Акустика USHER
|
Автор |
Сообщение |
Выразили согласие: | |
|
Скользящий
Учу Правила
|
Re: Акустика USHER / 18-11-2007 22:45
(16-11-2007 23:36)Михайло link писал(а):[quote author=Скользящий link=topic=3097.msg73910#msg73910 date=1195242812]
Так в чем связь? Олега, ну нравитццо человеку Ушер, ну что поделать... Просто мне лично - обидно. Что не нашел человек того, что нашел я. Или ты. А, может, и не надо ему? На самом деле - действительно, люди разные.
[/quote]
Наливай!
|
|
|
|
|
Glib
Ветеран
|
Re: Акустика USHER / 19-11-2007 10:13
(18-11-2007 13:50)Gera link писал(а):Интересно, на какой аутентичной системе надо слушать Моцарта, тогда, вроде, и патефона не было…
Дык, когда появился патефон, цилиндры Эдиссона, музыкальные шкатулки, разумные люди подняли проблему угрозы потери восприятия музыки.
Раньше когда хотел послушать Моцарта, да именно "Юпитер", то надо было месяц ждать, что бы симфонический оркестр давал концерт, кроме того, еще и ехать затридевять земель надо было во Львов или Киев. А то и в Вену или Варшаву.
С такими "усилиями" музыка по другому воспринималась - как благодать, как услада для избранных.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gera
Ветеран
|
Re: Акустика USHER / 19-11-2007 20:26
(19-11-2007 10:13)Glib link писал(а):[quote author=Gera link=topic=3097.msg74037#msg74037 date=1195383021]
Интересно, на какой аутентичной системе надо слушать Моцарта, тогда, вроде, и патефона не было…
Дык, когда появился патефон, цилиндры Эдиссона, музыкальные шкатулки, разумные люди подняли проблему угрозы потери восприятия музыки.
Раньше когда хотел послушать Моцарта, да именно "Юпитер", то надо было месяц ждать, что бы симфонический оркестр давал концерт, кроме того, еще и ехать затридевять земель надо было во Львов или Киев. А то и в Вену или Варшаву.
С такими "усилиями" музыка по другому воспринималась - как благодать, как услада для избранных.
[/quote]
Глеб, ну ты шо пугаешь меня, библию, какую на ночь, глядя, перечитал что ли? И значки у тебя какие-то пошли странные -
(19-11-2007 18:51)Glib link писал(а):
PS Меня легендарность, новодельность, винтажность, вовлечённость, и прочая хуйня, вообще не интересует, меня волнует как много интересной музыки проходит мимо меня, и что много я вообще так и не услышу, забивать себе голову замшелым аудиофильским бредом не собираюсь, и никому другому не советую… Научиться довольствоваться малым, и получать удовольствие на том, что есть под рукой – вот мой девиз на сегодняшний день…
ЗЫ Плох тот аудиофил, который не мечтает стать меломаном... :)
|
|
|
|
|
Glib
Ветеран
|
Re: Акустика USHER / 19-11-2007 20:36
(19-11-2007 20:26)Gera link писал(а):Глеб, ну ты шо пугаешь меня, библию, какую на ночь, глядя, перечитал что ли? Вообще, я читаю Библию. Но это только моё - личное. Мне это нужно, мне помогает.
А вышенаписанный текст написан с легкой иронией переутомившегося человека
(19-11-2007 20:26)Gera link писал(а):Научиться довольствоваться малым, и получать удовольствие на том, что есть под рукой – вот мой девиз на сегодняшний день… Герыч, так ты нахапал себе под руку много всего ТАким любой может довольствоваться - хлеб да с маслом, да икрой красной-черной, густо-густо
Не, я согласен с тобой, "шо занадто - те не здраво" - нужно делать то, что нравится. Во всех смыслах этой фразы
|
|
|
|
|
Gera
Ветеран
|
Re: Акустика USHER / 19-11-2007 21:14
(19-11-2007 20:36)Glib link писал(а):[quote author=Gera link=topic=3097.msg74189#msg74189 date=1195493188]
Глеб, ну ты шо пугаешь меня, библию, какую на ночь, глядя, перечитал что ли? Вообще, я читаю Библию. Но это только моё - личное. Мне это нужно, мне помогает.
[/quote]
Не обессудь и извини, это я только с работы пришёл, слегка нервный… понедельник – день тяжёлый, сам знаешь…
ЗЫ Плох тот аудиофил, который не мечтает стать меломаном... :)
|
|
|
|
|
IZ SELA
Ветеран
|
Re: Акустика USHER / 27-11-2007 22:43
О! Нібито затихло. Темно. Нікого. Тільки АШЕР і тиша. Тиша і АШЕР!
Варто було відлучитись у рідне село на лижах покататись, (де ледь неоглух від тиші, не отруївся киснем, та не осліп від снігу сріблясто-білого) як тут таке лихо скоїлось!
:ass:
Страшно тепер сидіти на цій гілляці в "ось хай хвайному" лісі. Війна, брати!
:`(
Ойо-йо-йо-йо-йо-йо-йой!
:`( :`( :`( :`( :`( :`( :`(
Братики „Мелохвіли” простіте мене недалекого за те, що послухав оті трикляті АШЕРи і на стежину міжусобної вакханальної війни вас вивів.
:`( :`( :`(
Я ж, темний, забув заповідь Божу, що благими намірами торується дорога до пекла!
:`(
А хотів як краще – від усього свого щирого серця поділитися з АШЕРонебайдужими своїм куценьким, одноразовим досвідцем прослуховування. Нема мені прощення за підрив державної „ось хай хвайної” цілісності. І небачу я людей, а ввижаються тепер мені кругом одні stereoсекти: вінтажники – ново дільники, ширики – кросоверисти(смугасті), транзисторники – лампарі, вінильники – ЦіДильники... та ще незліченні натовпи, яких я через свою аудіоблизовухість розрізнити не в змозі. Короче - повний фєдіралізєц!
Та найстрашніша секта АШЕРІСТІВ
під проводом великого „вождя” Vitosa!
Невпинно ширяться ряди їх, поглинаючи, майже все і всіх на своєму шляху! Ніхто не може залишатися байдужим до чарів і огиди АШЕР. Той, хто хоч раз почув магічне АШЕР – не взмозі вирватися із їх смертельних обіймів. Негативно чи позитивно ви про неї думаєте, пишете(по 5 ст. за 3 дні – нечувано!!!). Підносите і опускаєте, заочно обкакуючи. О! - Піарите!!! Працюєте на авторитет великих (і маленьких) АШЕР!
Отож, поспішаю застерегти всих хто сюди зазирне – мерщій тікайте звідси, і не цікавтесь АШЕР. Боюсь застерігати про небезпеку на інших, навіть дуже віддалених, гілках. Бо як тільки на ній зажевріє АШЕР, вся гілляка спалахує полум’ям різанини.
:ass:
І далеко за прикладами ходити не треба! ...
http://www.whathifi.com.ua/forum/index.p...c=3720.125
...Я ж, невіглас, думав раз і Кучмі понятно, що Україна – не Росія, то і Тайвань – не Китай! А від нині я, є лише малесеньким гвинтиком, жертвою концепції USHER GLOBAL DESIGN, який нічого не може змінити. Переляк гнітить мене грішного: що як все життя доведеться нести цей тяжкий хрест Тайванський?...
А знаєте, я оце вже так подумав: magery, Snark, Sergey - таке інтелектуально-інтелігентне товариство. Та й не такий страшний Vitos, як його малюють.
От magery: перший серйозний крок в Ні-Fі - і перечепився об V-602. А як мені імпонує те, що його підсилювач з тієї ж контори що і мій німецький „металобрухт” від Степана Бандери! Тьху! - Остапа Бендера!!! (уже язик заплітається - вимовляється воно ж майже однаково.)
Підігріта солодкою ненавистю до китайського автопрому повага до людських машин, робить мене палким прихильником висловлювань Snarkа (власника СР-6381) на будь-які теми! Озброївшись автознаннями, почуваюсь не таким вже й „без голови” вершником на „Кенгуру” казьонному!
А якби ви знали як мене переповнює почуття гордості та пихатості від перебування в одній секті з Sergey-єм, що в далекій Голландії причастився звучанням Ве-20 - майже найдорожчої ікони нашої церкви!
На завершення, хочу подякувати всим, кому не байдуже до моєї долі недоладної. Зокрема, „слизькому пану з Бандерівщини” за альтернативну пропозицію. Та Ви ж бачите наскільки АШЕРашений порчею „вождізма” Vitosa! Пороблено мені на Ве-718, да так!!!, що навіть сам „вінтажний дід Михайло” не в силах відшептати, аби зняти з мене порчу.
:`( :`( :`( :`(
Після Слово: Вище наведене перекручування імен вельми шанованих на хворумі персонажів, не має на меті хочаб на йоту затьмарити їх велич!
З повагою.
ІZ SELA.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Михайло
HI-FI GURU
|
|
|
|
|
JRA7
Ветеран
|
|
|
|
|
Скользящий
Учу Правила
|
|
|
|
|
Пользователи просматривают эту тему: 7 Гость(ей)
|
|