Прошу помочь в выборе акустики
|
Автор |
Сообщение |
sony
Ветеран
|
RE: Прошу помочь в выборе акустики / 10-02-2013 23:07
(10-02-2013 17:44)Vetal 19893 писал(а): Всім привіт,прикупив собі Yamaha NS-555 про що нікаплі не жалію.Звук хороший особливо добре передають голос виконавця,високі теж приемні дзвінкі такі як я люблю,бас теж не поганий,твердий акустика добре його контролюе хоча трошки він гудить що порекомендуете зробити та чи варто ас підключити по бі-ампінгу?.Колонки добре не прогріті так як власник ними дуже мало користувався ще навіть гарантія е,але все одно вони мене накінець то радують своім звучанням.Попередня моя ас Sound Sound SL-3 звучала для мене однозначно гіше ніж ця це було бубняння та гул,а не звук
,хоча багато хто зімною не погодиться і мене розкритикують,але це однозначно не красиві дрова як кажуть багато людей,а досить хороша акустика за свою ціну.Можна подумати що вони по перше не слухали дану ас,а по дреге слухали 'іх лише декілька хвилин і не встигли оцінити як вони звучать.Перше відчуття при прослуховуванні музика навіщо я продав своі' Саунди,але послухавши 'іх декілька годин стало зрозуміло що звучання набагато краще та емоційніше ніж в Саундах,але як кажуть на вкус и цвет... Yamaha NS-555 это однозначно шаг назад после Sound Sound SL-3. У меня были Yamaha NS-777 на прослушке пару дней, я даже не могу понять что там может нравится. Скорее всего для Sound Sound SL-3 у вас слишком слабый усилитель(ресивер). ""бубняння та гул"" отсутствует в Sound Sound SL-3. Ну главное что бы вам нравилось.
(Отредактировал 10-02-2013 в 23:11 sony.)
|
|
|
|
Сообщения в этой теме |
RE: Прошу помочь в выборе акустики - sony - 10-02-2013 23:07
|
Пользователи просматривают эту тему: 3 Гость(ей)
|
|