Яка акустика вирішить проблему ?
|
Автор |
Сообщение |
P.U.L.S.E
Ветеран
|
Яка акустика вирішить проблему ? / 18-01-2013 19:23
Рес yamaha-557
dvd yamaha-557
АС 5.0 Davis acoustic mirage
кімната 18 м 2.фронт по широкій стіні.
Музика 90%.кіно 10%
Rock 60.70,80-х.New age.world music 50% з домішками DISKO. TEHNO.
Проблема – звук в кіно 5+
музика на DVD 5
музика на CD – ніяка, геть відсутня деталізація, ніби акустика накрита покривалом. В режимі DIRECT взагалі слухати неможливо, акустика вже під ковдрою. При покупці ресивера звук влаштовував з акустикою якою він працював, назви не пам᾽ятаю. На літо планую заміну фронтів, інший апгрейд не передбачається. Салонів де можна послухати небагато, та й бюджет там інший, хоча по весні спробую.
Нагуглив акустику (тільки на підлогу, пріоритет з переднім ФІ). Ціна 1000$.
CANTON CHRONO CL 580.2
WHARFEDALE EVO 2 20
DALI ZENSOR 7
FJMLAB SHORUS 714V
YAMAHA NS F 500
Отже, 1. Що порадите з цих кандидатів ( можливо інші).
2. Чи варта ця акустика цього ресивера.
Я розумію, що більшість форумчан мають не на один порядок вищу апаратуру, але сподіваюсь, що можливо знайдуться й такі , хто на власні вуха чув вищезазначену акустику з кіношними ресиверами. В будь якому випадку дякую всім, хто відгукнеться стосовно звучання стереопар.
|
|
|
|
Выразили согласие: | |
|
|
|
|
Voland415
Ветеран
|
RE: Яка акустика вирішить проблему ? / 19-01-2013 01:35
Я, когда искал недорогой транспорт, читающий самописные SACD, приобрел ЯМУ BD-S1057, конечно он не для музыки с СD-DA. Этот бюджетный плеер, с USB входа, хотя и не дружит с FLAC и APE, но, распакованные WAV файлы читает любые, вплоть до 24/192. У меня теперь скачаные Hi-Res аудио на внешнем 2,5" HDD 500Мв живут, количество болванок записаных не растет.
Как по мне, довольно универсальное решение для бюджетной системы, в которой нет USB-ЦАП. И звук довольно пристойный получается.
|
|
|
|
|
P.U.L.S.E
Ветеран
|
RE: Яка акустика вирішить проблему ? / 19-01-2013 11:30
Тобто,треба змінити все - лише акустика не вихід?
Я мабуть занадто консервативний і флешками та HDD не користуюсь,куди приємніше крутити конверт чи коробку в руці.Акустику за 300 брати точно не буду,у мене вже є за 500,для чого мені ще сміття? Змінити вертушку не проблема,але у мене сумніви,що вирішу проблему,щось занадто просто.До речі,на яку цінову категорію варто дивитись,бо я швидше меломан ,ніж аудіофіл.Зараз поїду подивлюсь.
Я так розумію,що дивитись треба на CD а не DVD чи BD?
(Отредактировал 19-01-2013 в 12:06 P.U.L.S.E.)
|
|
|
|
|
|
AV-division
Ветеран
|
|
|
|
|
|
|
|
Пользователи просматривают эту тему: 3 Гость(ей)
|
|