Использование усилителя и ресивера с одной фронтальной парой
Автор Сообщение
s.yalta Не на форуме
Ветеран

RE: Использование усилителя и ресивера с одной фронтальной парой / 14-10-2012 16:49
(14-10-2012 16:28)gun jack писал(а):  По інакшому не вийде якщо не переключати вручну дроти від ресівера і підсилювача . Як варіант зробити якусь перемичку до якої ідуть 2 кабелі від ресівера і підсилювача а з неї виходить суто один кабель до АС . Такого типу як трійник коли кабельне розводять на 2 телевізори . З переключателем Підсилювач Ресівер . Знов ж таки на рахунок теми багатоканльних підсилювачів з процесорами то там ціна тільки за один багатокальний мощник шо можна купити підсилювач непоганий і на здачу ресівер . Використовувати ресівер в ролі преда не раджу краще його для музики не використовувати ніяким чином взагалі . Вбиває звук . В ролі преду чи мощника не має значення там стіки плат і чіпів всередині шо звук на виході вже зовсім не той що на вході . Його суто для кіно треба мати . Я в ближайшому майбутньому буду стояти перед аналогічно дилемою як інтергувати ресівер у вже готову систему стерео . Мабуть піду шляхом розгалужувача . Треба тільки придумати як грамотно його зробити . Самому охота дивитись фільми в багатоканальному режимі а то стерео система є а фільм дивлюсь черех динаміки телевізора ))))))
Переключатель это лишний контакт и это плохо.Тот метод что описал я работает у меня уже 8 лет и никаких нареканий нет. Чем проще тем лучше для звука .Причем ничего замкнуть не может как в случае выдергивания всего кабеля.
Найти все сообщения

Выразили согласие: Egorr

Сообщения в этой теме
RE: Использование усилителя и ресивера с одной фронтальной парой - s.yalta - 14-10-2012 16:49

Переход:

Пользователи просматривают эту тему: 2 Гость(ей)

Orion

Администрация форума | Статистика форума | Обратная связь | Вернуться к содержимому | Справка | Лёгкий режим | Список RSS