Мне сложно сказать из-за какой песни Accept стал одной из любимых групп, там огромный выбор, но да, у нас Winter Dreams была первый раз (а УДО был в 4-й - 2004, 2014, 2015, 2016). Играли, действительно чуть быстрее, но я не возражаю).
(24-10-2016 11:01)accept1975 писал(а): 13.01.2017 року АССЕРТ видасть живий альбом під назвою "Restless And Live". Альбом вийде на лейблі "Nuclear blast" у форматі Blu-ray\Dvd, а також на 2 компакт дисках. куди ввійдуть найкращі композиції групи із новим вокалом.
Фото:
ACCEPT Restless & live - Blind rage - Live in Europe 2015
Tracklist
CD1
01. Stampede
02. Stalingrad
03. Hellfire
04. London Leatherboys
05. Living For Tonite
06. 200 Years
07. Demon’s Night
08. Dying Breed
09. Final Journey
10. From The Ashes We Rise
11. Losers And Winners
12. No Shelter
13. Shadow Soldiers
14. Midnight Mover
CD2
01. Starlight
02. Restless And Wild
03. Son Of A Bitch
04. Pandemic
05. Dark Side Of My Heart
06. The Curse
07. Flash Rockin’ Man
08. Bulletproof
09. Fall Of The Empire
10. Fast As A Shark
11. Metal Heart
12. Teutonic Terror
13. Balls To The Wall
We are prisoners of our time
But We are still alive
Fight for freedom, Fight for the right
We are Running Wild
[size=large Cьогодні святкує свій день народження Wolf Hoffmann гітарист групu[/size] Ассерт, виповнилось йому 57 років. Від себе особисто і від імені даного форуму вітаємо його, бажаємо йому щастя, здоров'я, творчого натхнення, щоб він і надалі нас радував своіми чудовими мелодіями на гітарі
Із офіційного інтерв'ю Вольфа Хоффманна, останнім сказано, що наступний альбом групи, який вийде у 2017 році буде трішечки важче від попереднього останнього альбому.
Підведемо підсумки по голосуванню за 3 найбільш популярні альбоми в 2016 році групи АССЕРТ. Отже, на першому місці знаходиться альбом "Balls to the wall", за який проголосувало 122 учасників; друге місце зайняв альбом "Metal heart", за який проголосувало 106 учасник; а на третьому місці залишається альбом команди "Russian roulette", за який проголосувало відповідно 86 учасників.
Всім учасникам, які брали в голосуванні хочу подякувати і привітати з Новим 2017 роком! Миру Вам та Вашим родинам, щастя, здоров'я, достатку, та відмінної музики на носіях у мінтовому стані. Щоб у 2017 році група АССЕРТ відвідала Україну і дала своїм прихильникам незабутній концерт
потрясно Accept звучит и на Portrait (USA / UK)....... Но главное не берите Бельгийский Indisk . ГЕ очень редкое )))). Звук отсутствует в полном смысле слова.
Дякую,хлопці,за підказки!
В мене з АССЕРТ поки бідненько-Balls to the wall(Portrait,US), Accept(Brain,Germany). Це все,требв продвигатись далі,тому і запитую.
(05-01-2017 21:00)ironman71 писал(а): я би сказав, не беріть Back On Black. ось що не звучить, так не звучить )
Юра.... среди изданий ACCEPT....Back On Black не так уж и безнадёжно смотрится и слушается...А если взять за основу то, что за первые пресса ACCEPT даже сегодня не очень много просят..Back On Black имеет просто коллекционную ценность.....
другое дело допечатанные пикчеры IRON MAIDEN ОТ ТАМ ЗВУУКККККК ....я их и в коллекции держать не хочу. )))
На AFM Records грядет новое издание первых четырех альбомов группы, впервые в упаковке digipack.
В эти переиздания войдут дополнения в виде комментариев Удо Диркшнайдера (аудио-интервью в альбоме Accept), а также концертные бонусы в исполнении Dirkschneider.
Так называемое Platinum Edition будет продаваться только на Северную Америку, Россию и еще на некоторое ограниченное количество территорий.
да я например эти вот 5е ремастеры вообще не понимаю.
да и тот же Акцепт ранний выходил на 3-4 ранних прессах, тут только их собрать уже много. а ремастеры... только загромождать полку
у кого то есть кстати французский 3х дисковый бокс? там где 83, 85 и 86 вроде?