Прошу помочь в выборе акустики
Автор Сообщение
Vetal 19893 Не на форуме
Ветеран

RE: Прошу помочь в выборе акустики / 28-09-2012 12:39
Друзі сталась ось така не приемна ситуація.В вівторок перевів кошти людині зареестрована тут на форумі під ніком SNV43 яка продавала Wharfedale Diamound 10.6 в розмірі 1830 гривень,решта повинен був сплатити піся отримання ас,перевів і дізнався що дану ас. забрали ще вчора,попросив мій номер карточки щоб повернути назад мені гроші,карточки від Приватбанку в мене не було тому дав від Ощадбанку,він не зміг перевести кошти на дану картку тому попросив щоб я пошукав карточку Приватбанку,здибавши дану картку вислав йому номер в середу,але людина повідомила мені що зараз не може перевести кошти і постараеться в четверг.Коли я попробував зв'язатися продавцем в четверг він не відповідав ні один номер тел. думав що все не бачити мені моіх грошенят,сьогодні також телефонував але також не брав,не давно отримав смс в якому було вказано що на карточку мені зачислели 1691 гривню замість 1830,короче втратив 139 гривень так і нічого не отримавши!.
Тепер хотів спитати у Вас форумчани що думаете про Magnat Supreme 1000 та Mission M35i,маю можливість взяти дані АС.Дякую!.
(Отредактировал 28-09-2012 в 12:44 Vetal 19893.)
Найти все сообщения

Сообщения в этой теме
RE: Прошу помочь в выборе акустики - Vetal 19893 - 28-09-2012 12:39

Переход:

Пользователи просматривают эту тему: 5 Гость(ей)

Orion

Администрация форума | Статистика форума | Обратная связь | Вернуться к содержимому | Справка | Лёгкий режим | Список RSS