Питання щодо вибору колонок
Автор Сообщение
gun jack Не на форуме
Ветеран

RE: Питання щодо вибору колонок / 05-04-2012 12:35
Та ситуація дуже не однозначна ви на неї дивіться робіться свої висновки але не зациклюйтесь на ній . На форумі продається дуже багато речей . Дуже . А ця ситуація скоріше виняток чим тенденція . Тим більше ви з києва . Є провірені продавці які провірені часом і в них безпечно брати навіть в сліпу . А нове це тойже самий розвод тільки легальний . За 600-700 уе ви нічого не візьмете . 777 це не варіант . Одна з найгірших АС . В такому випадку орієнтуйтесь на джамо . Але скажу вам чесно краще візьміть шось якісніше з Б/У в свому місті . Нехай вам допоможуть привезти і встановити . В такому випадку і гарантію на пару днів дати можуть . Просто з б/у хоч шось можливо купити а нове це викинуні гроші . Це АС на 2-3 місяці після чого їх доля опинитись на форумі за пів ціни . Хочете шось нове і шось хоч трохи граюче воно вам буде коштувати від 1000 до 1500 мінімум . Якби мова ішла про якесь містечко або село а в одессі і в києві і в харкові легко можна купити шось непогане зе адекватні гроші . І не вбачайте б/у як непотріб . Це не непотріб ви ж також шось продаєте і якшо будете цікавитись хай фаєм то і дальше будете продавати і купляти . З першого разу купити систему шо б вона вас могла протішити хоч трохи майже не реально . Про 777 я серйозно . Кіношніших за них вже не буває . Хіба ББК . Але це вже навіть не хай фай . З таким самим успіхом можна свен купляти . Вибачте за офтоп . Просто раз на раз не приходиться . І справа тут навіть не в наявності оригінальних коробок або грилів а в : порядності продавця і в реальності опису ( якщо купляти на місці це майже виключено . ви самі почуєте і побачите ) , віці товару ( є АС які розсипаються за 10 років а є Альтеки які з 40-х років до зараз працюють безвідказно і коштують між іншим зовсім не подитячому . Я собі їх позволити не можу матеріально не те що б назвати їх старим непотребом ) , як товар експлоатувався , незабувайте про курєрські служби які можуть з товару в ідеальному технічному і візуальному стані зробити розбите лайно і тут ніяк не застрахуєшся навіть якщо купиш НОВЕ в іншому місті .
P.S. І що ви рівняєте свою ситуацію до ситуація Ахотніка . Якби ті АС були в нашому місті то такого не сталося б . Він брав в сліпу АС які ніразу не чув . Я і багато хто також так робили . Раз на раз не приходиться в мене завжди все було ОК . Не завжди є варіант послухати тай не завжди в свому місті можна купити те що хочеш . А ви хочете купити якісь не погані АС і вам без значення шо це за бренд . Це можуть бути епоси а можуть бути бивні . Моя порада купляйте вино ( коняк ) і ідіть на прослушку до власників і вибирайте шо душа бажає і тиштесь цим на здоровя . Зачастую люди які люблять хай фай є порядними ( не рахуючи пару штук які суто продають . я образно шо б не вдаватись в особистості ) і свої речі вони також берегли а не крутили по пяні дискотеки дома сутками на прольот . Імовірність купити вдало в рази вища за протилежну .
(Отредактировал 05-04-2012 в 12:43 gun jack.)
Найти все сообщения

Выразили согласие: karelia , Sabretooth , Go

Сообщения в этой теме
RE: Питання щодо вибору колонок - gun jack - 05-04-2012 12:35

Переход:

Пользователи просматривают эту тему: 1 Гость(ей)

Orion

Администрация форума | Статистика форума | Обратная связь | Вернуться к содержимому | Справка | Лёгкий режим | Список RSS