І я мабуть не погоджусь з тим шо хай фай обовязково повинен бути дорогим до недоступності . Кому як а я можу спокійно побути і на компонентах доступних по ціні для кожного . І з поміж них можна вибрати достойні варіанти . Думаю справа не в ціні а більше в субєктивному сприйнятті . Комусь шо б задовільнити свій апетит треба потратити не менше 5000 євро на підсилювач інакше він просто не сприймає . Інші получають не менше задоволення а в більшості випадків і більше слухаючи на підсилювачах в ціновому діапазоні до 400 уе . Я знаю шо всі компоненти звязані в єдину систему важливі але вважаю шо в більшій мірі грають свою роль АС потім вже іде підсилювач і СД а потім вже шнурки . На лєвих АС навіть самий дорогий підсилювач буде грати відповідно .
А ТС просив підказати помогти оприділитись з підсилювачем на якому можна перебути до появи лампового . Відповідно і його можна зрозуміти чому він не хоче тратити 1000 уе а обмежив бютжет 300-500 уе . Вседобре а можливо не купляйте транзисторний взагалі а зразу візьміть лампу ? За 300-500 уе можна взяти взагалі не погану з вінтажних ( типу дінакорд , сказав би хеаткіт але він дорожчий і не влазить в бютжет . тим не менше варіанти є )