Складові якісного мережевого стріму
|
Автор |
Сообщение |
duda
Ветеран
|
RE: Складові якісного мережевого стріму / 15-09-2022 14:40
(15-09-2022 11:23)anastas94 писал(а): Скажіть, що Ви полюбляєте, буде цікаво. Dexter Gordon - One Flight Up
Horace Silver - Song For My Father
Keith Jarrett - The Köln Concert
Max Roach - Drums Unlimited
Mahavishnu Orchestra - Visions Of The Emerald Beyond
Mahler - Das Lied von der Erde (Christa Ludwig, Fritz Wunderlich, Otto Klemperer)
Рахманинов - Симфонические танцы (Владимир Ашкенази, André Previn)
Сейчас, на фоне знакомства с блюзом, нравится:
Howlin' Wolf - The Real Folk Blues (у меня cd-рип MFSL издания, там бонусом шикарная Smokestack Lightning)
John Lee Hooker - The Real Folk Blues
Если говорить о женском вокале, есть например:
Etta James - Etta James (Third Album) 1962-го года; качество здесь слабенькое, но материал мне понравился.
Верные слова не изящны. Красивые слова не заслуживают доверия. Добрый не красноречив. Красноречивый не может быть добрым. Знающий не доказывает, доказывающий не знает.
|
|
|
|
Vasiles
Ветеран
|
RE: Складові якісного мережевого стріму / 15-09-2022 15:10
(15-09-2022 10:20)duda писал(а): на разных планетах находимся.
Я просил альбом, Ну по перше, не на різних планетах, а в різних Всесвітах,, у мене це в профілі
Я Вам дав виконавців які в мене на сьогодні, звичайно я слухаю як плейлисти, так і альбоми. Крімсони, теж подобаються і я слухаю їх альбомами. А так як в середньому в мене йде коло двох годин на "уважне" прослуховування, то і кількість контенту мені треба необмеженого.
(15-09-2022 10:36)zick писал(а): раскрывает ли вообще его цап lossless или нет, и он обстоятельно ответил : Так, з гумором не дуже. Ну звичайно розкриває , звідки тоді я знаю про фільтри які висвітлюються на екранчику. Я думаю це само собою зрозуміло, тому так відповів Теак 505, цеж практично універсальна машина
Все пізнається в порівнянні !
Sometimes, Music is the only Medicine the Heart and Soul need.
|
|
|
|
Тибетский Ламер
Ветеран
|
RE: Складові якісного мережевого стріму / 15-09-2022 15:23
Vasiles писал(а):Ну звичайно розкриває , звідки тоді я знаю про фільтри які висвітлюються на екранчику Vasiles, мабуть з того ж таки екранчика?
..доречі, фільтри на екранчику змінюються, навіть якщо на цап прийде lossy. Бо один дідько, що те, що те ІКМ.
А от щодо програвання - це до софту, до HR Player'a
Клею дурня. Якісно, професійно, недорого. У святкові та вихідні дні - знижки!
Я люблю свою Батьківщину, і пишаюсь країною, в якій живу!!!
Russian warship, fuck off
|
|
|
|
Выразили согласие: | |
|
|
Тибетский Ламер
Ветеран
|
RE: Складові якісного мережевого стріму / 15-09-2022 16:39
Vasiles, в мене UD, і він видає або РСМ і її розрядність, або DSD і його розрядність. Можливо NT відображує на дисплеї mp3, flac, wav, чи ape - вже не пам'ятаю.
Я вів до того, що фільтри працюють незалежно від того, чи lossless, чи lossy, бо і то і то РСМ, або ІКМ нашою мовою.
Але то все лірика. Чекаємо на ваше порівняння стріму від tidal і стріму файла з домашнього сховища (не обов'язково Synology).
Чомусь мені здається, що "о сколько нам откритій чудних..."
|
|
|
|
zick
Ветеран
|
RE: Складові якісного мережевого стріму / 15-09-2022 17:10
(15-09-2022 15:10)Vasiles писал(а): Так, з гумором не дуже. Ну звичайно розкриває , звідки тоді я знаю про фільтри які висвітлюються на екранчику. Я думаю це само собою зрозуміло, тому так відповів Теак 505, цеж практично універсальна машина Вы правы, гумор в последнее время притупился.
Я спрашивал, какой уровень декодирования в вашей машине.
Мой стример тоже сертифицирован MQA, но полного декодирования не сделает. Есть три уровня декодирования - Authenticated, MQA Core, Full.
Цифры появятся на дисплее, если аппарат понял, что это MQA и есть такая инструкция. А что там дальше, как вы сказали - ХЗ.
Но если неохота лезть в тех. дебри, и кабеля подошли, и патчи, то вас можно только поздравить.
(Отредактировал 15-09-2022 в 17:30 zick.)
Не вижу смысла.
|
|
|
|
VNV73
Ветеран
|
RE: Складові якісного мережевого стріму / 15-09-2022 17:12
(15-09-2022 03:54)Vasiles писал(а): Якщо система на якомусь там вже рівні, то вона навіть здатна цікаво відіграти мр3. Цілком згоден. От чесно..
Але ж це не привід навмисно слухати понівечений матеріал, чи не так? Я розумію, якщо б вибору не було, але ж він є.
От стосовно Вашої алегорії про посуд...
Розумієте, даючи настанови у руслі "о вкусной и здоровой пище" ("про організацію мережевого стріму"), Ви занадто багато уваги приділяєте підходам, щодо вибору виробника порцеляну, склянок, та столового срібла, а сама їжа у Вас на останньому місті. Смак їжі, в першу чергу залежить від самої іжі, а не від відсоткового вмісту срібла у виделках.
Я згоден вірити, що Ви змогли якимось чином примусити систему нормально грати Тідал. Але ж з більш кращого сервісу звук стане ще ліпше. Навіщо вкидувати в "столовий посуд" купу грошей і їсти з нього "кільку в томаті "Аквамарин"? Якщо бути перфекціоністом, то треба йти до кінця.
Жизнь подобна езде на велосипеде. Ты не упадешь, пока крутишь педали (с) Клод Пеппер
|
|
|
|
Выразили согласие: | 7svg |
|
|
Тибетский Ламер
Ветеран
|
RE: Складові якісного мережевого стріму / 15-09-2022 20:51
Vasiles, я вже встиг перегорнути pdf юзвєрь-мануала на NT-505 - нічого з цього приводу нема. Абсолютно ніякої інформації.
Тобто ви стверджуєте, що коли на панелі вмикається світлодіод MQA, NT-505, перемикає фільтр в шорт-ділей, чи що там, і його ніяк не пересунути. І це видно на дисплеї. Я вас правильно зрозумів?
|
|
|
|
|
|
Vasiles
Ветеран
|
RE: Складові якісного мережевого стріму / 16-09-2022 06:44
(15-09-2022 12:05)serapion1984 писал(а): роутер-пач корд звичайний до розетки ethernet - пач корд удіфільский - удіфільский свіч - удіфільский пач корд до стрімера, Щось до мене не дойде склад початкових ланок ланцюжка.
У мене це просто: коаксильний кабель до Модема, від Модема патч Водка до Роутера, який має функцію Свіча, дальше патч Нордост до плеера.
Можна більш докладніше ваш початковий ланцюг ?
Незнаю як може вплинувати в моєму випадку окремий Свіч, який ставби третьою ланкою в ланцюжку. Так як після заміни дійсно добрих блоків живлення до звуку зі стріму претензій не маю.
У моєму випадку, всеж живлення було ключовим в досягненні якості і так як писав, живлення початкової ланки - Модема
(Отредактировал 16-09-2022 в 06:46 Vasiles.)
|
|
|
|
|
syo
Ветеран
|
RE: Складові якісного мережевого стріму / 16-09-2022 08:36
(14-09-2022 22:52)Vasiles писал(а): На сьогодні звук дуже добрий, я щось таки трохи чув і порівнював(без пафосу), тому якщо чесно то окрім заміни одного з патчів, так ніби із стрімінговою секцією вже і закінчив І раптом, з ледянящої тишини залу вистрілив одинокий, прокурений писклявий, старечий голос: "А народ протів..."
@Класик,за поребреком.
(13-09-2022 21:11)Vasiles писал(а): А що у всьому іншому не правий ? п.Василь
Не уважно читаєте мій опус #87 від 13-09-2022 21:05.
Для Вас же старався.
Повторюся, все ІМХО, тезисно:
1.не правильна коксіал мережа, потрібна оптика.Не чиститься.
2.помилкова архітектура домашньої мережі, небхідний виділений аудіо сегмент, його і чистять. Чистити всю...сізіфів труд.
Вірю,що вже звук приносить задоволення, буде набагато якісніший ,при врахуванні описаного.
|
|
|
|
|
syo
Ветеран
|
|
|
|
|
|
Vasiles
Ветеран
|
RE: Складові якісного мережевого стріму / 16-09-2022 17:46
(16-09-2022 08:36)syo писал(а): Не уважно читаєте мій опус #87 від
Для Вас же старався. Всім хто несе раціональне зерно, я дякую.
Оптика: маю досвід з недорогими прибамбасами в оайоні $50, перетворювачів оптичного сигналу в коаксильний. Ефет був дуже плачевний для звуку. Незнаю на якому рівні і в яких цінових категоріях знаходяться такі Модеми які приймають такий Оптичний інет
Вся проблема в тому, що оптики в моєму районі немає, тому що рівень "коаксилу" знаходиться на іншому, якісному рівні. Я це підтверджую, так як порівнював свій стрім із звуком СД плеера. Максимум що можу попробувати, так це Старлинк
Повторюсь в пяте
Без аудіофільського живлення Модема/Роутера, про звук говорити не приходиться.
На рахунок патчів, таке саме, ілюзія що кабель рівня Супри може видати звук, є абсолютно помилковим.
(13-09-2022 21:05)syo писал(а): Топік стартер в єдиному прав, що для аудіостріму потрібно почистити інтернет Ще раз запитаю, а що у всьому іншому не правий ?
Вхід оптикою не будемо чіпляти
(16-09-2022 16:26)syo писал(а): КДП Звичайно потрібно. Але. Немає звуку на віддалі 20см від динаміка, ніяка КДП його не домалює. Покращить сприйняття і тільки
(Отредактировал 16-09-2022 в 17:49 Vasiles.)
|
|
|
|
|
syo
Ветеран
|
RE: Складові якісного мережевого стріму / 16-09-2022 18:54
(16-09-2022 16:43)Тибетский Ламер писал(а): Кімната Для Прослуховування Дякую.
Kostass.
Приватний сектор. Добре. Тоді все по фен- шую.
Вхідний роутер, оставляємо на живленні дому. Зміщаємо апаратуру на 2-2,5 метри від головного домового роутера, бріджа
Робимо земляний контур( по науці, з заміром опору). Тягнемо радіально два !!! проводи 4-6 мм кв. у дві розетки в КДП. Туда затягуємо з щита радіально дві виділенки 220В. Екомити на пакетниках не варто. Перетин ( ящо є кабелька тв або цифрова мережа).... під 90 град. В розетках "0" та "фазу" з щита, земляний -зовнішній контур.
Одна розетка під цифру: брідж, свіч(і), (або острів), стрімер_сервер, стрімер_клієнт, НАС.
Друга під аналог: ДАК, підсилювач та остальне ретро.
Важливо. Переноски-подовжувачі. Кераміка, випиляти з них всі фільтри та конденсатори. Гадять, будь здоров. З довжиною погратися. ВСЕ.
|
|
|
|
|
Пользователи просматривают эту тему: 2 Гость(ей)
|
|