Цап в тому онкіо не ахті . Але для початку може і зійти . Якщо б не впиралось в цап то я б однозначно радив брати щось інше . А кефи не беріть вони зараз китайські . І з тої системи що у вас для кіно ви також нічого не зробите томущо - 1 Свени . 2 Піонер . Солодка парочка . Шо свени не грають шо піонер . А от для кіна більшого і не потрібно тому ви її не рухайте ( доречі я собі на подобі хочу суто для кіно зробити ) . І онкіо брати тільки тому шо там є цап самі розумієте . Є пару підсилювачів з цапами з старших думаю треба або на них звертати увагу або купляти підсилювач + цап . І все треба брати б/у однозначно . Бо те що зараз продається нове за адекватну суму просто не грає . От навіть ті кефи для прикладу . Я читав про них відзиви . Вроді всі хвалять але ті хто хоть трохи розуміються на звуці наоборот обсирають . Шей збірка китай . Фірм які роблять хороші АС дуже багато . Краще спочатку прослухайте хоч пару брендів і оприділіться який звук вам подобається . Темніший , світліший , детальніший , музикальніший , напористіший , басовитіший і тд і тп . Фокал , тріенгл , дінаудіо , кеф ( старші моделі ) , монітор аудіо ............ . Їх реально багато . Ксавіан якшо на то пішло . Я не розумію чому люди не ідуть слухати все самі а питаються на форумі це типу порадь яка жінка краща . Кожному своя . Я особисто тріенглами довольний . Інші кажуть шо вона взагалі не грає . В кожної АС є свої ізяни не спорю . Тому треба іти і слухати самому . В якій ці ізяни будуть особисто вам саме менше роздражати ту і беріть . А підсилювач однозначно шось з старших але вже під конкретну модель АС . За 300-500 уе можна купити підсилювач який буде втирати носа новоделу за 1000-1500 уе . І журнали поменше читайте . Є тільки те що подобається ВАМ і те що не подобається . https://hi-fi-forum.net/thread-50533.html ось перше на шо натрапив . З цапом і апарат серйозніший . Думаю онкіо йому злиє .