в чужій білизні і всього лиш висловий свою думку ,після прослуховування чи можливо, Вам свої Ямахи треба збути.А на рахунок самого підсилювача, то за такі гроші і собі взяв би як резервний ,та зараз не до цього, бо почав потиху оновлювати свої акустику , підсилювач ,шнурки та таке інше.З повагою.
(07-07-2011 00:16)myha писал(а): Прослухали, разом з Григоріем ,його підсилювач Yamaha A-700 (CD- REGA-Planet, AC- Technics-440)враження самі позитивні.При прямому порівнянні з моїм, Орtоnіса SM-4646, досить складно було визначити ,хто кого переграе.Здавалось, що мій Орtоnіса SM-4646 і класом вище і ціною ,однак Yamaha A-700 проявила себе досить гарно,добра динаміка ,детальні прозорі верхи,серйозні низи та середина, звук не жорский і без склянистості, прикрас і зайвих нашарувань ,такий вірний звук.Для тих хто шукае недорогий та якісний звук -це просто знахідка.На місці Григорія, я не дуже поспішав з продажем, бо за такі гроші, щось потім найти такого рівня ,буде досить складно ,такаж Yamaha недавно продавлась більш дорожче .А взагалі ,окрема подяка Григорію ,за терпіння та небайдужість.