Фильтр постоянного напряжения в сети
|
Автор |
Сообщение |
Выразили согласие: | |
|
|
|
aslan
Старожил
|
|
|
|
|
roger kaizer
Учу Правила
|
RE: Фильтр постоянного напряжения в сети / 28-01-2021 19:47
(28-01-2021 19:40)aslan писал(а): Да поставить там хоть 1 МОм, и плевать на токи они не окажут влияние на фазовое напряжение ..... на будь якому опорі є падіння напруги ....
загалом питання для себе в " болтаці" нейтралі при однофазному живленні не бачу , це так до початку історії, і ті всі виміри через резистори --- що дають ?
|
|
|
|
|
|
roger kaizer
Учу Правила
|
RE: Фильтр постоянного напряжения в сети / 28-01-2021 21:38
(28-01-2021 21:21)aslan писал(а): Лично для вас, ни чего не дадут. Только для тех, кто понимает физику в сетях переменного тока, в частности и в 3-х фазных линиях Ви хочете сказати, що ви розумієтесь ?! Мої вам вітання !
.... і починаємо живити наше аудіо 3 фазним без нейтралі, як трьохфазні мотори ! ))) "Долой" однофазне з глухозаземленою нейтралю, ви ж розумієте , що це не проста нейтраль !
|
|
|
|
|
aslan
Старожил
|
|
|
|
|
|
|
roger kaizer
Учу Правила
|
RE: Фильтр постоянного напряжения в сети / 28-01-2021 23:01
(28-01-2021 22:23)aslan писал(а): roger kaizer Вы хоть сами понимаете что чушь пишите? Просто хотите посты набивать? Я знаю, що можу помилятись, що чогось не знаю , питаюсь що дає вимірювання через три резистори "віртуальної" відносно фізичної і як трактувати ці вимірювання, пояснення немає, і від вас також, а є деякий перехід на особу . "Віртуальна" створена штучно резисторами,там можна поставити 10М і більше і в точці зєднання там буде фактично мертвим потенціал, практично не буде видно навантаження на фази і відносно фізичної нейтралі також буде стабільний показ напруги ! Покажіть де я помиляюсь.
(28-01-2021 22:54)adsh писал(а): Можно наблюдать перекос фаз в реальном времени. При превышении некоторой величины, можно выполнять определённые действия. Скажем - выключать двигатель или другую нагрузку. А коли виникає перекос фаз , чи не під навантаженням ? і як той перекос фаз після вимірювання, має відношення до однофазного живлення в хаті ?...................... я так розумію , що перекос фаз уже немає відношення до нейтралі ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aslan
Старожил
|
|
|
|
|
Pol
Ветеран
|
|
|
|
|
Пользователи просматривают эту тему: 19 Гость(ей)
|
|