Носii аудiо.
|
Автор |
Сообщение |
Выразили согласие: | |
|
VNV73
Ветеран
|
RE: Носii аудiо. / 07-01-2023 23:56
(07-01-2023 22:47)Vasiles писал(а): З.І. озвучте свою систему, тоді і поговоримо. Це нічого не дасть, окрім генерації наступних хибних висновків.
Вимушений визнати, що був неправий, коли заявляв, що Тідал не може пристойно грати. Може і це залежить виключно від методів реалізації конкретного стімінгу.
Що до теми теми, то вважаю, що гарячі дискусії позбавлені сенсу. Нормально реалізувати можливо будь який формат.
Але с позиції сьогодення, стрім більш зручний і менш витратний, ніж формати на фізичних носіях.
Жизнь подобна езде на велосипеде. Ты не упадешь, пока крутишь педали (с) Клод Пеппер
|
|
|
|
|
|
|
Выразили согласие: | djon |
|
|
|
|
Vasiles
Ветеран
|
RE: Носii аудiо. / 08-01-2023 02:10
(08-01-2023 01:58)vadost197 писал(а): а для кого-то кто знает это не будет показателем. Однозначно !
Я ніколи не казав, що моя система "еталон".
Але вона грає так що мені подобається. Але це можна віднести до смаків, як кому і що подобається.
Але якщо не буде все правильно в стрімі, то звук буде замилений і нецікавий не залежно аід рівн, стстеми, а це вже до смаківщини віднести не можна. Це просто хріновий звук !
Невже я так туманно висловлюю свої думки ?
(08-01-2023 02:08)AlTair_SPb писал(а): Я, я, мне.... Ну я не є з королівського роду, тому називати себе "ми" якось не пасує.
А щось по темі, чи слабо ? Один спам
(Отредактировал 08-01-2023 в 02:12 Vasiles.)
Все пізнається в порівнянні !
Sometimes, Music is the only Medicine the Heart and Soul need.
|
|
|
|
|
|
alex69
Старожил
|
|
|
|
|
|
alex69
Старожил
|
|
|
|
|
|
Vasiles
Ветеран
|
RE: Носii аудiо. / 08-01-2023 02:45
(08-01-2023 02:30)vadost197 писал(а): Если пойти по твоему пути развития,тогда стриммер должен в космическом масштабе переигрывать CD диск! Ні друже, я таке ніколи не говорив, що стрім може переграти СД на приблизно одного рівня СД і Мережевого плеєрі. Цеж просто нелогічно. Мій посил в тому, щоб позбувшись геморних пластмасових носіїв, отримати звук рівнозначний звуку з СД. Я вважаю, що мені це вдалося. Хто має іншу думку, мені це не шкодить.
Але дуже хотілось би почути, який власне був там у вас "стрім" тракт від стіни до Мережевого плеєра. Бо тут якийсь зачарований круг, кого не питаю, відповіді немає
(08-01-2023 02:33)zick писал(а): Можно ж было купить аудиофильскую.
Так как у вас мне не нужно. А вона і була такою - SanDisk
Я радий за Вас. Я зробив як мені подобається, Ви як Вам
Небачу причини для суперечки
(Отредактировал 08-01-2023 в 02:48 Vasiles.)
Все пізнається в порівнянні !
Sometimes, Music is the only Medicine the Heart and Soul need.
|
|
|
|
|
Пользователи просматривают эту тему: 13 Гость(ей)
|
|