Школа и Культура прослушивания Музыки!
Автор Сообщение
DojcheMark Не на форуме
Ветеран
*****

Откуда: Мукачево
Сообщений: 165
Репутация: 327
RE: Школа и Культура прослушивания Музыки! / 31-10-2012 03:12
Так виховувати дітей треба, і частина естетичного виховання через музику , може дати і свої плоди ) -твоча натура). Приємно приходячи до дому чути що донька (18р) слухає музику яку самому подобається ранній DM, Бітлів , Харісона, Хендрікса, Дорс. А меншій(1.5))) раз сказали що дивитися на вертушку то як дивитися на вогонь чи потічок , так відразу біжить за стільчиком)). Ось недавно страша подарувала диск SoulSaver з Гехемом - заслуховуємось ) - приємнооо. ( не Пєха)))
Вдома музика постійно чи фоном FM,музичні канали (трохи слідкуємо за виробництвом музвідео), під настрій мікс з компактів що в коллекції . І всі новинки фонотеки з затемнитним світлом і настроем після вечері))
Важливо слухати в рівних пропорціях музику і техніку)) або вибрати для себе приорітет і насолоджуватись ( техніка не останне місце в формуванні відношенні до музики - це ІНСТРУМЕНТ ) і його теж треба поважати і розуміти який тобі більше до вподоби.
Найти все сообщения
 
Цитировать
 Выразили согласие: Cox. , Sheridan , Alex_Noise , ЗЕРО , DGE251057


Сообщения в этой теме
RE: Школа и Культура прослушивания Музыки! - DojcheMark - 31-10-2012 03:12

Переход:


Пользователи просматривают эту тему: 13 Гость(ей)

Orion

Администрация форума | Статистика форума | Обратная связь | Вернуться к содержимому | Справка | Лёгкий режим | Список RSS