Яка акустика вирішить проблему ?
|
Автор |
Сообщение |
Выразили согласие: | |
|
|
PONT-SEV
Ветеран
|
|
|
|
|
PAlex
Ветеран
|
RE: Яка акустика вирішить проблему ? / 19-01-2013 14:10
Очень рекомендовал бы освободиться от догм и предрасудков!
Практически в любом помещении можно найти пусть не бескомпромисное звучание, но приятное точно, если не планируется глушение соседей и вечеринки с дискотекой.
Начал бы с того, что определился с возможностью уживаться с б/у и очень б/у. Если таковое для Вас не возможно, то далее читать нет смысла...
Если же б/у не есть для Вас не приемлимо, то могу заверить, что качественное стерео можно собрать за бюджет Ваших новых колонок. Это не будет бескомпромисный вариант, но удовольствие доставлять будет однозначно. И смотреть кино через хорошее стерео, как по мне, намного приятнее, чем через спорную многоканалку.
|
|
|
|
|
|
|
Serega
Ветеран
|
RE: Яка акустика вирішить проблему ? / 19-01-2013 15:24
(19-01-2013 14:38)P.U.L.S.E писал(а):
А рес любий,тільки в цьому ціновому сегменті.Тим паче маранц і денон я слухав при покупці свого.Суттєвої різниці не поміти,тому і зупинився на ямі.Дякую за підказку.
Пока между АС будет стоять мебель - звука не будет с любыми АС, даже самыми дорогими.
По поводу ресивера - старые Маранцы, пусть даже недорогой SR5200 будет заметно лучше вашей Ямахи. В качестве источника звука и видео - советую вместо ДВД иметь нормально настроенный компутер, можно не дорогой, на интеле например коре2дуо, главное чтоб не сильно шумный и хоть с простейшей звуковухой. Хотя по началу можно и просто со встроенной цифру снимать. Для видео - простейшая видушка с ХДМИ. Да и у компа возможностей гораздо больше, вплане выбора материала воспроизведения
(Отредактировал 19-01-2013 в 15:28 Serega.)
Естественных дел мастер...
"...обучение редко приносит плоды кому-либо, кроме тех, кто предрасположен к нему, но им оно почти не нужно..." (Гиббонс)
|
|
|
|
|
|
Kombinator
Ветеран
|
RE: Яка акустика вирішить проблему ? / 19-01-2013 20:09
Доброго вечора, першим ділом , на заміну ресівера , купіть підсилювач ,(в цих ресіверах ,звуку для стерео не ма , перевірено), Ямаху для вечірнього кіно залишити можна, дальше до підсилювача , підберети АС, бажано щось з золотої японської ери стерео, бо театральні колонки , на стерео не заточені , потім підберети собі СД- привід, гарний варіант , це Philips 101, і вся лінійка вище. Успіху.
|
|
|
|
|
|
|
P.U.L.S.E
Ветеран
|
RE: Яка акустика вирішить проблему ? / 19-01-2013 22:29
Дивився сьогодні в OMEGA - 90% вінтаж,ну він мені як чужа жінка - лапаний перелапаний,кручений перекручений,та може ще й всередині хто побував.Навіть слухати незахотів,щоб Гілмор не заспівав Васіним голосом.MUSIC HALL - п*ятниця,субота - вихідний,я в шоці, приколи Криворіжжя, ніби у них по понеділках черги за хі-фі.Ваша зв*язочка не погана ,тільки пролистав відгуки,але я б не ризикнув.
|
|
|
|
Выразили согласие: | ЗЕРО |
|
|
|
P.U.L.S.E
Ветеран
|
RE: Яка акустика вирішить проблему ? / 20-01-2013 01:08
Дякую ЗЕРО,бронзи багато хають по відгуках,а голд сподобались (заочно) та там інша ціна.А стосовно вінтажу - років тридцять як не копався в апаратах,відійшло,досвід трохи залишився і одне знаю напевно ,що конденсатори які обслуговують блок живлення та кінцеві каскади міняти треба,та й з попередніми вузлами те саме,ну а про рухомі частини я мовчу,люфти і таке інше,тим паче не відомо апарат стояв для меблів,меломана чи в генделику ,погодьтесь години напрацьовки різні,а ресурс один.
|
|
|
|
|
|
Пользователи просматривают эту тему: 1 Гость(ей)
|
|