Мережевий плеєр чи заміна акустики
|
Автор |
Сообщение |
Einshtein
Старожил
|
Мережевий плеєр чи заміна акустики / 30-03-2023 11:23
Доброго дня колеги, прошу допомоги!
Маю сетап з макміні - юсб А на юсб Б до Hegel H95 - аудіоквест - Dali Mentor 2. Спочатку, після переходу з підсилювача Д класу НАД С368 була купа емоцій по звуку, він став більш артикульований, кращий бас, більше "повітря", все було супер...
Але зараз, звук почав стомлювати, дуже різко, холодно та аналітично.
Прошу поради для покращення, думаю над придбанням окремого мережевого плеєа (Pioneer N70, cambridge 851N, Naim ND5XS) або змінити акустику з більшою чуйкою (взагалі хочеться підлогові) підсилювач міняти не хочеться). Завчасно всім дякую за поради, мирного неба та гарної музики !
|
|
|
|
Выразили согласие: | |
|
|
|
petr.solo1223
Специалист
|
RE: Мережевий плеєр чи заміна акустики / 30-03-2023 12:16
(30-03-2023 11:23)Einshtein писал(а): після переходу з підсилювача Д класу була купа емоцій по звуку, він став більш артикульований, кращий бас, більше "повітря", все було супер...
Але зараз, звук почав стомлювати, дуже різко, холодно та аналітично. Начинать нужно с питания. Качественный автомат- отдельная выделенка- фильтр или регенератор , плюс хорошие силовые , а потом уже всё остальное. Без этого будет броуновское движение с большими тратами и околонулевым качественным результатом. Будет 100 % по другому , но никак не лучше.
|
|
|
|
|
petr.solo1223
Специалист
|
|
|
|
|
|
bylujnik
Ветеран
|
RE: Мережевий плеєр чи заміна акустики / 30-03-2023 14:42
(30-03-2023 13:18)Einshtein писал(а): до бренду Дінаудіо чомусь скептично налаштований, ніколи не слухав, але хотілось би Аудіовектор QR3, можливо щось з ФОКАЛів
Я як колишній власник двух Dynaudio і теперішній власник Focal можу сказати, що при обмеженому бюджеті я б вибрав Діни, бо Фокал починається з моделей, в яких є берилієва (а раніше була і титанова) пищалка. Dynaudio Contour з шовковим твітером будуть мати чудову голографічність і ненав‘язлий, а комфортний рівний звук у всьому діапазоні. Аудіовектор не чув, нічого не скажу
(30-03-2023 12:16)petr.solo1223 писал(а): Начинать нужно с питания. Качественный автомат- отдельная выделенка- фильтр или регенератор , плюс хорошие силовые , а потом уже всё остальное. Без этого будет броуновское движение с большими тратами и околонулевым качественным результатом. Будет 100 % по другому , но никак не лучше. Взагалі то починати треба з приміщення
А так то формула побудови аудіосистеми усім давно відома: найголовніше - приміщення і розташування акустики в ньому, акустика під розміри приміщення, підсилювач достатній для розкриття акустики, джерело на всі бабки, перед кабелями силовими, акустичними і міжблочними перше треба з живленням системи розібратись, правильно Петро каже
(Отредактировал 30-03-2023 в 14:47 bylujnik.)
|
|
|
|
Einshtein
Старожил
|
|
|
|
petr.solo1223
Специалист
|
|
|
|
Einshtein
Старожил
|
|
|
|
|
petr.solo1223
Специалист
|
|
|
|
|
Einshtein
Старожил
|
RE: Мережевий плеєр чи заміна акустики / 30-03-2023 16:02
(30-03-2023 15:48)ВА67 писал(а): Вам треба шукати акустику з шовковими твітерами, а не стрічку, чи метал. В першу чергу ті, які можна послухати перед покупкою.
Я якраз від "шовку" і відійшов...До Менторів були Оберон 3, так ось, я музику слухаю різну, але частенько щось типу Megadeth, Rhapsody, At Vance, Royal Hunt...І те, як грали цю музику оберони, зовсім не подобалось, розумію, що різні "класи" акустики...
|
|
|
|
Einshtein
Старожил
|
|
|
|
|
ВА67
Старожил
|
|
|
|
|
|
petr.solo1223
Специалист
|
|
|
|
|
alexkit
Старожил
|
|
|
|
|
Пользователи просматривают эту тему: 3 Гость(ей)
|
|