!!! Alfa Jazz Festival у Львові !!!
Автор Сообщение
gun jack Не на форуме
Ветеран

RE: !!! Alfa Jazz Festival у Львові 1-3 червня !!! / 10-05-2012 13:17
(09-05-2012 22:37)VAK писал(а):  А как Вы думаете,если приехать в день начало фестиваля,билеты еще можно преобрести? А то еще вопрос с коммандировкой не решился.SadЗаранее благодарен.
Невідомо. Памятаю що минулого року багато іноземців перед початком фесту стояли з айпадами на яких було намальовано ** Куплю білет** . Тримали в руках як таблички . Я особисто думаю шо в день початку білети буде майже не реально знайти . Можливо їх і вже немає . Я особисто всередину мабуть не піду а буду лежати на коцику перед екраном . Минулого року 80% ( якщо не більше ) від всіх людей присутніх на фесті, знаходились перед екранами на галявині .

(05-05-2012 18:59)vokhotin писал(а):  Подскажите, люди добрые, предложили знакомые проживать в Солонке на юге Львова. Цена "сладкая"... Сколько времени займет дорога до фестиваля? Стоящий вариант, или очень далеко и добираться затруднительно?
С уважением.
Солонка це пригород львова . 7-8 км від від окраїни міста . З маршрутками в цьому напрямку немає проблем до певної години . з 22,30 вже може бути трохи проблемно добратись тому що міжміські маршрутки в такій годині вже майже не ходять. Перед солонкою побудували Ашан і багато транспорту там мають кінцеву на худий кінець можна доїхати туда а там вже пішки ( хвилин 15-20 по трасі ) перейтись . До ашану маршрутки ходять десь до 24,00 . Якщо влаштовує ціна то можна там сміло оселитись . Це якщо ви без власного транспорту якщо на своїй машині то взагалі без проблем .
Від солонки до самого фестивалю досить недалеко ( львів досить компактний і таких відстаней як в києвї немає ) враховуючи шо це пригород то по кілометражу це приблизно так само як з іншої сторони львову ( через ціле місто тому що фестиваль також по вулиці стрийській ) . Все вирішує ціна . Як альтернатива зверніть увагу на помешкання по вулиці стрийській , володимира великого , сахарова , або центр . Не дуже зручно ( в деяких випадках дуже не зручно ) якщо житло в мікрорайонах Сихів ( ше пів біди ) , Топольна ( інший кінець львова ) , Рясне 1 , 2 ( інший кінець львова ) , Грінченка ........ . Туди доїхати ввечері може бути ше проблематичніше ніж в туж пригородню Солонку .
(Отредактировал 10-05-2012 в 13:38 gun jack.)
Найти все сообщения

Выразили согласие: VAK , vokhotin

Сообщения в этой теме
RE: !!! Alfa Jazz Festival у Львові 1-3 червня !!! - gun jack - 10-05-2012 13:17

Переход:

Пользователи просматривают эту тему: 13 Гость(ей)

Orion

Администрация форума | Статистика форума | Обратная связь | Вернуться к содержимому | Справка | Лёгкий режим | Список RSS