Представляю свою першу спробу в виготовленні акустики, рупорні АС ,,Пісочний годинник,, на базі 200 Сонідо.Робив по базовим кресленням з деякими змінами в вигляді розпорок (підказував Володя Сабуров ,за що йому вдячний) та засипки піском пустот ,це вже від себе, правда до цього подібне робив на Володіних лабіринтах - сподобалось.Корпус мдф 22 мм ,склеєний двохкомпонентним клеем ,частково ПВА-3 ,та все стягнуто конформатами.Потім шпаклівка ,шліфовка ,грунт ,фарба текстурована під камінь(USA),коричнева на морду ,сіро-коричнева на корпус.Акустичні клеми від Сергія Кармадона.Розводка по три мідні моножили (що за провід не знаю ,знято з старої АС ,ще в хебешній обмотці ,але по звуку дуже непоганий ) припой WBT.В саму камеру за динамік поклав трохи розпушеного ,здається зветься,, Волосся Елвіса,, від Mundorf (на відміну від синтепона не дає призвуку синтетики ,як по мені).Ноги звичайні меблеві, плюс вкручені шипи.АЧХ не знімав ,налаштовував на слух.На жаль кімната проблемна по акустиці ,панельний будинок, гуде як залізна бочка міняти поки що нічого не хочу ,бо маю надію що переберусь з часом в інше помешкання.