АудиоРелигия: Я - Бог?
Автор Сообщение
andrijstudent Не на форуме
Ветеран

RE: АудиоРелигия: Я - Бог? / 10-01-2013 01:35
По металу є майстри, які роблять в Японії дорогі ножі, використовують для покриття сердечника залізо до середини 1940-х років з корабельних якорів, ланцюгів і т.д. Тому, що після початку ядерних випробувань всі метали фонять. І вони вважають, що є велика різниця. І багато шеф-кухарів Японії користуються їх ножами. Важко назвати японців заангажованими.
По відео можна прочитати хорошу книжку Траута "Про стратегії". Недавно перечитав статтю про те, що незважаючи на кризу, бізнес Німеччини вкладає величезні кошти в розвиток технологій. Чому? Траут дає наступну відповідь, що головний закон маркетинга - диференціюйся або помри. Висновок - швидше продається те, що нове, а не те, що краще. Але нове не означає кращого. Ми живемо в кризу надвибору і нам постійно пропонують щось новіше, вдосконалене і т.д. Хтось же повинен зі своїх кишень все фінансувати. І ми постійно міняємо систему, кабелі, і .т.д. Звичайно є компанії, які пропонують лише одну модель кабеля і все.
По різниці в звучанні є закон єдності форми та змісту, який каже, що одна форма містить один зміст, а інша форма містить інший зміст. І закон цей носить універсальний характер. Нема двох різних кабелів, які б звучали однаково. Тут питання в тому, чи чути своїм вухом різницю, і чи я готовий за неї заплатити. Я також брав накладку з чорноморіта і віддав назад. І таке буває. Але як казав Вінс Ломбарді "Gentlemen, we will chase perfection, and we will chase it relentlessly, knowing all the while we can never attain it. But along the way, we shall catch excellence." Тут питання в тому, чи готовий я витратити велику частину свого життя на пошук ідеальної системи. А воно забирає час.
Якщо голова коштує 2500, і вас це дивує, то ви мало заробляєте. Так у нашій країні є, що люди найбільш суспільнокорисних професій (вчителі, лікарі, і тд) більшість так сказать сосуть ... без солі. А якщо у вас постійно нормальна каса, то як ви оціните якість свого життя? По милостині, яку роздаєте кожен місяць? хаха. Та купите голову за 10000. І це нормально. Ми ж також кожен окремо в тій чи іншій мірі бренд - і теж бажаємо диференціюватись. Але кожен вибирає тут свій шлях - або форма, або зміст.
Найти все сообщения

Выразили согласие: Yuri S , Floyd , tomash , aqvadim , M A X , All007 , arcam , t.800 , uncle A , s555 , Audiodoom , audin1970

Сообщения в этой теме
RE: АудиоРелигия: Я - Бог? - andrijstudent - 10-01-2013 01:35

Переход:

Пользователи просматривают эту тему: 13 Гость(ей)

Orion

Администрация форума | Статистика форума | Обратная связь | Вернуться к содержимому | Справка | Лёгкий режим | Список RSS