Меня тут попросили изложить известные мне законы шнурковщины и следствия из них. Выполняю просьбу.
1-й ЗШ. На звук влияет всё, что можно перетыкивать.
Следствие 1:
Что перетыкивать нельзя, то не влияет.
Следствие 2:
Сама возможность перетыка и есть главная причина влияния на звук, прочие возможные причины несущественны.
2-й ЗШ. Все кабели влияют на звук, но только внутри шнурковского профсоюза.
Следствие 1:
Хочешь слышать голоса - вступай в профсоюз.
Следствие 2:
Перед демонстрацией проверь периметр и чистоту рядов.
3-й ЗШ. Не чем круче система и золотее ухи, тем слышнее кабели, а наоборот, чем слышнее кабели, тем всё круче и золотее.
Следствие 1:
Форумы забиты отчётами об актах слышания голосов кабелей.
Следствие 2:
Кто не слышит голосов, тот глухой и тракт у него кривой.
Следствие 3:
Длина пиписьки шнурковщика измеряется не в сантиметрах, а в количестве отчётов согласно следствию 1.
(05-12-2022 18:04)лысый писал(а): 3-й ЗШ. Не чем круче система и золотее ухи, тем слышнее кабели, а наоборот, чем слышнее кабели, тем всё круче и золотее.
Нє, але Лисий все правильно сказав. Просто це все треба розуміти виходячи з протилежного
Звичайно в кожного свій "досвід" і "досвід" цей часом різниться на стільки, що зникає сама суть про що можна говорити/дискутувати.
Коротко, бо не раз вже про це писав. Маючи, як я всеж вважаю досит непогану акустику і підсилення і порівнюючи, як все грало на початку на звичайних "базових" кабелях і як все грає сьогодні, можу сказати тільки одне. Рівень якості звуку піднявся просто до невпізнання якщо зрівняти що було на початку.
Можливо якщо це стосується, що каже Лисий до блоків низького рівня, можливо десь він і має відсоток істини, але не більше того
Тому я завжди кажу "Скажи мені які в тебе кабелі і я скажу який в тебе звук"
Все пізнається в порівнянні !
Sometimes, Music is the only Medicine the Heart and Soul need.
(05-12-2022 21:19)artshop писал(а): То чого варта Ваша промова?
Андрію.
Я не розумію до чого власне Ваш спіч ?
Повторюсь, ну кому як не Вам знати, що для різних систем, потрібні різні по характеристиках кабелі. Тому ваші кабелі, є скоріш за все є оптимальними для вашої системи і для ваших смаків. Ну це все так просто і "очевидно", ніяк не второпаю, що Ви хочете мені сказати ?
Чи можливо, все те що Ви тут декларуєте, є просто мильними бульками Вашої фантазії, я все більше починаю до цієї версії схилятися
А це зараз ще комусь цікаво?
Ці мантри відомі, мабуть, ще з часів "Рагуля Санчеса"...
І про трємпєль замість провода, і про те що все звучить однаково, і CD програвач, і вініловий програвач....
Я ще в 2012 році в курилці створював "Клуб глухих аудіофілія", та очолював його.
Коротше - нудно і понуро. Де екшн, я вас питаю??!!! Де драма??!!!!
Клею дурня. Якісно, професійно, недорого. У святкові та вихідні дні - знижки!
Я люблю свою Батьківщину, і пишаюсь країною, в якій живу!!!
Russian warship, fuck off
(05-12-2022 21:41)эполитт писал(а): скромнее, не зарывайтесь!
Вас не будут цитировать
А до чого тут окопи ?
Я розказую речі які працюють і працюють з надзвичайною ефективністю.
Якщоб це було не так, то хіба я би заморочувався "перетиканнями" дротів ?
Просто Лисий в своєму "амплуа" який він сам собі створив, куди йому тепер діватися
(06-12-2022 08:15)лысый писал(а): нельзя ли ближе к теме?
Ну чому ж ні, звичайно можно ..
От, наприклад:
Перший закон антишурківців - не можеш пояснити з точки зору базової освіти, отже на звук не впливає, опоненти
а) лохи
б) БЧС
3) ой всьо...
Клею дурня. Якісно, професійно, недорого. У святкові та вихідні дні - знижки!
Я люблю свою Батьківщину, і пишаюсь країною, в якій живу!!!
Russian warship, fuck off