Не претендую на створення щось нового та унікального.
Як мету ставив виготовлення бюджетних добротних стійок під полочну акустику.
Саме тому за основу взяв вже готові брендові вироби.
В даному варіанті це Pangea Audio.
Матеріал - сосна.
Колір - темно-сірий.
Пофарбовані в три етапи морилкою та покриті лаком в 1 етап.
Фарбування виконувалось в автомобільній камері.
Розміри:
нижня плита 25*30 см
верхня плита 15*21,5 см
загальна висота 55 см
(22-04-2017 13:43)Fisha писал(а): шипов ни в пол ни в колонки не предполагается?
На даний момент ні. Але в будь-який момент можна доставити.
Не дарма підкреслив, що стійки бюджетні, але досить добротні.
(22-04-2017 13:47)Nekrozov писал(а): Вот если бы то же самое, но из металла ...
Можна звичайно із металу теж, але не дарма наголосив, що стійки бюджетні, а бюджет закладений
у 8 разів менший, ніж коштує оригінал.
Тому всьому своє місце.
(22-04-2017 13:47)Nekrozov писал(а): Вот если бы то же самое, но из металла ...
Якщо Вас цікавлять такі, тільки металеві, то варто звернутись до нашого форумчанина zbutmash, але і вартість закладайте зовсім іншу.
А взагалом щоб закрити усі питання, то бюджет проекту до 1500 грн. із всіма роботами. А це рівно 55 уо на сьогоднішній день!
Ціна оригіналу 400 уо + доставка.
(22-04-2017 17:35)Nekrozov писал(а): Выглядят вполне достойно, тем более для такой цены, но вопрос в том, как будут звучать, это же не только мебель, но и важный элемент аудиосистемы.
Сьогодні брав в друга для порівняння Norstone Stylum 1 (засипаний піском метал із шипами). На слух обох, різниці ніякої. Ні краще, ні гірше. По ціні Norstone коштували йому свого часу коло 200 уо. Тестували на Elac BS53.
В ідеалі звичайно я б доставив шипи. Можливо і візьму в алекса хоча б на низ...
(22-04-2017 17:35)Nekrozov писал(а): важный элемент аудиосистемы.
не спорю...
Сергей, при равных "характеристиках" в эстетическом плане,
но имея совершенно разную цену, как Вы поступите,имея 400 уе:
"бескомпромиссно" выложите данную сумму за оригинал,или в данном случае,потратите оставшиеся 350 уе , на "развитие" "других" компонентов системы?
"Учітесь, читайте, і чужому научайтесь, й свого не цурайтесь"
Отак виглядають з акустикою.
Одразу перепрошую за якість фото - зроблено телефоном.
(22-04-2017 17:57)urdos писал(а): не спорю...
Сергей, при равных "характеристиках" в эстетическом плане,
но имея совершенно разную цену, как Вы поступите,имея 400 уе:
"бескомпромиссно" выложите данную сумму за оригинал,или в данном случае,потратите оставшиеся 350 уе , на "развитие" "других" компонентов системы?
Ще добавлю... Даний проект розраховано на те, щоб полочники стояли окремо, а не на іншій акустиці, тумбочці чи підлозі. З цього виплив і маленький бюджет. За аналогічні по якості стійки наші ж деякі українські виробники просять 200 уо. Питання за що?
Ок. Добавимо алексові добротні шипи за 700 грн (8 шт) і добавимо тверді породи, а не сосну. Це вийде в районі 100 уо все. А можна брати не Монакор і вийде доларів 80-90.
urdos, потратил чуть больше 100 на NorStone Stylum, поэкспериментировал с засыпкой и теперь доволен вполне, тратить большую сумму считаю нецелесообразно.
"Легкомысленный человек подобен ослу, решившему пересечь пустыню вместе с верблюдом"
(22-04-2017 18:13)Nekrozov писал(а): urdos, потратил чуть больше 100 на NorStone Stylum, поэкспериментировал с засыпкой и теперь доволен вполне, тратить большую сумму считаю нецелесообразно.
Не думаю, вариант простой, бюджетный, не слишком качественный по исполнению, но если вписывается в интерьер, то нормально. Можно "поиграться" с засыпкой и разными способами установки - шипы, подкладки всякие, если захочется экспериментов.
"Легкомысленный человек подобен ослу, решившему пересечь пустыню вместе с верблюдом"
The, не спешите с покупкой шипов. У меня есть комплект свободных конусов, могу выслать на попробовать. И бонки шикарные под шестигранник вышлю, т.к. может в Вашем регионе нет таких.
А если понравиться, то цена и вполне гуманная, 500 грн. https://hi-fi-forum.net/shop/view/5108
----------------
...ну, и изделие в таком качестве - за такие деньги - уважуха!
Завистливые люди часто обсуждают то, чего не умеют, и критикуют тех, до уровня которых им никогда не дотянуться.
(...Ницше...)
(23-04-2017 12:46)artshop писал(а): The, не спешите с покупкой шипов. У меня есть комплект свободных конусов, могу выслать на попробовать. И бонки шикарные под шестигранник вышлю, т.к. может в Вашем регионе нет таких.
А если понравиться, то цена и вполне гуманная, 500 грн. https://hi-fi-forum.net/shop/view/5108
----------------
...ну, и изделие в таком качестве - за такие деньги - уважуха!
Ціна дійсно гарна. Якщо надумаю "шипувати", то напишу. Дякую!