Купил кеды-офигенные кеды...
|
Автор |
Сообщение |
moonbeam
Ветеран
|
|
|
|
Andrastra
Ветеран
|
|
|
|
gregory
Ветеран
|
|
|
|
Radioliubovnik
Ветеран
|
|
|
|
vv..
Ветеран
|
|
|
|
Выразили согласие: | |
|
petr.solo1223
Специалист
|
RE: Купил кеды-офигенные кеды... / 08-10-2017 00:34
Ау,Буратино ! Спецом для тебя ! Бу, если ты помнишь я говорил что хочу кожаные кеды , так вот я выбрал день обошел все бутики в центре,перемерял с десяток люто фирменных кед, и могу тебе сказать точно - это обувь не для хотьбы, никакой ортопедической поддержки стопы нет ни в одних, мне то не грозит,но если это чудо носить лет с 12ти то плоскостопие обеспечено на 100%. Я походил пару минут по магазину и ощутил дискомфорт,да ну нах такое , я в своих FILA облазил пол горного Кавказа и всё зашибок, а в этом говне только на гей-вечеринки на тачке приезжать и уезжать. Но это уже без меня.
|
|
|
|
|
kserocks
Ветеран
|
RE: Купил кеды-офигенные кеды... / 08-10-2017 14:31
Свої перші високі Конверси (та, мабуть, і взагалі перші Конверси) придбав у другій половині 2008 року, у Дніпрі (-Петровську), в якомусь взуттєвому магазині у центрі, мейдінЧіна. Але! Мене вразив зовнішній вигляд (чи скоріше навіть внутрішній): зовні вони були чорного кольору, а всередині текстиль червоного кольору з великим білим принтом конверсівським (під зовнішній бік ноги), носок білий, класичний.
Я їх лише взимку та у спекотні літні дні не носив, дуже мені зручні були (хоча треба слідкувати за станом шкарпеток, бо можна було так "ароматно" пахтіти потім, неприємно).
Згодом текстиль біля підошви почав рватися, бічна гума підошов потріскалася, проте сама підошва не надто протерлася, аж дивно було. Близько двох років активної експлуатації вони витримали.
(Отредактировал 08-10-2017 в 14:33 kserocks.)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Пользователи просматривают эту тему: 11 Гость(ей)
|
|