Я за квест . Юзав такий і дальше юзаю ( хоча планую змінити так як сам чітко почув шо може бути краще але це вже інша історія так як на квесті просидів більше 2-х років і тільки недавно почав чути вплив кабелів але ціна техніки вища також на порядок ). Для вашого комплекту краще і не потрібно мабуть . Їх просто не буде чути .
P.S. думаю дуже не поганий цей комплект особливо таной ( маю на увазі за свої гроші ) . Підключаєте звичайним кабелем і маєте щастя . І не парьтесь бівайренгом - протяніть акустичний кабель через чотири клеми зберігши полярність ( оголюєте більший кусок кабелю і + ВЧ з + НЧ так само -ВЧ з -НЧ ) шо б перемички лишній раз не впливали на звук .
Можете щось і дорожче взяти маю на увазі в розумних межах 70-100 уе . Для прикладу норд ост Дімин . Гірше він не зробить . Можливо і трошки краще стане . Проблема кабелів в тому шо від них нікуди не дінешся . Рано чи пізно всерівно прийдеться шось купляти . Чим краща система тим більше тормозить кабель . Я от для прикладу послухав 4 дні кращий і свій зараз просто дратує . Таке враження шо це не мої компоненти грають .
Тепер треба привикати .