Самая красивая обложка (на ваш взгляд)...выкладываем фото
|
Автор |
Сообщение |
olzastup
Ветеран
|
|
|
|
vladimir947
Ветеран
|
|
|
|
Kantor
Ветеран
|
|
|
|
Kantor
Ветеран
|
|
|
|
John Bonzo
Ветеран
|
|
|
|
kill-wolf
Старожил
|
|
|
|
Выразили согласие: | |
|
John Bonzo
Ветеран
|
|
|
|
|
Comandante
Ветеран
|
|
|
|
sansey2007
Ветеран
|
|
|
|
|
alex-rael
Ветеран
|
RE: Самая красивая обложка муз. альбома (на ваш взгляд)...выкладываем фото. / 20-11-2011 21:29
(18-11-2011 00:07)Тарас Григорович OSE LE KIS писал(а): А взагалі то хочу вам сказати, що перевелась нині обкладинка ...
на тому маленькому клаптику паперу що йде з компактом ніц не можна роздивитись ...
От колись були обкладинки... якісь особливі відчуття охоплюють коли береш вінілову платівку 70 років ...
Як правило, перша і остання стрінка скаладали при розвороті одну ж і ту саму картину ... Я маю на увазі ті конверти які прийнято зараз називати Gatefold або FOC ...
Ну от наприклад, взяти конверт Jimi Hendrix "Electric Ladyland" ...
або F.ZAPPA
Є немало компактів, де замість буклета згорнутий великий постер і в яких інформації більше ніж на вінілах (особливо це стосується японських компактів).
po90.com/tangent1/edunitsky/fsite/modules/projects/tangent3/index.html (з картинами Ешера)
velcro-city.co.uk/wp-content/uploads/2006/05/Tool1.jpg (там 3D, вмонтовані окулярчики і робота -картина Алекса Грея)
sleevage.com/tool-10000-days/
youtube.com/watch?v=jcZ1Wu6eUHY&feature=player_embedded
youtube.com/watch?v=nuYbfLGselk (лідер групи сам оформлює буклет у вигляді коміксів)
|
|
|
|
John Bonzo
Ветеран
|
RE: Самая красивая обложка муз. альбома (на ваш взгляд)...выкладываем фото. / 23-11-2011 15:36
(20-11-2011 21:29)alex-rael писал(а): (18-11-2011 00:07)Тарас Григорович OSE LE KIS писал(а): А взагалі то хочу вам сказати, що перевелась нині обкладинка ...
на тому маленькому клаптику паперу що йде з компактом ніц не можна роздивитись ...
От колись були обкладинки... якісь особливі відчуття охоплюють коли береш вінілову платівку 70 років ...
Як правило, перша і остання стрінка скаладали при розвороті одну ж і ту саму картину ... Я маю на увазі ті конверти які прийнято зараз називати Gatefold або FOC ...
Ну от наприклад, взяти конверт Jimi Hendrix "Electric Ladyland" ...
або F.ZAPPA
Є немало компактів, де замість буклета згорнутий великий постер і в яких інформації більше ніж на вінілах (особливо це стосується японських компактів).
ttp://www.youtube.com/watch?v=nuYbfLGselk (лідер групи сам оформлює буклет у вигляді коміксів)
Не погоджуюсь з Вами.
Безумовно є серед компактів гарно оформлені речі, але якщо взяти і розгорнути той маленький папірець ... тай з тими дрібненькими буквами ... то виходить як одна сторона обгортки вінілу ... мене особисто, та дрібнота не приваблює ...
А вініли з інформацією? та скільки завгодно ...
Є такі, що якби це випустили на компакті, то він був би товщиною як роман Толстого "Війна і мир" .... буду мати час, зроблю фото і викладу вам тут ...
от наприклад, в мене тут під рукою навіть не шедевр ...
HAWKWIND
In Search of Space
Конверт з не типовим розворотом по середині ... та чорно-білим буклетом на 24 сторінки формату А4 ...(якої товщини має бути книжка в СД? )
|
|
|
|
John Bonzo
Ветеран
|
|
|
|
Comandante
Ветеран
|
|
|
|
|
|
Usver
Постоялец
|
|
|
|
|
hoholyuriy
Постоялец
|
|
|
|
dron1986
Hard Rock Forever
|
|
|
|
A-TITO-A
Ветеран
|
|
|
|
Пользователи просматривают эту тему: 17 Гость(ей)
|
|