Щира Українська Музіка
Автор Сообщение
IZ SELA Не на форуме
Ветеран

Re: Щира Українська Музіка! Хто-небуть, що-небу&# / 07-09-2008 00:18
"Царство небесне" (Стаханов) на РокСіч їздили слухать всім сімейством. Правда було їх сьогодні тільки шестеро, (на "Країну мрій" приїздили в десятьох). "КомуВниz" з Андрієм Середою порадували публіку "на Вежі" своїм потужним виступом. Інший хедлайнер, на сцені "Човен", "Плач Єремії" (Львів) з (сесійним барабанщиком Улыбка),ще ніколи так мені не подобався як сьогодні! П`ять пісень разом з Тарасом Чубаєм співали всім "Труханівським пляжем"! Ну а "порвала" мене Запорізька "Хорта"! По щирості енергетично-позитивного драйву їхній вокаліст (чи читач Улыбка) невідстає від Сашка Положинського! Улыбка
Інші менш відомі гурти теж по своєму цікаві. Головне що є можливість обирати на свій смак поміж трьома сценами.
Нажаль небуде цього разу "От вінта" та "Моторролли", хоча "Сєню" Присяжного зустрічав серед глядачів.
"Пивних п`янотиків" - неодмінної атрибутики рок-фестів, у "мертвому стані" на нинішній Січі не надибував. А ось "РокСічовиків" у вишиванках значно побільшало за два роки, асобливо "РокСічовичок"!
Як для мене "укр-рок-фана", та ще й після "моторошного" Ashamed0006 відрядження, дуже оздоровчий активний "рілакс" получився. Biggrin А завтрашній (тобто вже сьогодняшній) день обіцяє бути ще цікавішим!
Найти все сообщения

Сообщения в этой теме

Переход:

Пользователи просматривают эту тему: 8 Гость(ей)

Orion

Администрация форума | Статистика форума | Обратная связь | Вернуться к содержимому | Справка | Лёгкий режим | Список RSS