Порадьте підсилювач для Triangle
Автор Сообщение
gun jack Не на форуме
Ветеран

Порадьте підсилювач для Triangle / 10-01-2012 15:18
Друзі меломани допоможіть оприділитись . Є колонки Triangle Altea ES . Донедавна грали з ресівером харман кардон . Продав я ресівер другу і тепер відкрилось питання вибору стереопідсилювача . Зараз грають з ямаха АХ-596 . Грають досить добре як на мене . Мені навіть подобається . Але даний підсилювач не мій і якшо я його куплю то зупинюсь на деякий час на ньому . А питання звучить так . З чим тріенгли будуть грати ше краще . На приміті є пару варіантів
1. Аркам дельта 290
2. Ямаха А-1000
3. Ямаха АХ-596
4. Мюзікал фіделіті А-100 ( продається в нас в місті ніяк руки не доходять поїхати його послухати )
Давайте свої пропозиції . Бютжет 4000 грн ( або шось біля того ) . Площа кімнати 14 м2 . Музику слухаю різну але в більшості інструментал або джаз . Рок не люблю . Також може прорвати на драм ен бейс або реп . Але це буває не часто в основному під настрій . Думаю можна відкинути з кандидатів Маранц . Я його чув мені показався звук за мякий . Розмазаний бас і тд . Тобто немає універсальності . Так мабуть універсальність і буде головним критерієм . Звук люблю рівний по можливості детальний. Колонки мені дуже подобаються тому і хочеться до них підібрати максимально хороший підсилювач . Доречі якшо хтось шось продає в даному бютжеті також можете кидати сюда свої пропозиції .
Найти все сообщения

MOSXIII Не на форуме
Ветеран

RE: Порадьте підсилювач для Triangle / 10-01-2012 15:46
Трикутники красиво з лампою співають, можливо варто звернутись до наших саморобщиків...
З обраних Вами підсилювачів, мені найбільше імпонує MF.
(Отредактировал 10-01-2012 в 15:48 MOSXIII.)
Найти все сообщения

Выразили согласие: avatar
Александр Карелин Не на форуме
Ветеран

RE: Порадьте підсилювач для Triangle / 10-01-2012 16:06
(10-01-2012 15:18)gun jack писал(а):  4. Мюзікал фіделіті А-100 ( продається в нас в місті ніяк руки не доходять поїхати його послухати )
вот с ним и послушайте в первую очередь

"Порицания достойны родители, не желающие воспитывать своих детей в строгих правилах. Прежде всего они строят свои надежды, как и все прочее, на честолюбии. Затем, торопясь скорее достичь желаемого, гонят недоучек на форум, и красноречие, которое, по их собственному признанию, стоит выше всего на свете, отдается в руки молокососов." Петроний
Найти все сообщения

Выразили согласие: quadrokot , avatar
Gara Не на форуме
Ветеран

RE: Порадьте підсилювач для Triangle / 10-01-2012 16:19
Из списка на стоит обратить внимание - Мюзікал фіделіті А-100, а далее Аркам дельта 290 и т.д.Улыбка

"Хвастливый человек — посмешище для умных, предмет поклонения для глупцов, лакомая добыча для льстецов и раб своего собственного тщеславия."- Ф. Бэкон
Найти все сообщения

Tostman Не на форуме
Ветеран

RE: Порадьте підсилювач для Triangle / 10-01-2012 16:42
У меня Triangle Zephyr, двухполосные, НЧ/СЧ драйвер = Ваш среднечастотник. Подключены к Luxman L-100, около 100 ватт/канал. В моей связке усилитель хорошо контролирует и раскачивает АС. Думаю, чтобы было хорошо, Вам нужен не менее мощный УС. А звук/почерк усилителя, уже дело вкуса. В этом бюджете, если повезет, сможете найти что-то винтажное.
Найти все сообщения

alexsandr Не на форуме
Ветеран

RE: Порадьте підсилювач для Triangle / 10-01-2012 19:03
Как почитатель и пользователь АС этого бренда, я бы выбрал Аркам 290!
МF А-100, как по мне не для напольных АС, несмотря на свои 20Вт. в классе А.
http://www.praudio.co.uk/musical_fidelity_a1.htm
хотя есть и иные данные по мощности:
http://www.hi-fi.ru/auction/detail/742963

Музыка образует середину между мыслью и явлением. (Генрих Гейне)
Найти все сообщения

Выразили согласие: Сергей Юрич
Joys Не на форуме
Ветеран

RE: Порадьте підсилювач для Triangle / 10-01-2012 20:49
Добрый вечер!
У меня с Triangle Antal ESW отлично справлялся Unison Research Unico!
После Трианглов, он так классно не с одной акустикой, которая у меня была, не играл. Возможно, не совсем в Вашем бюджете, но послушать стоит.
https://hi-fi-forum.net/thread-18748.html

Евгений.
Найти все сообщения

Выразили согласие: quadrokot
General Не на форуме
Ветеран

RE: Порадьте підсилювач для Triangle / 10-01-2012 21:06
(10-01-2012 15:46)MOSXIII писал(а):  Трикутники красиво з лампою співають, можливо варто звернутись до наших саморобщиків...
З обраних Вами підсилювачів, мені найбільше імпонує MF.
у Triangle сложный фильтр, не для каждой лампы подойдет данная АС, только на высокую чувствительность уповать в данном вопросе нельзя.
усилитель к этим колонкам, как по мне, подходит музыкальный и точный, так как колонки играют, то что на них подается.
Найти все сообщения

Выразили согласие: Александр Карелин , alexsandr , quadrokot
gun jack Не на форуме
Ветеран

RE: Порадьте підсилювач для Triangle / 10-01-2012 21:33
Я постараюсь завтра послухати МФ А1 ( я перепутав то не А100 а А1 вони схожі вроді ) але єдине шо мене лякає це максимально наближений звук до лампи . Я боюсь шо буде мутновато і грязнувато а я більш люблю точно і насичено . Аркам не чув, трохи боюсь його купляти . Я не чув ні одного продукту Аркам . Покишо А-1000 кандидат на покупку номер 1 , хіба той А1 мені сподобається більше . На рахунок юнісон рісерч, то він не в мому бютжеті я б послухав його але нажаль у львові такого не зустрічав в продажі . Зараз вибираю транзисторний підсилювач на кожен день . До лампи доберусь але трохи пізніше . Коли доберусь до вінілу . Зараз в мене дефіцит вільного місця і нема як розмістити 2 підсилювачі тому вибираю покишо транзисторний . Вініл по тій же причині нема де розмістити . Я послухав його пару днів . Мені дуже сподобалось дуже натурально якшо виключити світло то можна уявити себе на концерті . Але через брак місця я спакував програвач і відклав до кращих часів .
Я ше хотів купити КАІРН 4807 так як чув шо він не погано грає з тріенглами але ціна була дуже демократична і його змели за 1-2 дні і я не вспів . Друзі в кого ше є якісь пропозиції підкажіть !!!!
Шось ніхто над так і не порадив . Над не для тріенглів ? Creek тоже шось ніхто не радить хоч він і влазить мені в бютжет . Хоча я думаю шо крік буде за яскравий для тріенглів . Врахуйте шо там ВЧ типу рупора ( такий напів рупорок ) тому підсилювач потрібен точний динамічний і в той же час мягкий . Навіть не знаю як словами описати .
(10-01-2012 19:03)alexsandr писал(а):  Как почитатель и пользователь АС этого бренда, я бы выбрал Аркам 290!
МF А-100, как по мне не для напольных АС, несмотря на свои 20Вт. в классе А.
http://www.praudio.co.uk/musical_fidelity_a1.htm
хотя есть и иные данные по мощности:
http://www.hi-fi.ru/auction/detail/742963
Я вам скажу чому так . Я колись також читав про цей усілок і там така штука . В інструкції пише шо в класі А . Але не пише до скількох ват . Тому деякі пишуть шо 50 ват в класі А хоча насправді може бути шо і 9 Party0012
(Отредактировал 10-01-2012 в 22:58 gun jack.)
Найти все сообщения

gun jack Не на форуме
Ветеран

RE: Порадьте підсилювач для Triangle / 11-01-2012 15:36
Ше ось таке попало на очі https://hi-fi-forum.net/thread-44237.html . Вроді подвійне моно . 50 вт в класі А . Може хтось шось чув про нього ?
Найти все сообщения

gun jack Не на форуме
Ветеран

RE: Порадьте підсилювач для Triangle / 11-01-2012 17:37
Або є варіант попробувати ламповий звук . Дизайн мені дуже сподобався і ціна доступна https://hi-fi-forum.net/thread-46218.html
Я знаю шо на вкус і цвет ........ . Підскажіть чи витяне та лампа мої АС ? Однотакт . Але дизайн . Як на саморобну річ . Дуже гарно . Може хтось стикався з такою схемою . Як вона по звуку ?
(Отредактировал 11-01-2012 в 17:44 gun jack.)
Найти все сообщения

Ветеран

RE: Порадьте підсилювач для Triangle / 11-01-2012 17:57
(11-01-2012 17:37)gun jack писал(а):  Або є варіант попробувати ламповий звук . Дизайн мені дуже сподобався і ціна доступна https://hi-fi-forum.net/thread-46218.html
Я знаю шо на вкус і цвет ........ . Підскажіть чи витяне та лампа мої АС ? Однотакт . Але дизайн . Як на саморобну річ . Дуже гарно . Може хтось стикався з такою схемою . Як вона по звуку ?
ваши ас вообще не очень под ламповики. И тем более не под однотакты...

"Порицания достойны родители, не желающие воспитывать своих детей в строгих правилах. Прежде всего они строят свои надежды, как и все прочее, на честолюбии. Затем, торопясь скорее достичь желаемого, гонят недоучек на форум, и красноречие, которое, по их собственному признанию, стоит выше всего на свете, отдается в руки молокососов." Петроний
Найти все сообщения

Выразили согласие: quadrokot , alexsandr
gun jack Не на форуме
Ветеран

RE: Порадьте підсилювач для Triangle / 11-01-2012 18:56
Ось бачите думки розділились . Пару людей наполегливо якраз мені лампові усілки і сватають під них . Це не продавці які сватають свої товари . Так просто знайомі . Може вони мали на увазі потужніші ламповики ват так по 10-15 . То шо ви скажете цей однотакт не витягне мої тріенгли ? Просто я тоді його зразу відкину як не варіант .
А про той протон нічого не підскажете ?
І ше я хотів запитатись . А квод зіграється з тріенглами як думаєте ? Маю на увазі 405 модель .
Бо вічно в мене попа чешеться КВОД ЛАМА АУДІО РІСЕРЧ і тд . А бютжет студенський . А по звуку взагалі ямахою довольний і шо мене вічно тяне в невідомість . Прочитав хорошу фразу . Аудіофільський зуд .
(Отредактировал 11-01-2012 в 19:52 gun jack.)
Найти все сообщения

Ветеран

RE: Порадьте підсилювач для Triangle / 11-01-2012 19:56
Как вам тоже писали - смотреть на относительно высокую чувствительность ваших АС стоит в комплексе учитывая что внутри еще не самый простой кроссовер и не самый легкий в итоге импеданс.... Дохловатые Лампадники такое не очень любят... А в ваш бюджет "лезет" только дохловатый ламповик...
На выставах кстати трианглы любят демонстрировать с гибридниками - Потос или Юнисон Ресеч .... Совсем не зря ... У вас тут есть местные производители которые хвалились чвоими гибридниками: Кулибин, groove... Имеет смысл и с ними пообщаться. Ну а мф всеж послушайте...

Найти все сообщения

gun jack Не на форуме
Ветеран

RE: Порадьте підсилювач для Triangle / 11-01-2012 20:12
Обовязково . Це нічого мені не коштує поїхати послухати МФ . Людина сьогодні відзвонилась і перенесла на суботу . Я тут зразу і відпишусь по МФ . Шо мені сподобалось а шо ні .
З гібридників в мому бютжеті ось такий бачив https://hi-fi-forum.net/thread-18833.htm...0%B8%D0%B4 . Але послухати його мені навряд получиться тому я його не розглядаю як варіант .
Мені того ламповика дуже дизайн сподобався . Знаєте буває таке відчуття - хочеться мати . Пофіг грає він чи нє . І сумма посильна тому і виніс його тут на обговорення як варіант . Але якшо не підходить значит таке життя . Відкидаю його . Про квод скажіть шось хороше . А от в кводі мене зовнішній вигляд наоборот відлякує . Якби в мене був , то я б його в якийсь кращий корпус переніс .
На рахунок кулібіна і грува то поспілкуюсь обовязково .
Я дуже дуже хотів ше поїхати послуха підсилювач ЕДГАРА на базі опери . Але нажаль ніяк мені не виходить . І бютжет там вищий . Правда його в гілці Едгара дуже всі хвалять може є зміст взяти його раз він такий хороший , доложити там лишніх 100 уе і закрити питання на довго ?
(Отредактировал 11-01-2012 в 20:20 gun jack.)
Найти все сообщения

Ветеран

RE: Порадьте підсилювач для Triangle / 11-01-2012 20:34
(11-01-2012 20:12)gun jack писал(а):  З гібридників в мому бютжеті ось такий бачив https://hi-fi-forum.net/thread-18833.htm...0%B8%D0%B4 . Але послухати його мені навряд получиться тому я його не розглядаю як варіант .
усилитель может и ничего себе и цена... но его хотя бы у хозяина послушать...
(Отредактировал 11-01-2012 в 20:38 Александр Карелин.)

Найти все сообщения

gun jack Не на форуме
Ветеран

RE: Порадьте підсилювач для Triangle / 19-01-2012 21:10
От як завжди . Поки чекав шо б людина з відрядження вернеться шо б послухати мюзікал фіделіті купив собі Arcam CD 82 . І знову вийшов з бютжету . МФ я полюбому піду послухаю при першій же можливості . Круг кандидатів трохи звузився . Хто шо скаже хорошого про Arcam Alpha 5 , Arcam Delta 290 , Musical Fidelity A1 ( його сам послухаю тому думку буду мати ) . А от з аркамами получилась загвоздка . Отже постараюсь в 2-х словах обяснитись . Тут постійно ходять дельти 290 . А в мене в місті мені по досить вигідній ціні пропнують альфу 5 . І от мучають мене думки чи то взяти її чи то дельту . Альфа буде дуже гірша за дельту ? Так як я в серії альфа взагалі не розбераюсь . Тай в дельті не сильно . Знаю шо дельта рівнем вище і по ціні і по якості але чи на слух це буде дуже замітно . Слідуюче так це сд-шник альфа 5+ . Його дуже хвалять . А от про підсилювач інформації дуже мало . Може хтось мав можливість чути альфу і дельту в себе на сетапі . А от їхній сідішник мені дуже сподобався . Особливо сподобався подарочною ціною . Ну і звуком також .
Найти все сообщения

80Andrei80 Не на форуме
Ветеран

RE: Порадьте підсилювач для Triangle / 19-01-2012 21:38
Послушайте с Exposure , на форуме сейчас продается модель 2010s за недорого - такая связка одна из самых распространенных и удачных ,не смотря на то,что усилок условно "хорошист".
а так же МФ -не забудьте...
Найти все сообщения

doom Не на форуме
Специалист

RE: Порадьте підсилювач для Triangle / 20-01-2012 02:36
Я бы Вам посоветовал послушать Винсент.Я слушал его с Треугольниками,очень понравилось.Ещё понравился НАД 300,естественно Сильвер.Треугольники-это характер и стиль,как вся фрнцузкая техника.Но к сожалению к этому всему Французкому соусу добавили очень много китайской сои.Ну и замес такой себе получился.BiggrinBiggrin

ПЕПЕЛ КЛААСА СТУЧИТ В МОЁ СЕРДЦЕ !!!!
Найти все сообщения

Ветеран

RE: Порадьте підсилювач для Triangle / 20-01-2012 11:53
Совершенно не поддержу предложение о связке винсент+треугольник ... Особенности звучания и того и другого только усугубятся учитывая еще и то ч то в указанном ТС бюджете даже б/у винс представлен совершенно отстойными моделями

Найти все сообщения

Выразили согласие: Юрий11

Переход:

Пользователи просматривают эту тему: 5 Гость(ей)

Orion

Администрация форума | Статистика форума | Обратная связь | Вернуться к содержимому | Справка | Лёгкий режим | Список RSS