Зверніть увагу ше на Neat , Audio Physics , Sonus Faber . Бачите кому як . Кому кабасе ( ніразу їх не чув крім випадку коли їхав в таксі рено лагуна і там аудіосистема була кабасе . незнаю чи то мені так сподобалось субєктивно чи воно дійсно просто шикарно грало як для автозвуку ) а комусь і джамо . Я також був власником с606 . За свої гроші мені дуже подобались і дуже багато людей мені також казали шо акустика кіношна і грати просто не може . Але я коли її вибирав мав 2-і пари АС одночано дома . Сільвера від МА і 606 джамо . Так от цикаючі МА мені зовсім не сподобались . А в джамо шовк ВЧ і басовик який давав досить низьку границю нижнього басу . Але все визначається в порівнянні . Після теперішніх тріенглів я б також напевно не зміг їх зараз слухати . Зверну увагу ТСу ше на один нюанс . Подумайте з яким підсилювачем ви б хотіли шо б ваші АС грали . Просто якщо візьмете діни то лампу вже не візьмете ( ІМХО поправте якщо помиляюсь ) . А от АС типу Фокал і Тріенгл з лампою звучать дуже шикарно ( ІМХО мені більше подобається за транзистор ) хоча є ше один варіант - це гібридні підсилювачі . Шось середнє між лампою і транзистором . Тому крім АС ше постарайтесь послухати різні варіанти підсилення цих же АС . Можливо вам лампа так сподобається шо більше нічого не захочеться відповідно і АС треба буде шукати з високою чуйкою а це в свою чергу звузить коло кандидатиів . І оприділитись буде легше .