Складові якісного мережевого стріму
|
Автор |
Сообщение |
Vasiles
Ветеран
|
RE: Складові якісного мережевого стріму / 19-04-2023 00:59
(18-04-2023 10:25)roteid писал(а): PON подводили к дому, пробовали сравнить Взагалі в своєму регіоні не зустрічав таку мережу.
Напевно тому що рівень коаксилу всіх задовольняє і по пропускний здатності і по якості. Принаймні 4К онлайнйн в мене не загикується.
Щодо якості оптики нічого сказати не можу. Але можу сказати з досвіду, що перетворення оптичного сигналу в буд який інший супроводжувався значною втратою якості цьогож сигналу, навіть з використанням перетворювачів до $100.
(18-04-2023 19:26)syo писал(а): Вилучення "неякісного" компонента веде до повного перегляду попередніх апаратно-програмних рішень а своїй стрімсистемі,в яких ти був впевнений .....на всіх 100%....але вчора
перманентна ітерація ...його музикальне життя. Щось Ви друже перемудрив сам себе
Чогоб це вилучення неякінного компоненту веде до перегляду ? Воно веде до розуміння, що якісний компонент покращує звук стріму. Досвід приходить з практикою, хоча тут теоретики намагаються доказати протилежне.
Стрім секція в мене завершена, як по живленню так і по патчах. Є звичайно бажання колись попробувати "крутий" аудіофільський Роутер. Але поки такого не знайшов.
(Отредактировал 19-04-2023 в 01:21 Vasiles.)
Все пізнається в порівнянні !
Sometimes, Music is the only Medicine the Heart and Soul need.
|
|
|
|
эполитт
Ветеран
|
|
|
|
Выразили согласие: | |
|
|
|
ВА67
Старожил
|
|
|
|
Serpens
Ветеран
|
RE: Складові якісного мережевого стріму / 19-04-2023 10:38
(19-04-2023 10:04)roteid писал(а): Тайдел, не могу даже цену подписки глянуть. ВПН тоже не помогает, пишет на сайте, что в данной стране, сервис недоступен
Цену нашел на другом сайте. Официально в Украине только Спотифай, причем с ограничением по оплате - годовая подписка закрыта.
Тайдел я брал годовой штатовский аккаунт, могу лично вам в личку черкнуть, через кого. И на олухе продают аккаунты, на три месяца, потом менять. Аргентина дешевле, но лучше в ознакомительных целях взять Штаты или ЮК.
У меня есть свой звук, с блэкджеком и шлюхами!
Если ты вызываешь дождь, будь готов промочить ноги.
|
|
|
|
roteid
Ветеран
|
|
|
|
|
roteid
Ветеран
|
|
|
|
vadost197
Ветеран
|
|
|
|
|
Vasiles
Ветеран
|
RE: Складові якісного мережевого стріму / 19-04-2023 18:15
(19-04-2023 15:54)syo писал(а): Якщо коротко Якість системи визначається (обмежується) якістю "найслабшого" компонента. Тут погоджуюсь на всі 100. Я не чув вислову цього мудрого чоловяги, але завжди це неодноразово повторював в своїх дописах.
Система звучить на рівні самого слабшого компоненту
Просто більшість цього не розуміє, тому і не надає переваги у вдосконаленню "стрім секції" системи. Тому і є така "думка" , що стрім "для ознайомлення".
Це стосується і патчів рівня Супри і міжблоків до $100 та зрештою будь якого компоненту, чи складової системи.
Тому і існує хибна думка, про те що старі Маки не грають, про те що Корни не для тяжу. А треба просто напросто знайти в них "слаба ланку" і все зазвучить так що і уяви не було до цієї заміни
(19-04-2023 09:04)эполитт писал(а): У меня Хуявей, на лавочке в парке, 4К не тормозит! так попробуйте подивитися в онлайн повнометражний фільм на 85дюймовці з 5-7 канальним звуком в повному розширенні.
Картинки з гарними дівчатами в акції в ніби форматі 4к, можна і на кнопковому тел і на лавочці дивитися
(Отредактировал 19-04-2023 в 18:29 Vasiles.)
Все пізнається в порівнянні !
Sometimes, Music is the only Medicine the Heart and Soul need.
|
|
|
|
ВА67
Старожил
|
RE: Складові якісного мережевого стріму / 19-04-2023 19:35
Компонени системи, на мій погляд, треба купувати, щоб вони зразу подобались. Підключив і торч. Потім, за бажанням, тонка доводка. Можна спробувати кабель, розв'язки, корки від вина, асортимент широкий.
А купити каліку і давай, басу нема - дріт поміняв один, другий, п'ятий.
Підсилювач не того - роз'єми погані, нічого що з вух кров пішла, головне звук. Два - три місяці і звик. Головне є чим вихвалятись.
|
|
|
|
|
Выразили согласие: | ВА67 |
|
эполитт
Ветеран
|
|
|
|
Пользователи просматривают эту тему: 12 Гость(ей)
|
|